Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm merak etme bende sezaryan yaptım 15 dk içinde bitirecekler işlemi sıkma canını hayırlısıyla kurtulur inşallah ....

amin canım inaşşalh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

seni çok seviyorum stop..sustum stop

çokda kötü değil aslında doğduktan sonra 200 gr da şişliği ve suyu gitse 2400 olur anne sütüyle toparlar hızlı kilo alıyolar ters olmasından korkma sanırım normal doğum istiyodu sezeryanla 10-15 dk da doğar
benmki başağı duruyodu mesela

valla öyle söyledi faoşum bende anlam veremedim ama genel olarak kötü değil dedi
tabi canım 3 milyondan sonra bu sonuç bize ilaç gibi geldi :)))

kızlar pazaretsi kardeşim sezeryanla doğum yapacakmış bebek tersmişş((((
canım allah yardımcısı olsun önemli olan bebğin sağlığı sezeryandan korkmasın ..sezeryan günü ayağa bile kalkar hiç merak etmesin ..
ahh birde kendine pozitiflik ugulasan aşılamada ümidim yok diye kesitirp attın

hoşgeldin arkadaşım allah burdaki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ahhh duru aynen canım kendimee anblatamıyorum iştee :97:

cnm merak etme bende sezaryan yaptım 15 dk içinde bitirecekler işlemi sıkma canını hayırlısıyla kurtulur inşallah ....

canım ama genel anestezi ile yapsın belde yapınca çok şiddetli baş ağrısı çeker yoksa bebeği ile ilgilenemez ben genel oldum bizim gelinimiz belden oldu o çok çekti o yüzden dedim....

peki suyun az olması çokmu sakıncalı
bunları huzursuz etmiş ordaki dohtorlar neden bu kadar huzursuz oldular o zamnada özele tahlile gittiler çok merak ettim açıklamada yapmadılar doğru düzgün offf
tahlil sonrası söylüyeceklermiş durumu

farkındayım o yüzden bişi söyleyemiyorum sustum

nurcikimmm hatırlıyomusunn bana demiştinn keşkee bizede normal yollaa gebe kalabilirsinnn dese demiştinnn belkii RABBİM o andaa sesini duyduuuu evet artık senindee normal yollaaa gebe kalmaa şansınn varrrrr

canım ama genel anestezi ile yapsın belde yapınca çok şiddetli baş ağrısı çeker yoksa bebeği ile ilgilenemez ben genel oldum bizim gelinimiz belden oldu o çok çekti o yüzden dedim....
kesinlikle katılıyorum genel versinler ..yarım uyuşturunca bel ve sırt ağrısı yapıyormuş uzun bir süre
farkındayım o yüzden bişi söyleyemiyorum sustum
:76::76::76::76::76::76:

suyu az olunca ya serum veriyolar yada bebeiği alıyolar bu durumda sanırım normal doğumda yapamaz zaten ters duruyomuş doğumuna daha varmıydı kötü şeyler düşünme canım sorun olcağını sanmam

nurcannnnnn en kısa zamandaaaa bizimde o ilaçtan almamız lazımmm eşime söledim bakarız dedi bu erkeklerin vurdum duymazlığı öldürecek beni yaaaaaaaa

canlarım mesaim bitti ben gider o gider arkamdan tın tın eder

hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun

pazartesi görüşmek üzereeee

kesinlikle katılıyorum genel versinler ..yarım uyuşturunca bel ve sırt ağrısı yapıyormuş uzun bir süre
:76::76::76::76::76::76:

buu varyaaaaaaa buuu şımardıııııı haaa belli etmesedeeeeeeee anlaşılıyooo içindekiiiiiii heycanlaaa uçan kelebekkk nurcikimm saklamaaaaaa

zaten ssk da yok canım genel yapıyolar

yok güzelim bizim gelinimizde ssk da yaptı ama o normal dogum diye girdi suyu gelmişti evde hastanede suyu kalmamıştı belden uyuşturup sezaryanla yaptı dogumunu ben özelde yaptım isteğimle sezaryanı cnm inş. kısmet olursa ssvd şeklinde yapıcam kısmet olursa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…