işyerine yakın bir hastaneye gitsin canım her yerde yapıyolarçıldırmak üzereyim artık.... ne yapacam ben ya adamın işi varmış ona yakın bir yer bulmam lazımmış
var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee
muhteşem yüzyıl dizisindeki hürrem gibi yasak yasak burda herşey yasak :84: ALLAH sabır versin canımfacedede açamamki videlarda dahil yasak:26:
bu ne perhiz bu ne lahana turşusuvar canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee
maşallah benim akıllı bacımabendede c harfi bozuk herhangi bi yerden kopyalıyorum lazım olduğu zaman yapıştır diyorum
eet canımm helede akşamları soğuk olurkalın giyinin inşş şifayı kapmazsınız sigarayı bırakma kararı aldım canım ama henüz uygulamalara başlamadım ama aklımda inş en yakın zamanda bırakırım bırakırız
eet duru içiyommm malesefsağol tatlım bugün olması şart değil sen uygun zamanda haırlat bana kahemi içeyim kapayım amin aminn inşşşş hamişler topiğimiz olcak artık
s.a kızlar cümleten haırlı sabahlar nasılsınız gerçi siz kalkalı baya olmuş ama
aleyküm selam canım hoş geldin test günün ne zamandı :92: canım az önce kızlara soracaktım unuttum yaaa bu hafta tefriciye sana okunuyor yaaa bende alayım canım kaç eksik varsas.a kızlar cümleten haırlı sabahlar nasılsınız gerçi siz kalkalı baya olmuş ama
haklısın canım inşş aksilik olmazsa yaza tüp bebek tedaisi olacağız inşş öncesinde bırakmak istiyorum zıkkımıbiliyorsunnn sigara sağlığa zararlı bırakmalısınnnnnnnnnn:129::129::129::129::129::129:
sağol canımmmmm sen nasılsın
aleyküm selam canım hoş geldin test günün ne zamandı :92: canım az önce kızlara soracaktım unuttum yaaa bu hafta tefriciye sana okunuyor yaaa bende alayım canım kaç eksik varsa
haklısın canım inşş aksilik olmazsa yaza tüp bebek tedaisi olacağız inşş öncesinde bırakmak istiyorum zıkkımı
muhteşem yüzyıl dizisindeki hürrem gibi yasak yasak burda herşey yasak :84: ALLAH sabır versin canım
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
maşallah benim akıllı bacımadur bende çözümleyim sorunu
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar ne güzel toplanmış kaynatıyorsunuz.Ben bugün yürüyüşe başladım şuan çok iyi hissediyorum kendimi birazda buğazı kıssam iyi olacak çok kılom var vermem gereken bide ben pco hastasıyım şu soğan kürünün nasıl uygulandığını bilen varmı bana tarıf etsin deneyim
buraya girdiğime şükrediyorum gerçiii yine takip ediliyor yarın elektrik su yol olarak bana geri dönerse şaşırmam:18::26:
günaydın canım sen nasılsn
inşallah canım 9 nisanda gümbür gümbür coşcaz burda müjdenlenisan 9 canım test günüm dün itibariyle bana kalan var 1100 tane bende onun 650 tanesini okudum kaanlardan ne kadar okumak istersen alabilirsin gerisini ben tamamlarım çok sağol düşünmen bile yetti
canım senin tedavi olumsuzmu sonuçlandı tüh beeee çok üzüldüm canım sağlık olsun inşş diğer ay Rabbim nasip edecekgünaydın kızlar ne güzel toplanmış kaynatıyorsunuz.Ben bugün yürüyüşe başladım şuan çok iyi hissediyorum kendimi birazda buğazı kıssam iyi olacak çok kılom var vermem gereken bide ben pco hastasıyım şu soğan kürünün nasıl uygulandığını bilen varmı bana tarıf etsin deneyim
ALLAH korusun canım inşşşş sorun çıkmazburaya girdiğime şükrediyorum gerçiii yine takip ediliyor yarın elektrik su yol olarak bana geri dönerse şaşırmam:18::26:
gel ben yapayım sana çay kızoffff tüp bitmiş :84: çay kısık ateşteydi baktım ocak yanmıyorkocişe arayım haber vereyim
sağolasın canım iyiyim işte beklmemedeyim yatıp kalkıyorum başka bir şey yaptığım yok
inşallah canım 9 nisanda gümbür gümbür coşcaz burda müjdenle250 alayım canım Rabbim kabul etsin inşşş
canım senin tedavi olumsuzmu sonuçlandı tüh beeee çok üzüldüm canım sağlık olsun inşş diğer ay Rabbim nasip edecek
ALLAH korusun canım inşşşş sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?