inşallah güzel haberlerini alırız
damladamı sınava girmiş hiç haberim yoktu ondan..gerçi uzun zamandır uğradığı yokhaydi çıktım ben sizlere hoş sohbetlerdamla sevda nerelerde ya sınavları nasıl geçti acaba :26:
amin sağol canım inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını göreliminşallah canım
allah derslerinde yardımcın olsun canım
tansiyonun nasıl çıktı kanki
evet canım hemide damlaselen le aynı bölüm okuyoruz ordan aklımda:86:
damladamı sınava girmiş hiç haberim yoktu ondan..gerçi uzun zamandır uğradığı yok
hayır olsun rüyan canım... egeye kardeşmi geliyo acabasüper
ya bende bu gece simsiyah saçlı bir erkek bebek sevdim gülümsüyordu tatlı bişi
süperrrnormal 12/7 hamilelik öncesi 10/6 - 11/6 gibiydi
arada facede bişeyler paylaştığını görüyorum buraya neden gelmiyoki :44:evet canım hemide damlaselen le aynı bölüm okuyoruz ordan aklımdaama bende görmüyorum geldikçe felan nerelerdeyse :26:
süper
ya bende bu gece simsiyah saçlı bir erkek bebek sevdim gülümsüyordu tatlı bişi
anaaaam ikincinin habercisi olmasın bu rüyA
amin sağol canım inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını görelimDurucuğum rüyan hayır olsun bence burda hamiş müjdesi duycan ona delalet hadi bana byyyyyy
hayır olsun rüyan canım... egeye kardeşmi geliyo acaba
Duru sahi ikinci çocuğu istemiyormusunuzz
rüyan hayır olsun canım
neyse bacılar ben bi kahvaltımı yapayım birazda ortalığı toparlayıp geleyim görüşürüz
yok canımmm
şifacım bende senin gibi yorumladım
nurcikim yook yookk regl yeni bitti
canım o kadar yorgunumki 2.ci biraz zor, allah egeye sağlık siıhhat uzun ömür versin
sizlere bebeler versin hayırlısı ile
afiyet olsun canım ...hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruzzneyse bacılar ben bi kahvaltımı yapayım birazda ortalığı toparlayıp geleyim görüşürüz
evet canım o doktoru duydum gelinimiz var o da ona gdiyorrsaol canım benimm şengüle gitmiyorum nezih bey var çokiyi çok ilgili ona gidiyorum aşılamamı da o yapmıştı hayırlısı bakalım artık
geçmiş olsun quuzmm ya terliksiz çorapsız ne basan kız sen oralaraa bak bide tubişe kızıyordun gömlekle gezmiş die sen neden dikkat etmiyrsun quzummgünaydın minnoşlar tabi herzamanki gibi ben erkenciyimbugün fenayım ben kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo kemiklerim ağrıyoo ensemde başıma korkunç ağrı giriyo işe zor geldim allahım akşam olsada eve gitsem ama evdede dinlenemem
amannnnn sabah sabahhh negatifi saçtım yinede neyse ben ara ara gelirirm cicoşlar
nuraycım hayırlı haberlerini bekliyoruz 13 gün geçmiş evde yapılan testler bazen yanıltır seninde dediğin gibi kan tahlili en iyisiiii abuuuuuuheyecan yaptım şimdi
aplamm göznüz aydın önceliklegünaydınnnnnnn kızlar
ben artık TEYZEEEEE oldumama daha mutluluğunu yaşayamadık bebeğimiz kuvezde çok üzgünüz daha göremedik bebeişimizi bize göstermediler annesinede 1 gün sonra gösterdiler sadece 5 dk dokunmak yasak olacak şekiilde kardeşim çok üzgünnnnnnnnnnn bebeşini daha kucağına alamadı süt veremedi çok üzgünnnnnnn hepimiz çok üzgünüz bebişimize dua edin nolursunuz kızlarrrrrr
maşalah aplam kilosunaabebeğimizin şekeri 11 olarak doğmuş titriyomuş zaten doğduğunda sanırım bu şeker koması mı oluyor? yoğun bakım ünitesinde serumlarla ilaçlarla 40 a yükseltmişler şekerini 2 850 doğdu bebişkilo sorunumuz dan almadılar bebişi şekeri çok düşük olduğundan aldılar ve dengeleyene kadar vermicekler miş belki birkaç gün yatacak bilmiyoruz
afiyet olsun canım ...hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruzz
hoşgeldinn gardaşım nasılsın yunusum nasıl
canım gaz sancısındandır korkma biz erişkinler bile bazen gaz sancısı olduğu zaman nasıl kıvranıyoruzzgünaydınn kıslarrrr ya dün gece çok kötüydüü yunus doğduğundan beri öle ağlamamıştı yıktıı resmenn panik olduk eşimle çok korktuk bişey oldu diee birden göğsümdeyken başladıı bittik sakinleştirene kadarr
kıslarr hep benim şansımamı bilmem bütün komşular adett 40ı nasıl çıkartacamm
üstümdekiler adet değil ama geçen fırçaladım onlarıdaa
gürültüden duramadım evde aradım artıkk kızdımm şimide işim düştüü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?