Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin cnmmmm çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın???

ben iyyim sana geçmiş olsun asii çok kötüdür yirmilik dişleri gerçi ben hiç anlamamıştım çıktığını bazıları çok kötü çıkarıyo allah şifa versin canımmm

cnm allaha çok şükürkiiiiii iyisinnn arkandan bol bol dua ettim rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnnn oh çok şükür iyisiniz yaaaaaa yeter bunu duydum yaaaaaaa
kendine çok dikkat et cnm benimmmmmm öle ceryan ney ettirme eviiiii delüüüüüü çarpılacannnn napıyonnnnnn yapma bidenem sakin ol emiiiiiiiiiiii çok öptümmm seniiiiiiii tatlımmmmmm

asiiii söz veripte bi türlü hastalıktan gözümü açamadımki yapayım şimdi uğraşıyorum bebişimm

kızzzzzz sakınnnn uğraşıyımmmm demmeeeee manyakkk bide ben yük olmayımmm yaptık kuzum benimmmm ablamda üye artık kadınlar kulübüneeee sakın kendini yormaaaaa bak küserimmmmm

ben iyyim sana geçmiş olsun asii çok kötüdür yirmilik dişleri gerçi ben hiç anlamamıştım çıktığını bazıları çok kötü çıkarıyo allah şifa versin canımmm

cnm çok tşkr ederimmm walla çok fena benimkiiiiiii iyi bari cnm benim sen farketmemişin bende öle olsaydım keşkemmmm ama yoooooooooookkkkkk öldürüyo beniiiii damağımı ney yarmış geçmişşşşşşş

ayyy canım yaaa sulu şeyler yeee bariii çok sıcak ve soğuk ta yeme offfff içim bi tuhaf oldu inan ki oldum olası ödüm kopar dişden ve dişçidennn:18::18::18::18:

ayyy canım yaaa sulu şeyler yeee bariii çok sıcak ve soğuk ta yeme offfff içim bi tuhaf oldu inan ki oldum olası ödüm kopar dişden ve dişçidennn:18::18::18::18:

hiç sorma cnm yaaaaa bende ödüm patlıyoooo her an dişçiye gidecem diyeeeeeee çok fena oluyorummmmm:18::18::18:
eşim dün hadi hazırlanda dişçiye götürüyüm seni dedi bende bi korktummm feryat figan ben gitmemde gitmem diye ağladımmmmmm:85::85::85:
eşimde hayatımmm diş çektirmeye değil bi dişlerinin röntgenlerini çektirelim bakalım düzmü çıkıyo yamukmu diyeeee dedi amaaaaa ben gidermiyimmm gitmeeemmmmm banane yaaaaa dedim oturdummmmmm

anammmmm sen de aynı benim gibisin hayatımda dişçiden korktuğum kadar bişeyden korkmazdım dişçiye gidiceme ameliyat olurum daha iyi diyodumm taaaa kızken bakkk ne büyük konuşmuşumm keşke dişçiyle kalsaydık başıma gelmeyen kalmadı

evet cnm bende çok korkuyorumm eşim aramış biraz önce dişin nasıl oldu diyeeee bende yalandan iyi iyi merak etme dedim ama ağrısından ölücem yawwwwww

evet cnm bende çok korkuyorumm eşim aramış biraz önce dişin nasıl oldu diyeeee bende yalandan iyi iyi merak etme dedim ama ağrısından ölücem yawwwwww

canımm eczaneden rahatlatıcı jel alsana vardır sanırım sürersin masaj yaparak ağrı kesici de bence tahmin ediyorum nasıl ağrı çektiğini

napayımm oturuyorumm yemekk yapmadım 1 saatte kociş gelirrrr ne tembelim demeee
tembell çikin nolcakkkkkkkkkk
cnm irmik varmış irmik tatlısı yapıp geldimmmmm
kızlar akşama makarna pişiriicemde eriştemi yapım yoksa fiyonk var fiyonkmu yapsaaammm bielmedimmm:26::26::26:
ohh ellerine sağlık quzuu
ayyyy çok yoruldum bütün evi sildim süpürdüm toz aldımm banyo manyo bişey bırakmadım çamaşır astım bulaşıkkk geberik oldumm yaavvv neyse 2 gün bişey yapmam
ohh mis gibi olmuştur güle güle kirlet datlımm
ay aplam ya büyük geçmiş olsun Rabbim esirgesinn kurban olduğum şifalar versin inşalahhhhhhhhhhhh
aminnnn
kaynanamında tansiyonu vardı ilaç kullanıyorduu nur içinde yatsın inşaahh
bugün benim kocişde girdi sınava 1 ders hariç güsel geçmiş bakalımm
sen nasılsın quuzmm
datlımm kardeşine üzüm ve kayısı kaynatın doğumdan sonra kabız olmasın bunu içince çok rahat wcye giderr
napıyım cnm kimse olmayınca bende çıkıyorum geliyorum kim gelmiş diyeee öle işteee
eh işte cnm fena değilim bugün kırmızılar geldi moralim sıfır yaniiii
aman bebem be hayırlısı olsun datlım isterken hayırlsıını diliyoz vakti zamanı gelecek datlım benimmm
offff kızlar yaaaaaa 20 lik dişim çok ağrıyo yaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy bende çok çektimm yaaa hamileykende çekmiştimm ağrıyıı aboo ne kötüydüü
aminnnnnnnnnn
ayy kurban olurum aplamm ya nolur dikkat et havaya aldanmaa Rabbim esirgesin meleğini size bağışlasın sağlıkla al kucağına büyüt inşalahh
dualarımızdaydın quzumm kurban olurum ya özledim kıs seniii
dün arıcaktımarayamadımm gaz sancısı tuttu 22de uyudu bittikk bi ben bi o ağladıkkk
merhaba melikeee nasılsınnnn
meraba canım iyim sen nasılsın baklımm
ayyyyyy geçmiş olsun datlım y ama git baktır ihmal etmee delüü

kısss kıyamam be ara kocişi gittt

melikeeeemmmm hoşgeldinnn datlummmm yok kız aramam banane banae yok gitmem ben dişçiye neyyyy yaaaa korkuyom wallaaaaaa:18::18::18:
sen nasılsın paşamız nasıl annesiiiiiiiii oyyyy yirim ben onuuu kızzz çok merak ediyommm biliyonmuuuu senin mis gibi pırıl pırıl paşanıııııııı ay allhımmm nazarlardan korusun inşallaaahhhh

ben de iyiyim melikcimmm çay içiyorumm
afiyet olsunnnnnn

uykusuzum yorgunumm totoyu kaldıracak alim yok gelin bana memek hazırlayınnnn açımmmmmmmm

oyyyy kıyamaaaammmmm hemen geliyrummmmm
kız walla dedimya kaç gündür evi b.....k götürüyo wallaaaaaa bi kalkıptaaaa doğru düzgün iş ney görmedimmmm zaten bulaşıklar desen makinaya atıyommmmm amoooo iyice tembel hatun oldum haaaaa

ay kıyamam ya şifanı versin Rabbim
ben iyiym canım çok şükür paşada iyi rahatladı uyuyoo şimdii
gösteririm teyzesii tubişim söylemişti daha öncee yüklücektim quzumm 40 çıkınca yüklememi istedii sizlerede söylemiştii
aminn quzumm
ne istiyo canın hemen yapıyım söleee kızzzzz

ayy walla makarna yeter bana yaaa kıs sn ankaradaydın dimii gell walla hadii

kızlar babişkooommm aradııı bana geliyomuşşşş oh ohhhh :124::124::124:
aniden çıkarsam merak etmeyin emi kuzucuklarımmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…