sağıl ipekc iyiyim rabbime çok şükür allah bu haftayı iyi bir şekilde bitiririm canım senin doğum ne zaman bide tedavi gördüğün hastanede mi doğum yapcan
iyilik durucum test sonucunu beklemedeyim işte rabbim sonumuzu hayırlı etsin inşalah
ya arkadaşlar tek pco benmiyim soğon kürünü deneyen olmadımı faydası oluyormu gerçekten
günaydıın kızlaaaaarrrrr
hatice hoşgeldinn..nasılsınn ağrın sızınn yoktur inşallahh ..müjdeli haberlerini bekliyoruz
Allahın izni ile bu sefer pozitiff sonucu alacaksınn
papatya ibrahim saraçoğlunun sitesine gir orda detaylı anlatıyo soğan kürünü ..biz eksik bişey söylemiyelim şimdi
SARIYER HALK POLİKLİNİĞİ TIBBİ TAHLİL LABORATUARI
Bulunduğu Şehir
Adres Dereboyu Cd. Bürümcük Sk. 9/1 Sarıyer İST
Telefon / GSM 0212 242 98 16
Fax
hatice bak internetten buldum buraya bak istersen
günaydın elif nasılsın
inşallah canım arada bir hafif sancım oluyor sonra geçiyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaşşahhatice hoşgeldinn..nasılsınn ağrın sızınn yoktur inşallahh ..müjdeli haberlerini bekliyoruz
Allahın izni ile bu sefer pozitiff sonucu alacaksınn
papatya ibrahim saraçoğlunun sitesine gir orda detaylı anlatıyo soğan kürünü ..biz eksik bişey söylemiyelim şimdi
senin doğumuna gelicem inşallah bana çok yakın çatlasın kızlar varsa gelmek isteyen takılsın bana tabi kabul edermisin bilmeminşallah canım ...doğum haziranda evet tedavi gördüğüm hastanede tedavi gördüğüm doktorla olucak kısmet olursa
hayırlı sonuçlar versin yaradanım inşallah halaylar çekcez burda vee sırasıyla diğer arkadaşlarım içinde
inşallah canım rabbimin izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
canım ben hiç denemedim bilmiyorum
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100
leydim.............444
şifa ..............250
selsebil .........850
toplam......4444
inşallah canım arada bir hafif sancım oluyor sonra geçiyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaşşah
senin doğumuna gelicem inşallah bana çok yakın çatlasın kızlar varsa gelmek isteyen takılsın bana tabi kabul edermisin bilmem
tşk edrm cnm bnm çok saol....
teşekkür ederim durucuum iyiim şükür sende nasıl gidooooorr
kızlar ben çıkıyorum birazzzzzzzz
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:inşallah canım arada bir hafif sancım oluyor sonra geçiyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaşşah
senin doğumuna gelicem inşallah bana çok yakın çatlasın kızlar varsa gelmek isteyen takılsın bana tabi kabul edermisin bilmem
inşş tüpe gerek kalmaz bebiş içinhaklısın canım inşş aksilik olmazsa yaza tüp bebek tedaisi olacağız inşş öncesinde bırakmak istiyorum zıkkımı
amin cümlemizden aminnnntamam cnım allah razı olsun
inşallah canım inşallah DERDİ VEREN YÜCE RABBİM DERMANININDA VERİYORya arkadaşlar tek pco benmiyim soğon kürünü deneyen olmadımı faydası oluyormu gerçekten
günaydın canım hoş geldingünaydıın kızlaaaaarrrrr
güle güle tatlım kendine cici bak görüşmek üzerekızlar ben çıkıyorum birazzzzzzzz
tabiki kabul ederim memnun olurum duruyla sevo eve gelicek evimede beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?