- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
NNURCANNNN BACIMMMM sizin bu kullandığınız ilaç sadece sayıyamı etki ediyooooo ben eşime allalım bak topikteki bi arkadaşımın eşinin sperminin sayısı artmış baya dedimmm bide bana ne dese beğeniinnn
ama demetcim benim sayı problemim yok hareketlilik sorunum var dediiiiiiiiiiiii
cnm her an bendende istenebilir bu durum çünkü başka bi dr umdaaaa histereskopi olabilir dedi ama ben çok korkuyorum yaaaaaa:18::18::18:
o ameliyattan...
hmm tmm cnm 9 nisan inşaalllaaahhhh senin ve bizim için düğün günü olurrrrrrr.....
evet cnm tubişimmmeee ayetrk kürsi okunuyooooo
cnm ben senin tefricieyelerini okudum rabbim kabul etsinnnnnn
günaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah
günaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah
günaydın kankim ..hoşgeldinngünaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah
canım bizimde harekette sorun var bakalım bizde kullanıyoruz haftaya veririz bizde testi sadece sayıya etki etmiyo hareket için iktidar için dinçlik için ek takviye
canım bizimde harekette sorun var bakalım bizde kullanıyoruz haftaya veririz bizde testi sadece sayıya etki etmiyo hareket için iktidar için dinçlik için ek takviye
ya walla nurcan yaaaa usandım artık şu 20 yaşımda hayatımdan bıkar oldum yaaaaaakendileri bizim kadar çabalasa şimdiye kadar çocuklarımız olmuştu belki..ne kür severler ne ilaç içerlerr sinir şeylerr
sayı tamamnladı canım hatta fazla bile oldu
günaydın hoşgeldin cnmmmmgünaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah
işte gelde onu bizim herife anlattttttcanım bizimde harekette sorun var bakalım bizde kullanıyoruz haftaya veririz bizde testi sadece sayıya etki etmiyo hareket için iktidar için dinçlik için ek takviye
ben hiç korkmuyorum alıştım sıkıntı çekmeye ne olduğu anlaşılsın sıkıldım sorun ne diye düşünmekten tedavilerim çok iyi ilerliyor hevesleniyorum sonuç fıs
olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalım
kendileri bizim kadar çabalasa şimdiye kadar çocuklarımız olmuştu belki..ne kür severler ne ilaç içerlerr sinir şeylerr
sayı tamamnladı canım hatta fazla bile oldu
günaydın ipekcim biz iyi sen nasılsın
günaydın ipek sen nasılsın
günaydın kankim ..hoşgeldinn
ne ilacı kız o bende herife alayım bari lazım olur nu tutsada ikinci için hem herifim kendini iyi hissetsin neymiş kaçaymış adı neymiş
evet sen bana söylemiştinn okut diyesanki bu olayı hatırlıyorum biyerden siteye gir yorumları okut
ne kadar fazla ben şuan 69 tane daha okuyacağpım olmazsa ondan düşeyim
günaydınnn canımmm hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsınn
eczanelerde satılıyormu bilmiyorum ama eğer alacaksan internet üzerinden sipariş et ödemeyi kapıda yaparsın biz öyle yapıyoruz...sonra eşin kızmasın sana :26:kızlar bu cymplus eczanelerde satılıyomubari ben gidiyimde ben alayım yaaaaaa eşimin alacağı yokkkkk
sipariş ettik yinecym plus canım sitesine gir bakın nurcikin sonuçları yükseldi onun sayesinde
bu arada nurcik devam edecekmisiniz ilaca
günaydın arkadaşlar musait deilim selam verip çıkıyım dedimm sonra gelirim bebişimizin durumu çok iyi bu arada çok şükür ilk kez bugün anne sütü vermişler çok şükür hepiniz duası için allah razı olsun sonra gelirim görüşürüz
hade gözünüz aydın canım sevindimmgünaydın arkadaşlar musait deilim selam verip çıkıyım dedimm sonra gelirim bebişimizin durumu çok iyi bu arada çok şükür ilk kez bugün anne sütü vermişler çok şükür hepiniz duası için allah razı olsun sonra gelirim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?