ay dur ben kaçamda sonra ekle duyduğumu gördüğümü yiyorum bak hiç uğraşamam şimdi kekle mekle hoşgeldin guzummmmmmm bu arada sana şifre vermeyiş unuttum ben msn adresine baktınm mail gelmişmi
canım benimmm allah sana bağışlasın entel çankaya veledini rabbim acısnı göstermesinnn
hoşbulduk adaşım..... inş. dediğin gibi toparlar doktorda öle dedi ama işte anne yüreğicanım bilmiyorum denemedim.... bana markasını sölermisin bide onları deneyim... sütten hariç yoğurdumu peynirimi çok güzel yiyorum sorun yok... ama sütü sevmiyorum ancak köy sütü olcak... saolsunn kayınvalidem 15 günde bir yolladı memleketten ama şimdide ineği kesmişler sütten buzası olcak diye....
tamam sustum çıktım haydi öperim kocaman
yok yok korkma korkma sen korkma ( rahminin kulakları çınlasın bayılıyorumda o adama) o işten hemen önce tarkanın acımıcak şarkısını 40 kere dinle
hoşbulduk adaşım..... inş. dediğin gibi toparlar doktorda öle dedi ama işte anne yüreğicanım bilmiyorum denemedim.... bana markasını sölermisin bide onları deneyim... sütten hariç yoğurdumu peynirimi çok güzel yiyorum sorun yok... ama sütü sevmiyorum ancak köy sütü olcak... saolsunn kayınvalidem 15 günde bir yolladı memleketten ama şimdide ineği kesmişler sütten buzası olcak diye....
tey teyyyyyyyyy o da güzellltamam sustum çıktım haydi öperim kocaman
yok yok korkma korkma sen korkma ( rahminin kulakları çınlasın bayılıyorumda o adama) o işten hemen önce tarkanın acımıcak şarkısını 40 kere dinle
aaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnAllahım sen bu çatlağımıza akıl fikir ve iyiliğini verrrsen çok yaşaa tubişimmm
ilacın herifte dicek ama artık son bir haftadır iğne yemekten daral geldi sinansilini hiç kaldıramam şimdiaaaaahhhaaaaaaaaaaaa bu sefer kesin kapandı topikkkk
tubişim tohtora gittiğinde sor mutlaka deki benim başıma vuruyo baa bi ilaç verin deeeeee
he gidiyorum tamam ama size kuyumcu maceramı anlatıcaktım yaaaaatubiş gitmeden şurdan şuraya gitmem vallaaa
ay aplam gı bende çok süt içmedimm 2 günde 1 bardak içiyordum ilk başlarda hamilelimin başında günlük 1 bardakdıa ma fazlası kansızlık yapıyor die duymuşrum 2 güne çıkarmıştımm
kaçar ye quzuu
kıss gayfee içirr kocişine taam mı ilişkiden önceee
bidenemm takılmaa ona quzum maşalahh bebeğin çok iyii
datlımm bol bol kivi ve muz ye datlım bak benimki tosunn gibi çıktı bol bol muz yedimmm hayatımda yemediğim kadar yedim sabah aç karna kayısı yı yiyorsun dimi kabız olmada qzuumm
datlım kilonda iyi maşalahh çok güsell maşalahhhhhhhhhhh
pekmez yiyormusun quzumm
hee fik fikkk
he yaaa hazırlığımı neym yaptımmmm seyhann aplamınn kulaklarıı çınçınlasınnnn bana gecelik göndermiş quzum saolsun kesesine berekett onu giycemmmmmmmmm:))))))
anlat[
aminnnnnnnnnnnnnnnn
ilacın herifte dicek ama artık son bir haftadır iğne yemekten daral geldi sinansilini hiç kaldıramam şimdi
he gidiyorum tamam ama size kuyumcu maceramı anlatıcaktım yaaaaa
nasıl gelmedi bana verdiğin adrese bak hesap açılacak adrese senin msn adresine değil gelmiş olması lazım gelmediysede zaten hesap açmış ablan ama uğraştım oldu demşti aktifleşmesi için mesaj gelmesi lazımdıtubişim kaçmana gerek yok bacıııııı koyamıyorum zatennnnnn yok kız mail ney gelmedi ki baaaaa
yan etkilerimde var demekki
tubişim sen her geldiğinde karnıma ağrılar giriyor yemin ederim
yoğurt ve peynir yiyosan siper o zaman birde kaşar peynirindede kalsiyum fazla diye biliyorum ekmek gibi kaşar peyniri ye sek markanın var pınarda varmı unutum kutu içinde ama günlük süt yazıyo küçüklerinden bir dene belki içebilirsin
aplamm ben hiç düzenli içmedimm sütüü ilk zamanlarda içiyordummkızlar süt çok iyi büyütüyo bebeği günde iki bardak mutlaka için ilaç niyetine olsun için gee yatarken içerseniz hem içtiğiniz vitaminlerin demirinide almaz
canım benim kolay gelsin sana 40 uçurduktan sonra ....
canım ALLAH a şükür kabızlık çekmiyorum günde 2 litre su içiyorum çünkü doktor tavsiyesi.. bide ALLAH korusun kabız olmam bebek için tehlikeli düşük riskimi artırıyomuş... mazallaahhh.. bende günde 1 tane muz ve 2 tane kivi yiyodum çoğaltırım artıkın.... YUMUS paşamız kaç kilo doğdu tatlım...
şu yazdığımı okudumda ben birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsınnnn
şu yazdığımı okudumda ben birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsınnnn
tubişşim altıma kaçırırsam sorumlusu sensin oonaaa göreeeee çok güldürme beni
anladım ben aplacımm ben anladıysam herkeş anlamıştırrr benceee
galiba tekerlemeşu yazdığımı okudumda ben birşey anlamadım anlayan varsa banada anlatsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?