- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
söyleme zaten kimseye benim psikolog doktorumda bu sefer tedaviye başlıyacaksanız kimseye söylemeyin demişti ...son 3 günn varmı heyecann ,bir gelişme
valla dün baya kontrol ettim sol göğsümde kalın bir damar gördümmbilmiyorum artık daaha bir hafta var adetime bu kadar erken dolgunlaşırmı memeler ..benim eşim kilo aldın o yüzden şişti diyo
günaydın kızlar nasılsınız?Nurcan hadi hayırlısı bu işaretler hayırlı haber işaretidir inş.
haticecimmmm senin test sonuçların ne zaman çıkıyo duuuuuu:26::26:
ay kurban olduğum rabbim senin haberinle coştursun bizi inşaaallaaaahhhhh
oooo misafirlerinde varmıııışşşş maşşaaallaaahhhhh çok yormasaydın bari kendiniiiiiii
günaydın canım...inşallah canım yaaa ..bu ay yine umutlandımm :97:günaydın kızlar nasılsınız?Nurcan hadi hayırlısı bu işaretler hayırlı haber işaretidir inş.
haticecimmmm senin test sonuçların ne zaman çıkıyo duuuuuu:26::26:
ay kurban olduğum rabbim senin haberinle coştursun bizi inşaaallaaaahhhhh
oooo misafirlerinde varmıııışşşş maşşaaallaaahhhhh çok yormasaydın bari kendiniiiiiii
geçen tedavine göre değişik bir belirtin varmı canım??inan hiç heyecan yok aslında ben alıştım hizmet görmeye 1 hafta daha bekle deseler beklicem çok korkuyorum aslında gözümün önüne ilk gelen geçen sefer sonucu aldığım an yine o anı yaşamaktan korkuyorum
inşallah canım hamilesindir de kutlu doğum haftasında müjdeyi alırsın sende rabbim istesin yeter
günaydın canım...inşallah canım yaaa ..bu ay yine umutlandımm :97:
amin cnm aminnnnnbenimde tek dileğim sağlıklı vehayırlı evlatlarım olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
cnm walla bende olmayacağıını bile bile her ay bi umutgünaydın canım...inşallah canım yaaa ..bu ay yine umutlandımm :97:
yok bi iş yapmıyorum kurs arkadaşlarım sağolsun ya yemek getiriyolar ya gelip bende yapıyolar inşallah coşarız canım çok korkuyorum ama o gün kaçarsam şaşmam yani
çok güzellerrrr yeterrrrr tşklerrrr
hatice hoşgeldin maalesef böle beyaz yalanlar sölemek zorunda kalıyopruz napalımm allah affetsinn
asicimm bana kromozom testi yapmadılar istediler dedim ilk tedaviden sonra ama doktor şuanlık gerek yok bence çünkü tekrar eden düşük sorunlu gebelik yada 2-3 defa tutmayan tedavin yok dedi yanii yaptıramadımm :26:
olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalımNNURCANNNN BACIMMMM sizin bu kullandığınız ilaç sadece sayıyamı etki ediyooooo ben eşime allalım bak topikteki bi arkadaşımın eşinin sperminin sayısı artmış baya dedimmm bide bana ne dese beğeniinnn
ama demetcim benim sayı problemim yok hareketlilik sorunum var dediiiiiiiiiiiii
9 nisan asicim test günüm bide tefriciyelerden okuyamayan varsa yardım edeyim bitti benim bide tubiş için ayetel kürsümü okunuyo
işte sevoooocum benim 2 tane negatif denemelerim varya onun için istedilerrrrr bizde ozamana yaptırıcaz bakalım kısmettttt
olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalım
hmm tmm cnm 9 nisan inşaalllaaahhhh senin ve bizim için düğün günü olurrrrrrr.....
evet cnm tubişimmmeee ayetrk kürsi okunuyooooo
cnm ben senin tefricieyelerini okudum rabbim kabul etsinnnnnn
Asi benimde 2 negatif sonucum var doktor bana histeroskopi yapacam dedi bende mayısta yaptıracam bakalım rahimde yavrumla kavuşmama engel ne var
güle güle canım ..gelince gellkızlar ben çıkıyorum gelirim yineeeeeeeeeeee
okuttum cnm okuuttmammı yaaaa uffffff walla sıkıldım artıkkkk yaaaaaaaa bu adamın tavırlarındannnnnnn:85::85::85:
sayı tamamnladı canım hatta fazla bile olduallah razı olsun canım nurcan bende 50 tane alayım tubiş için ayetel kürsü eksik çoksa çok alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?