Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

banadaaaa mahhhhhhh varmışşş gibii meeeee geliyooooooooooooooo

bu saydıklarım gülün dikeni aslında bunlarda olmasa hamilelik anlaşılmazki allah yeterki sağlık sorunu vermesin inşallah sizlerede bunları yaşamayı nasip etsin

canım merhaba herkese nasılsınız ya bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim sarıyer tarafında sperm testi yapılacak bir yer varmı bildiğiniz.....tşk edrm şimdiden....

yok canım şikayet değil hayrlısı ne diyim ama benden tavsiye bol bol dinlen olurmu

hoş geldin canım yoğunsun demi :26: ALLAH güç kuvet kolaylık versin Yeterciğim sende hoş geldin nasılsınız kızlar görüşmeyeli

canım iyiyim sınavın nasıl geçti canım çalıştığn yerlerden çıktımı kolaymıydı zormuydu

yaa ben dinleyemiyorum müzi,kleri bizde yasak olduğu için

tamam canım daha dikkatli olurum

kızlar burasıda sıcak ama akşamlrı soğuk oluyor birazcık
aynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo

yanlışın yok abii evler soğuk cidden
soba deyince eşim ben sana dememdimmiiiiidiyor

çay tamada sigarayı at hemen kızz

Duru bacım facede dinleye biliyorsan orda paylaşırım senşn için

1.cisi sen cigoramı içiyon
2.cisi bakarım tabiiii niye bakmayım şekerim

bu saydıklarım gülün dikeni aslında bunlarda olmasa hamilelik anlaşılmazki allah yeterki sağlık sorunu vermesin inşallah sizlerede bunları yaşamayı nasip etsin

amin burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş kalıp yaşasınlar bu duyguyu

canım merhaba herkese nasılsınız ya bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim sarıyer tarafında sperm testi yapılacak bir yer varmı bildiğiniz.....tşk edrm şimdiden....

hatice benim bilgim yok benim eşime çevre hastanesinde yaptırmıştı doktorumuz mecidiyeköydemiydi tam hatırlamıyoruım

banadaaaa mahhhhhhh varmışşş gibii meeeee geliyooooooooooooooo
sabret gülüm sabret çokkk mutlu olcan ayy kızlar klavyede V harfi bazen basmıyor yaaa eksik yazmış oluyorum bazen oluyor ama :26:

haklısın canım tadı tuzu bunlar Rabbim hep sağlık ersin başta inşşş aminnnn inşşcanım aminnn

merhaba hoş geldim malesef ben kayseri deyim yardımcı olcak arkadaşlar vardır

çıldırmak üzereyim artık.... ne yapacam ben ya adamın işi varmış ona yakın bir yer bulmam lazımmış

elektrik sobanız yoksa sen ne demeye kaldırdın 15 gün sonra temizlik yapsan olmazmıydı geçen sene de erkenden yok ettin sobayı hatırlıyorum
var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee

bendede c harfi bozuk herhangi bi yerden kopyalıyorum lazım olduğu zaman yapıştır diyorum

SARIYER HALK POLİKLİNİĞİ TIBBİ TAHLİL LABORATUARI
Bulunduğu Şehir
Adres Dereboyu Cd. Bürümcük Sk. 9/1 Sarıyer İST
Telefon / GSM 0212 242 98 16
Fax

hatice bak internetten buldum buraya bak istersen

kızlar burasıda sıcak ama akşamlrı soğuk oluyor birazcık

soba deyince eşim ben sana dememdimmiiiiidiyor

çay tamada sigarayı at hemen kızz
eet canımm helede akşamları soğuk olur kalın giyinin inşş şifayı kapmazsınız sigarayı bırakma kararı aldım canım ama henüz uygulamalara başlamadım ama aklımda inş en yakın zamanda bırakırım bırakırız

1.cisi sen cigoramı içiyon
2.cisi bakarım tabiiii niye bakmayım şekerim

amin burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş kalıp yaşasınlar bu duyguyu
eet duru içiyommm malesef sağol tatlım bugün olması şart değil sen uygun zamanda haırlat bana kahemi içeyim kapayım amin aminn inşşşş hamişler topiğimiz olcak artık

var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee

bendede c harfi bozuk herhangi bi yerden kopyalıyorum lazım olduğu zaman yapıştır diyorum

vardır muhakkak canım yakın bir yer .

ben ekliyeyimde sen eve gidince bakarsınn ..eminim seninde karnına ağrılar girecek gülmektenn

:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…