Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişim kaçmana gerek yok bacıııııı koyamıyorum zatennnnnn yok kız mail ney gelmedi ki baaaaa

ay aplam gı bende çok süt içmedimm 2 günde 1 bardak içiyordum ilk başlarda hamilelimin başında günlük 1 bardakdıa ma fazlası kansızlık yapıyor die duymuşrum 2 güne çıkarmıştımm
kaçar ye quzuu

tubişim sen her geldiğinde karnıma ağrılar giriyor yemin ederim

yoğurt ve peynir yiyosan siper o zaman birde kaşar peynirindede kalsiyum fazla diye biliyorum ekmek gibi kaşar peyniri ye sek markanın var pınarda varmı unutum kutu içinde ama günlük süt yazıyo küçüklerinden bir dene belki içebilirsin

tey teyyyyyyyyy o da güzelll
ne yaff bu tarkanın şarkılar öple kokla acımıcakkkk ne kadar tahrik ediciii değeell mii
aaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee

[

Allahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ve iyiliğini verrr sen çok yaşaa tubişimmm
aminnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee
ilacın herifte dicek ama artık son bir haftadır iğne yemekten daral geldi sinansilini hiç kaldıramam şimdi

tubiş gitmeden şurdan şuraya gitmem vallaaa
he gidiyorum tamam ama size kuyumcu maceramı anlatıcaktım yaaaaa

kızlar süt çok iyi büyütüyo bebeği günde iki bardak mutlaka için ilaç niyetine olsun için gee yatarken içerseniz hem içtiğiniz vitaminlerin demirinide almaz

canım benim kolay gelsin sana 40 uçurduktan sonra ....

canım ALLAH a şükür kabızlık çekmiyorum günde 2 litre su içiyorum çünkü doktor tavsiyesi.. bide ALLAH korusun kabız olmam bebek için tehlikeli düşük riskimi artırıyomuş... mazallaahhh.. bende günde 1 tane muz ve 2 tane kivi yiyodum çoğaltırım artıkın.... YUMUS paşamız kaç kilo doğdu tatlım...

tubişim kaçmana gerek yok bacıııııı koyamıyorum zatennnnnn yok kız mail ney gelmedi ki baaaaa
nasıl gelmedi bana verdiğin adrese bak hesap açılacak adrese senin msn adresine değil gelmiş olması lazım gelmediysede zaten hesap açmış ablan ama uğraştım oldu demşti aktifleşmesi için mesaj gelmesi lazımdı

tubişim sen her geldiğinde karnıma ağrılar giriyor yemin ederim
yan etkilerimde var demekki

şu yazdığımı okudumda ben birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsınnnn

asi bende de eklenti yok canımm ..sitede sorun var herhal..gerçi aylardır bu sorunu çözemediler

kızlar süt çok iyi büyütüyo bebeği günde iki bardak mutlaka için ilaç niyetine olsun için gee yatarken içerseniz hem içtiğiniz vitaminlerin demirinide almaz
aplamm ben hiç düzenli içmedimm sütüü ilk zamanlarda içiyordumm
birde apla kan ilacı alıyorsun dimii
sütü kan ilacını aldıktan saatler sonra içç

saol datlımm
maşallah aplamm olmazsın hiç inşalahh
aplam çoğaltma böle devam et maşalahh güsell
aplamm yunus paşa 3810gr doğduu

şu yazdığımı okudumda ben birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsınnnn
galiba tekerleme

eşimin aldığı bilekliği değişip bilezik almak için kuyumcuya girdim içerisi gül suyu kokuyo bende lokum koktu sinan dedim kuyumcu duymuş yok abla gül suyu dedi eşimde hamile hamlede eşim hamilede dedi sonra bi dede geldi keçi kemirmiş gibi kokuyo kokular birleşince dayanamadım kuyumcunun tezgahının altına çıkardım af buyurun eşim yine hamile hamişlede eşim hamilede kusura bakmayın dedi aaaay beni bi gülme aldı çıktık dedim sana fatmagülü izlemek yasak ne o rahmi gibi kkonuşuyosun o gün buün eşime rahmiiiiiiiiiii diye sesleniyorum kurban olayım rahmi gibide tontiş neyseki boyu varda azzıcık kurtarıyo tatluım yaaaaaaaa

de hayde ben acıktım yemekte yok yapılacak işte var yavaş yava yapayım midem harekete geçmek üzere hissediyorum herkesi çoköperim allaha emanetimsizniz

kıslarr 2 gündrü kocişin iş yerinde defile vardı çağla mağla geldii face e gordionAVM altında alışveriş/perakende yazıyor ona girinn die girin çıkıyorr güsel kıyafetlerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…