Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım
allah derslerinde yardımcın olsun canım
amin sağol canım inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını görelim Durucuğum rüyan hayır olsun bence burda hamiş müjdesi duycan ona delalet hadi bana byyyyyy

:86:
damladamı sınava girmiş hiç haberim yoktu ondan..gerçi uzun zamandır uğradığı yok
evet canım hemide damlaselen le aynı bölüm okuyoruz ordan aklımda ama bende görmüyorum geldikçe felan nerelerdeyse :26:

neyse bacılar ben bi kahvaltımı yapayım birazda ortalığı toparlayıp geleyim görüşürüz

anaaaam ikincinin habercisi olmasın bu rüyA

yok canımmm

amin sağol canım inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını görelim Durucuğum rüyan hayır olsun bence burda hamiş müjdesi duycan ona delalet hadi bana byyyyyy

şifacım bende senin gibi yorumladım

hayır olsun rüyan canım... egeye kardeşmi geliyo acaba
Duru sahi ikinci çocuğu istemiyormusunuzz

nurcikim yook yookk regl yeni bitti
canım o kadar yorgunumki 2.ci biraz zor, allah egeye sağlık siıhhat uzun ömür versin
sizlere bebeler versin hayırlısı ile

amin canım aminn Allah egeye uzun ömürler versin onu size bağışlasın

saol canım benimm şengüle gitmiyorum nezih bey var çokiyi çok ilgili ona gidiyorum aşılamamı da o yapmıştı hayırlısı bakalım artık
evet canım o doktoru duydum gelinimiz var o da ona gdiyorr
hadi bakalım güsel haberler ver inşalahh
geçmiş olsun quuzmm ya terliksiz çorapsız ne basan kız sen oralaraa bak bide tubişe kızıyordun gömlekle gezmiş die sen neden dikkat etmiyrsun quzumm
aplamm göznüz aydın öncelikle
aplamm kurban olurum ya çabuk toparlalr aplamm inşalah şekerifalanda normale düşeer dualarım sizinle rabbim şifa versin inşalah annede kendini üzmesin aplam sağlıkla alacak inşalah Allah korusun sütü falan kesilirr
maşalah aplam kilosunaa
datlım Rabbim şifasını versinn
afiyet olsun canım ...hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruzz

aynenn hadii kıs çabuk git gel al getir haberii

günaydınn kıslarrrr ya dün gece çok kötüydüü yunus doğduğundan beri öle ağlamamıştı yıktıı resmenn panik olduk eşimle çok korktuk bişey oldu diee birden göğsümdeyken başladıı bittik sakinleştirene kadarr

kıslarr hep benim şansımamı bilmem bütün komşular adett 40ı nasıl çıkartacamm
üstümdekiler adet değil ama geçen fırçaladım onlarıdaa
gürültüden duramadım evde aradım artıkk kızdımm şimide işim düştüü:))

günaydın topik güzelleri

KAMERCİM canım gözünüzaydın ALLAH analı babalı büyütsün inş....

canım kan şekeri için üzülme bak benim yiğenim 2600 doğdu ve bizimkininde kan şekeri düşük çıkmıştı bizimkinide hemen hastaneden çıkartamadık.. doktorlar sık sık emzirin dediler artı bide mama verdik çok şükür düzeldi şimdi 1.5 yaşında bıcırmı bıcır bişi oldu... korkmayın canım ALLAH ın izniyle bişi olmaz...

DURUCUM geçmiş olsun adaşım neyin var kuzum... :94::94:
bu arada duru o dediğin günlük sütten çok şükğr içebildim.. İPEĞİM in dediği gibi akşam yatarken içtim..... bir bardak bide sabah eşim işe giderken içtim.. erken gittiği için işe ben o saatte kahvaştı yapamıyorum dedim kızım aç kalmasın.... saolun kızlar ya iyiki varsınuz.. BEBİŞİMİN KİLOSUNU KURTARDINIZ...

NURAYCIM test yaptın mı bacım... hayırlı haberlerle dön...

İPEĞİM sen nasılsın bacım...

canım gaz sancısındandır korkma biz erişkinler bile bazen gaz sancısı olduğu zaman nasıl kıvranıyoruzz el kadar bebk ne yapsın

onca emeğin var komşuların üstüne nerdeyse hergün sende yiyip içiyolardı .şimdi bu durumda sen söylemeden onlar anlamalrı lazım ayy nedense bu komşularına gıcık oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…