kızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
Hayırlısı ile doğsun bebiş sezeryandan korkma canım bebeği 10-15 dk da alıyolar
kızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
duru beni rahatlat nolursun ssk ya gittiler bugün orda doğum olacak diye son durumu öğrenmek için onlarda suyun az demişler ve ters demişler bunlar huzursuz olmuş çok
sonra özele gitmişler şu an tahlil sonucu bekliyolarmış bebek 2 600 gr sence normalmii((
ben korkmuyorum da kardeşim çokkkkk korkuyor narkoz almaktan o normal istedi hep
amin canım inaşşalh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
seni çok seviyorum stop..sustum stop
duru beni rahatlat nolursun ssk ya gittiler bugün orda doğum olacak diye son durumu öğrenmek için onlarda suyun az demişler ve ters demişler bunlar huzursuz olmuş çok
sonra özele gitmişler şu an tahlil sonucu bekliyolarmış bebek 2 600 gr sence normalmii((
ben korkmuyorum da kardeşim çokkkkk korkuyor narkoz almaktan o normal istedi hep
valla öyle söyledi faoşum bende anlam veremedim ama genel olarak kötü değil dediyaaaaa sizinn ürolojii doktoruuuuu kötüü yadaa bizimkiiii anammm bizimkiiiii20 mılyonu goruncee adamm gidinn sizin bebeniz olurr dedeiii bunudaa herkes bılıyo 20 mılyon iyi bi rakamm helekiii 4 milyonuuu görennnn biiriisii iseniz deilmiiii:26::26::26:
canım allah yardımcısı olsun önemli olan bebğin sağlığı sezeryandan korkmasın ..sezeryan günü ayağa bile kalkar hiç merak etmesin ..kızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
ahh birde kendine pozitiflik ugulasan aşılamada ümidim yok diye kesitirp attın
hoşgeldin arkadaşım allah burdaki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
cnm merak etme bende sezaryan yaptım 15 dk içinde bitirecekler işlemi sıkma canını hayırlısıyla kurtulur inşallah ....
çokda kötü değil aslında doğduktan sonra 200 gr da şişliği ve suyu gitse 2400 olur anne sütüyle toparlar hızlı kilo alıyolar ters olmasından korkma sanırım normal doğum istiyodu sezeryanla 10-15 dk da doğar
benmki başağı duruyodu mesela
valla öyle söyledi faoşum bende anlam veremedim ama genel olarak kötü değil dedi
tabi canım 3 milyondan sonra bu sonuç bize ilaç gibi geldi :)))
canım allah yardımcısı olsun önemli olan bebğin sağlığı sezeryandan korkmasın ..sezeryan günü ayağa bile kalkar hiç merak etmesin ..
ahhh duru aynen canım kendimee anblatamıyorum iştee :97:
valla öyle söyledi faoşum bende anlam veremedim ama genel olarak kötü değil dedi
tabi canım 3 milyondan sonra bu sonuç bize ilaç gibi geldi :)))
canım allah yardımcısı olsun önemli olan bebğin sağlığı sezeryandan korkmasın ..sezeryan günü ayağa bile kalkar hiç merak etmesin ..
ahhh duru aynen canım kendimee anblatamıyorum iştee :97:
canım ama genel anestezi ile yapsın belde yapınca çok şiddetli baş ağrısı çeker yoksa bebeği ile ilgilenemez ben genel oldum bizim gelinimiz belden oldu o çok çekti o yüzden dedim....
kesinlikle katılıyorum genel versinler ..yarım uyuşturunca bel ve sırt ağrısı yapıyormuş uzun bir sürecanım ama genel anestezi ile yapsın belde yapınca çok şiddetli baş ağrısı çeker yoksa bebeği ile ilgilenemez ben genel oldum bizim gelinimiz belden oldu o çok çekti o yüzden dedim....
:76::76::76::76::76::76:farkındayım o yüzden bişi söyleyemiyorum sustum
peki suyun az olması çokmu sakıncalı
bunları huzursuz etmiş ordaki dohtorlar neden bu kadar huzursuz oldular o zamnada özele tahlile gittiler çok merak ettim açıklamada yapmadılar doğru düzgün offf
tahlil sonrası söylüyeceklermiş durumu
kesinlikle katılıyorum genel versinler ..yarım uyuşturunca bel ve sırt ağrısı yapıyormuş uzun bir süre
:76::76::76::76::76::76:
kesinlikle katılıyorum genel versinler ..yarım uyuşturunca bel ve sırt ağrısı yapıyormuş uzun bir süre
:76::76::76::76::76::76:
zaten ssk da yok canım genel yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?