ayyyy çokkk güldüm adaş:86: dur be süpriz ar dedik işte anı bozma triplere girme
canım arkadaşım geçmiş olsun eee artık gitgide ağırlaşıyorsuninşallah rahat geçirirsin doğuma kadar
neeeee :26: sobayımı kaldırdın :44: gerçi aydın la kayseri hava durumu bir değildir mutlaka ama yinede dışarısı ne kadar sıcak olsada eler soğuk olur demi kızlar yanlışım varsa düzeltin abi :86:
ayyyy çokkk güldüm adaş:86: dur be süpriz ar dedik işte anı bozma triplere girme
canım arkadaşım geçmiş olsun eee artık gitgide ağırlaşıyorsuninşallah rahat geçirirsin doğuma kadar
neeeee :26: sobayımı kaldırdın :44: gerçi aydın la kayseri hava durumu bir değildir mutlaka ama yinede dışarısı ne kadar sıcak olsada eler soğuk olur demi kızlar yanlışım varsa düzeltin abi :86:
hah işte soğuk oluyorr :84: valla üşümeyin kalın kalın giyinin o zamanaynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo
yanlışın yok abiievler soğuk cidden
duru zaten yoruu işler ypmıyorum haftada bir süpürge toz alma işi ütü işi oluyo hepsi yanı güne denk gelmiyo zaten birde yemek hazırlam işi süreklide yatmak istemiyorum uyku modu kafamı sersm ediyo yatmak işkence gibi sırt ağrısı yapıyo oturmak desen ayrı kemiklerim batıyo oooof ne çok şikayet ettim dimi
hoş geldin canım yoğunsun demi :26: ALLAH güç kuvet kolaylık versinYeterciğim sende hoş geldin nasılsınız kızlar görüşmeyeli
aynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo
yok canım şikayet değil hayrlısı ne diyim ama benden tavsiye bol bol dinlen olurmu
canım iyiyim sınavın nasıl geçti canım çalıştığn yerlerden çıktımı kolaymıydı zormuydu
yaa ben dinleyemiyorum müzi,kleri bizde yasak olduğu için
kızlar burasıda sıcak ama akşamlrı soğuk oluyor birazcıkayyyy çokkk güldüm adaş:86: dur be süpriz ar dedik işte anı bozma triplere girme
soba deyince eşim ben sana dememdimmiiiiiaynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo
hoş buldum canımbir elimde çay bir elimdede sigara
gülelim tabi yaaa hiç yüzümüz solmasınRabbim daim etsin canım benim
aminnnnnnnnnnnn canım aminnnn
Durucuğum şu yoğunluğun azcık azalsa be hem kahe falını da özledim
Duru bacım facede dinleye biliyorsan orda paylaşırım senşn içinyok canım şikayet değil hayrlısı ne diyim ama benden tavsiye bol bol dinlen olurmu
canım iyiyim sınavın nasıl geçti canım çalıştığn yerlerden çıktımı kolaymıydı zormuydu
yaa ben dinleyemiyorum müzi,kleri bizde yasak olduğu için
hoş buldum canımbir elimde çay bir elimdede sigara
gülelim tabi yaaa hiç yüzümüz solmasınRabbim daim etsin canım benim
Durucuğum şu yoğunluğun azcık azalsa be hem kahe falını da özledim
bu saydıklarım gülün dikeni aslında bunlarda olmasa hamilelik anlaşılmazki allah yeterki sağlık sorunu vermesin inşallah sizlerede bunları yaşamayı nasip etsin
canım merhaba herkese nasılsınız ya bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim sarıyer tarafında sperm testi yapılacak bir yer varmı bildiğiniz.....tşk edrm şimdiden....
sabret gülüm sabret çokkk mutlu olcanbanadaaaa mahhhhhhh varmışşş gibii meeeee geliyooooooooooooooo
haklısın canım tadı tuzu bunlar Rabbim hep sağlık ersin başta inşşş aminnnn inşşcanım aminnnbu saydıklarım gülün dikeni aslında bunlarda olmasa hamilelik anlaşılmazki allah yeterki sağlık sorunu vermesin inşallah sizlerede bunları yaşamayı nasip etsin
merhaba hoş geldim malesef ben kayseri deyim yardımcı olcak arkadaşlar vardırcanım merhaba herkese nasılsınız ya bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim sarıyer tarafında sperm testi yapılacak bir yer varmı bildiğiniz.....tşk edrm şimdiden....
Duru bacım facede dinleye biliyorsan orda paylaşırım senşn için
var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zatenelektrik sobanız yoksa sen ne demeye kaldırdın 15 gün sonra temizlik yapsan olmazmıydı geçen sene de erkenden yok ettin sobayı hatırlıyorum
sabret gülüm sabret çokkk mutlu olcanayy kızlar klavyede V harfi bazen basmıyor yaaa eksik yazmış oluyorum bazen oluyor ama :26:
haklısın canım tadı tuzu bunlar Rabbim hep sağlık ersin başta inşşş aminnnn inşşcanım aminnn
merhaba hoş geldim malesef ben kayseri deyim yardımcı olcak arkadaşlar vardır
vardır muhakkak canım yakın bir yer .çıldırmak üzereyim artık.... ne yapacam ben ya adamın işi varmış ona yakın bir yer bulmam lazımmış
ben ekliyeyimde sen eve gidince bakarsınn ..eminim seninde karnına ağrılar girecek gülmektennfacedede açamamki videlarda dahil yasak:26:
eet canımm helede akşamları soğuk olurkızlar burasıda sıcak ama akşamlrı soğuk oluyor birazcık
soba deyince eşim ben sana dememdimmiiiiidiyor
çay tamadasigarayı at hemen kızz
eet duru içiyommm malesef1.cisi sen cigoramı içiyon
2.cisi bakarım tabiiii niye bakmayım şekerim
amin burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş kalıp yaşasınlar bu duyguyu
var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee
bendede c harfi bozuk herhangi bi yerden kopyalıyorum lazım olduğu zaman yapıştır diyorum
vardır muhakkak canım yakın bir yer .
ben ekliyeyimde sen eve gidince bakarsınn ..eminim seninde karnına ağrılar girecek gülmektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?