hoşgeldin cnmmmm çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın???
cnm allaha çok şükürkiiiiii iyisinnn arkandan bol bol dua ettim rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnnn oh çok şükür iyisiniz yaaaaaa yeter bunu duydum yaaaaaaacanım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhh
kahvemiiiiiiiiiiiiçiyorum deme sakın
slm canlarımmmm çok özledim sizi çooookkkkkk
zor günler geçiriyorum yinebirazcık toparlandım şükür... artık herşey daha iyi demiştimki iki gündür sürünmekteyim yine haftasonu aileme gittim hava çok güzeldi sadce gömlekle dolaştım neyse eve geldik hassaslaşan burnum öğürtüp duruyo ev kokuyo dedim cereyan yaptırdım azıcık iş yaptım ağır değildi ama yapılmaması gereken i,şlerdi evelki günde misafir geldi saloınumda sigara içti uyarmama rağmen... bişey diyemedim onlar kalktı ben evi yine cereyanlandırdım sanırım çarptı beni ani bir karın ve kasık ağrısı yürümem, engelledi apar topar hastaneye koştuk salak bi hemşire ultrasona aldı bişi göremiyorum dedi ben feryat figan oldum yıktım bağırıp ağlamaktan hastaneyi sonra doktor gelip baktı korkma bebepğin sağlıklıo iyi
dediama takip etmemiz gerekiyo dedi yatışş:97: sabaha kadar adını bilmediğim ne işe yaradığını anlayamadığım şişeler dolusu serum verildi, yanıma gelipte tahlil yapan soran isteyen yok sabah dr geldi nasılsın dedi ağrım var hala dedim bi serum daha verelim dedi istemiyorum çıkmak istiyorum dedim çıktım başka hastaneye ittim düşük olmasın iye gereken tüm tedbirler alındı tahlil yapıldı şükür bişi çıkmadı anlık üşütme olabilir dedi birde bebeğin büyümesi baskı yapıyor olabilir dedi tehlike varı dedim ultrasonda yok ama ağrı olduğu için var dedi dinlenmemi önerdi bendeki haberler böyle şekercikler nazarlara geldim 5 öğün yemek yerken şimdi bir öğünü zor yiyorum midem deseniz berbat oyun yapıyo bana az iyi gibi olup sonbra süründürüyo yine neyse çok yazdım ama günlerce gelmedim acısını çıkarmış oldum
herkesi çok çok öpüyorummmm allaha emanet olunnnnn
asiiii söz veripte bi türlü hastalıktan gözümü açamadımki yapayım şimdi uğraşıyorum bebişimm
ben iyyim sana geçmiş olsun asii çok kötüdür yirmilik dişleri gerçi ben hiç anlamamıştım çıktığını bazıları çok kötü çıkarıyo allah şifa versin canımmm
cnm çok tşkr ederimmm walla çok fena benimkiiiiiii iyi bari cnm benim sen farketmemişin bende öle olsaydım keşkemmmm ama yoooooooooookkkkkk öldürüyo beniiiii damağımı ney yarmış geçmişşşşşşş
ayyy canım yaaa sulu şeyler yeee bariii çok sıcak ve soğuk ta yeme offfff içim bi tuhaf oldu inan ki oldum olası ödüm kopar dişden ve dişçidennn:18::18::18::18:
hiç sorma cnm yaaaaa bende ödüm patlıyoooo her an dişçiye gidecem diyeeeeeee çok fena oluyorummmmm:18::18::18:
eşim dün hadi hazırlanda dişçiye götürüyüm seni dedi bende bi korktummm feryat figan ben gitmemde gitmem diye ağladımmmmmm:85::85::85:
eşimde hayatımmm diş çektirmeye değil bi dişlerinin röntgenlerini çektirelim bakalım düzmü çıkıyo yamukmu diyeeee dedi amaaaaa ben gidermiyimmm gitmeeemmmmm banane yaaaaa dedim oturdummmmmm
anammmmm sen de aynı benim gibisin hayatımda dişçiden korktuğum kadar bişeyden korkmazdım dişçiye gidiceme ameliyat olurum daha iyi diyodumm taaaa kızken bakkk ne büyük konuşmuşumm keşke dişçiyle kalsaydık başıma gelmeyen kalmadı
evet cnm bende çok korkuyorumm eşim aramış biraz önce dişin nasıl oldu diyeeee bende yalandan iyi iyi merak etme dedim ama ağrısından ölücem yawwwwww
tembell çikin nolcakkkkkkkkkknapayımm oturuyorumm yemekk yapmadım 1 saatte kociş gelirrrr ne tembelim demeee
ohh ellerine sağlık quzuucnm irmik varmış irmik tatlısı yapıp geldimmmmm
kızlar akşama makarna pişiriicemde eriştemi yapım yoksa fiyonk var fiyonkmu yapsaaammm bielmedimmm:26::26::26:
