Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çıldırmak üzereyim artık.... ne yapacam ben ya adamın işi varmış ona yakın bir yer bulmam lazımmış
işyerine yakın bir hastaneye gitsin canım her yerde yapıyolar
var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee

ufoda çok iyi ısıtıyo ısın onunla

facedede açamamki videlarda dahil yasak :26:
muhteşem yüzyıl dizisindeki hürrem gibi yasak yasak burda herşey yasak :84: ALLAH sabır versin canım

var canım ufomuz var onunla idare ediyoruz zaten
ben bu konuarda aceleciyim mesela millet sobayı kurmadan ben kurmaya başlarım kaldırmadan ben kaldırımm ..millet gider mersine ben giderim tersinee
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

bendede c harfi bozuk herhangi bi yerden kopyalıyorum lazım olduğu zaman yapıştır diyorum
maşallah benim akıllı bacıma dur bende çözümleyim sorunu

biliyorsunnn sigara sağlığa zararlı bırakmalısınnnnnnnnnn:129::129::129::129::129::129:

s.a kızlar cümleten haırlı sabahlar nasılsınız gerçi siz kalkalı baya olmuş ama
aleyküm selam canım hoş geldin test günün ne zamandı :92: canım az önce kızlara soracaktım unuttum yaaa bu hafta tefriciye sana okunuyor yaaa bende alayım canım kaç eksik varsa

biliyorsunnn sigara sağlığa zararlı bırakmalısınnnnnnnnnn:129::129::129::129::129::129:
haklısın canım inşş aksilik olmazsa yaza tüp bebek tedaisi olacağız inşş öncesinde bırakmak istiyorum zıkkımı

offff tüp bitmiş :84: çay kısık ateşteydi baktım ocak yanmıyor kocişe arayım haber vereyim

nisan 9 canım test günüm dün itibariyle bana kalan var 1100 tane bende onun 650 tanesini okudum kaanlardan ne kadar okumak istersen alabilirsin gerisini ben tamamlarım çok sağol düşünmen bile yetti

günaydın kızlar ne güzel toplanmış kaynatıyorsunuz.Ben bugün yürüyüşe başladım şuan çok iyi hissediyorum kendimi birazda buğazı kıssam iyi olacak çok kılom var vermem gereken bide ben pco hastasıyım şu soğan kürünün nasıl uygulandığını bilen varmı bana tarıf etsin deneyim

buraya girdiğime şükrediyorum gerçiii yine takip ediliyor yarın elektrik su yol olarak bana geri dönerse şaşırmam:18::26:

s.a kızlar cümleten haırlı sabahlar nasılsınız gerçi siz kalkalı baya olmuş ama

günaydın canım sen nasılsn

günaydın yürüyüş iyidir iyi yapmışsın walla

nisan 9 canım test günüm dün itibariyle bana kalan var 1100 tane bende onun 650 tanesini okudum kaanlardan ne kadar okumak istersen alabilirsin gerisini ben tamamlarım çok sağol düşünmen bile yetti
inşallah canım 9 nisanda gümbür gümbür coşcaz burda müjdenle 250 alayım canım Rabbim kabul etsin inşşş

canım senin tedavi olumsuzmu sonuçlandı tüh beeee çok üzüldüm canım sağlık olsun inşş diğer ay Rabbim nasip edecek

buraya girdiğime şükrediyorum gerçiii yine takip ediliyor yarın elektrik su yol olarak bana geri dönerse şaşırmam:18::26:
ALLAH korusun canım inşşşş sorun çıkmaz

haklısın canım inşş aksilik olmazsa yaza tüp bebek tedaisi olacağız inşş öncesinde bırakmak istiyorum zıkkımı [/QUOTE]
inşş tüpe gerek kalmaz bebiş için

offff tüp bitmiş :84: çay kısık ateşteydi baktım ocak yanmıyor kocişe arayım haber vereyim
gel ben yapayım sana çay kız
sağolasın canım iyiyim işte beklmemedeyim yatıp kalkıyorum başka bir şey yaptığım yok

dikkat te kendine

tamam cnım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…