Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allahh allahh bu erkeklerde herşeye bi mazaret buluyolarr çok biliyolarrr

günaydın kızlar nasılsınız?Nurcan hadi hayırlısı bu işaretler hayırlı haber işaretidir inş.

günaydın hoşgeldin

benimde tek dileğim sağlıklı vehayırlı evlatlarım olsun Allah herkesin gönlüne göre versin

yok bi iş yapmıyorum kurs arkadaşlarım sağolsun ya yemek getiriyolar ya gelip bende yapıyolar inşallah coşarız canım çok korkuyorum ama o gün kaçarsam şaşmam yani

NNURCANNNN BACIMMMM sizin bu kullandığınız ilaç sadece sayıyamı etki ediyooooo ben eşime allalım bak topikteki bi arkadaşımın eşinin sperminin sayısı artmış baya dedimmm bide bana ne dese beğeniinnn
ama demetcim benim sayı problemim yok hareketlilik sorunum var dediiiiiiiiiiiii

geçen tedavine göre değişik bir belirtin varmı canım??
korkma canımm yaa aklına kötü şeyler getirme lütfen

9 nisan asicim test günüm bide tefriciyelerden okuyamayan varsa yardım edeyim bitti benim bide tubiş için ayetel kürsümü okunuyo

benimde tek dileğim sağlıklı vehayırlı evlatlarım olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
amin cnm aminnnnn
günaydın canım...inşallah canım yaaa ..bu ay yine umutlandımm :97:
cnm walla bende olmayacağıını bile bile her ay bi umut
yok bi iş yapmıyorum kurs arkadaşlarım sağolsun ya yemek getiriyolar ya gelip bende yapıyolar inşallah coşarız canım çok korkuyorum ama o gün kaçarsam şaşmam yani

ayyyy allah razı olsun o arkadaşlarından walla çok takdir ettim böle dostları çoğaltsın kurban olduğum rabbbiiiimmmmm

kızlar ben çıkıyorum gelirim yineeeeeeeeeeee

hoşbulduk canım benim dr gerek görmedi çıksada yapacağımız bi şey yok diyo

olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalım

9 nisan asicim test günüm bide tefriciyelerden okuyamayan varsa yardım edeyim bitti benim bide tubiş için ayetel kürsümü okunuyo

hmm tmm cnm 9 nisan inşaalllaaahhhh senin ve bizim için düğün günü olurrrrrrr.....
evet cnm tubişimmmeee ayetrk kürsi okunuyooooo
cnm ben senin tefricieyelerini okudum rabbim kabul etsinnnnnn

işte sevoooocum benim 2 tane negatif denemelerim varya onun için istedilerrrrr bizde ozamana yaptırıcaz bakalım kısmettttt

Asi benimde 2 negatif sonucum var doktor bana histeroskopi yapacam dedi bende mayısta yaptıracam bakalım rahimde yavrumla kavuşmama engel ne var

olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalım

okuttum cnm okuuttmammı yaaaa uffffff walla sıkıldım artıkkkk yaaaaaaaa bu adamın tavırlarındannnnnnn:85::85::85:

hmm tmm cnm 9 nisan inşaalllaaahhhh senin ve bizim için düğün günü olurrrrrrr.....
evet cnm tubişimmmeee ayetrk kürsi okunuyooooo
cnm ben senin tefricieyelerini okudum rabbim kabul etsinnnnnn

allah razı olsun canım nurcan bende 50 tane alayım tubiş için ayetel kürsü eksik çoksa çok alabilirim

Asi benimde 2 negatif sonucum var doktor bana histeroskopi yapacam dedi bende mayısta yaptıracam bakalım rahimde yavrumla kavuşmama engel ne var

cnm her an bendende istenebilir bu durum çünkü başka bi dr umdaaaa histereskopi olabilir dedi ama ben çok korkuyorum yaaaaaa:18::18::18:
o ameliyattan...

okuttum cnm okuuttmammı yaaaa uffffff walla sıkıldım artıkkkk yaaaaaaaa bu adamın tavırlarındannnnnnn:85::85::85:

kendileri bizim kadar çabalasa şimdiye kadar çocuklarımız olmuştu belki..ne kür severler ne ilaç içerlerr sinir şeylerr
allah razı olsun canım nurcan bende 50 tane alayım tubiş için ayetel kürsü eksik çoksa çok alabilirim
sayı tamamnladı canım hatta fazla bile oldu

günaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…