ohh mis gibi olmuştur güle güle kirlet datlımmayyyy çok yoruldumbütün evi sildim süpürdüm toz aldımm banyo manyo bişey bırakmadım çamaşır astım bulaşıkkk geberik oldumm yaavvv neyse 2 gün bişey yapmam
ay aplam ya büyük geçmiş olsun Rabbim esirgesinn kurban olduğum şifalar versin inşalahhhhhhhhhhhhayy oku oku bitmedi geçmiş yarısına kadar okudum
kamercim kardeşin için endişelenmişsin canım 10 gün erken olması sorun değil merak etme canım sezeryanda zorunlu ise yapılacak bişeyyok onda da korkulacak hiçç bişey yok canım içinizi ferah tutun
nurcik doktora gitmişsin bak nededim sana normal yolla şansın var ve aşılama içinde uygun demedimmidoktorun çok iyi konuşmasını zaten beklememeliydin nedeni çünkü çokk çokk iyi değerlerimizin olmadığını bizde farkındayız aslında ama hiç olamzsa doktora gittiğimizde direk tüp bebe yaptırın demiyolar allaha şükür. %10 gibi düşükte olsa normal yolla hamile kalma ihtimali ve aşılama daha da yükselen şansımız var allaha şükürlerrr olsunnn bizler 3-4 milyonlardan buralara geldik kolay dğeil
birde rapor olayında sgk yı kullanmamışsın aşılamalarını özel yaptırmışsınya senin aşılama hakkın duruyo yaptırabilirsin 3 kez hemidebunun maliyeti olmayaak size..bence fikrim diğer arkadaşlar gibi 2 ay daha kendin takip et güzelce ve ilaca devam edin sonra aşılama deneyin hiç olmazsa 2012 yılına kadar cebinden para çıkmadan tedavi olmuş olursun beklemekten çokkk daha iyidir..
kızlar bgün cuma kuranından direk annem geldi bana evden çıktık elma olayını halletmek pazara gitmek için bide tansiyon ilaçlarını yazdırmak içinkii annemi hastaneye yatırdılar tansiyonu ilaçlara rağmen 21 lerdedoktor bunun şakası yok böle gönderemem dedi beyin kanaması bile geçirebilirsin dedi ve tahliller tetkiler serumlar oksijenler derken eve 8 de geldim allahım anneme sağlık vesinn dotor öle deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü anneme belli etmesemde..
şimcik çıkıyorum bugün ders çalışamadım ve yorulmuşum ya yatıcam yada dursabilirsem ders çalışıcam
bu arada hatice bende umutluyum bu seferki tedavindenbirde şu özel sigortamı oluyo eşinin sigortası bu konuda bilgi verirmisin bize yaa eğer makul bişeyse bizde yaptıralım faydaları nelerdir tüp tedavisinde yararı var sadece doğumdamı yaraı var ne çok soru sordum
bu aradaaa etipufuummmm nerdesinnn özledimmm seniiii
aminnnncanım geçmiş olsun taaaaaa tansiyorn çok ciddi vede tehlikeli bir şey
benim annem hipertansiyon has
tansiyonu 25 28 olur dr lar bile annemn nasıl yaşadığına şaşıyorlar kadıncağız günlik kuulandığı tansiyon ilaçlrı var
ve hiç stresi üzüntüyü sevmiyor hamen fırlıyorrrrrrrrrrrrrr
allahımyardımcıları olsun veeeee ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNNNNNNN
bugün benim kocişde girdi sınava 1 ders hariç güsel geçmiş bakalımmgünaydın kızlarr
sevomm hemşommmmmm allah size zihin açıklığı versin bacılarım sınavlarınız tamda istediğiniz gibi geçsin inşallahhhhhh
sevom annen için geçmiş olsun canım allah şifa versin
nurcikim yavaştan düşüncelerin değişiyor bakıyorumda canımevet boş geçirme ne gerekiyosa onu yap
melike guzu sağol bebem evet inşallah sağlıkla sıhatle bebişini kucağına alıcak bacım allahın izniyle
yeter sanada geçmiş olsun canım kızlar sizlerde kendilerinize çok dikkat edin bu arada biliyosunuz tansiyon şeker gibi kalp gibi şeyler ırsi oluyor
adını yazmadığuım bacılar hepinizide çokkkk öpüyomm
aman bebem be hayırlısı olsun datlım isterken hayırlsıını diliyoz vakti zamanı gelecek datlım benimmmnapıyım cnm kimse olmayınca bende çıkıyorum geliyorum kim gelmiş diyeee öle işteee
eh işte cnm fena değilim bugün kırmızılar geldi moralim sıfır yaniiii
ayyy bende çok çektimm yaaa hamileykende çekmiştimm ağrıyıı aboo ne kötüydüüoffff kızlar yaaaaaa 20 lik dişim çok ağrıyo yaaaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnkızlar evdebrazcık iş vardı onalrı yapayım dedim
oodaaa ne sayfalar uçmuşşşşşşşşşşşşşşşş
sağolun kızlar benim bababm parkinson has 2002 kaybetik 25 yıl savaştı bu iletle işte bu süreçte annemde payına düşen sıkıntıları yaşadı ve babbamın vefatından sonra tansiyon has oldu
rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesein vefat edenlerde nur içinde yatsınlarrr mekanarı cenet olsun
ayy kurban olurum aplamm ya nolur dikkat et havaya aldanmaa Rabbim esirgesin meleğini size bağışlasın sağlıkla al kucağına büyüt inşalahhcanım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhh
kahvemiiiiiiiiiiiiçiyorum deme sakın
slm canlarımmmm çok özledim sizi çooookkkkkk
zor günler geçiriyorum yinebirazcık toparlandım şükür... artık herşey daha iyi demiştimki iki gündür sürünmekteyim yine haftasonu aileme gittim hava çok güzeldi sadce gömlekle dolaştım neyse eve geldik hassaslaşan burnum öğürtüp duruyo ev kokuyo dedim cereyan yaptırdım azıcık iş yaptım ağır değildi ama yapılmaması gereken i,şlerdi evelki günde misafir geldi saloınumda sigara içti uyarmama rağmen... bişey diyemedim onlar kalktı ben evi yine cereyanlandırdım sanırım çarptı beni ani bir karın ve kasık ağrısı yürümem, engelledi apar topar hastaneye koştuk salak bi hemşire ultrasona aldı bişi göremiyorum dedi ben feryat figan oldum yıktım bağırıp ağlamaktan hastaneyi sonra doktor gelip baktı korkma bebepğin sağlıklıo iyi
dediama takip etmemiz gerekiyo dedi yatışş:97: sabaha kadar adını bilmediğim ne işe yaradığını anlayamadığım şişeler dolusu serum verildi, yanıma gelipte tahlil yapan soran isteyen yok sabah dr geldi nasılsın dedi ağrım var hala dedim bi serum daha verelim dedi istemiyorum çıkmak istiyorum dedim çıktım başka hastaneye ittim düşük olmasın iye gereken tüm tedbirler alındı tahlil yapıldı şükür bişi çıkmadı anlık üşütme olabilir dedi birde bebeğin büyümesi baskı yapıyor olabilir dedi tehlike varı dedim ultrasonda yok ama ağrı olduğu için var dedi dinlenmemi önerdi bendeki haberler böyle şekercikler nazarlara geldim 5 öğün yemek yerken şimdi bir öğünü zor yiyorum midem deseniz berbat oyun yapıyo bana az iyi gibi olup sonbra süründürüyo yine neyse çok yazdım ama günlerce gelmedim acısını çıkarmış oldum
herkesi çok çok öpüyorummmm allaha emanet olunnnnn
meraba canım iyim sen nasılsın baklımmmerhaba melikeee nasılsınnnn
ayyyyyy geçmiş olsun datlım y ama git baktır ihmal etmee delüühiç sorma cnm yaaaaa bende ödüm patlıyoooo her an dişçiye gidecem diyeeeeeee çok fena oluyorummmmm:18::18::18:
eşim dün hadi hazırlanda dişçiye götürüyüm seni dedi bende bi korktummm feryat figan ben gitmemde gitmem diye ağladımmmmmm:85::85::85:
eşimde hayatımmm diş çektirmeye değil bi dişlerinin röntgenlerini çektirelim bakalım düzmü çıkıyo yamukmu diyeeee dedi amaaaaa ben gidermiyimmm gitmeeemmmmm banane yaaaaa dedim oturdummmmmm
evet cnm bende çok korkuyorumm eşim aramış biraz önce dişin nasıl oldu diyeeee bende yalandan iyi iyi merak etme dedim ama ağrısından ölücem yawwwwww
uykusuzum yorgunumm totoyu kaldıracak alim yok gelin bana memek hazırlayınnnn açımmmmmmmm
ben de iyiyim melikcimmm çay içiyorumm
afiyet olsunnnnnnben de iyiyim melikcimmm çay içiyorumm
uykusuzum yorgunumm totoyu kaldıracak alim yok gelin bana memek hazırlayınnnn açımmmmmmmm
ay kıyamam ya şifanı versin Rabbimmelikeeeemmmm hoşgeldinnn datlummmm yok kız aramam banane banae yok gitmem ben dişçiye neyyyy yaaaa korkuyom wallaaaaaa:18::18::18:
sen nasılsın paşamız nasıl annesiiiiiiiii oyyyy yirim ben onuuu kızzz çok merak ediyommm biliyonmuuuu senin mis gibi pırıl pırıl paşanıııııııı ay allhımmm nazarlardan korusun inşallaaahhhh
ne istiyo canın hemen yapıyım söleee kızzzzz
kızlar babişkooommm aradııı bana geliyomuşşşş oh ohhhh :124::124::124:
aniden çıkarsam merak etmeyin emi kuzucuklarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?