Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bizimde harekette sorun var bakalım bizde kullanıyoruz haftaya veririz bizde testi sadece sayıya etki etmiyo hareket için iktidar için dinçlik için ek takviye

cnm her an bendende istenebilir bu durum çünkü başka bi dr umdaaaa histereskopi olabilir dedi ama ben çok korkuyorum yaaaaaa:18::18::18:
o ameliyattan...

ben hiç korkmuyorum alıştım sıkıntı çekmeye ne olduğu anlaşılsın sıkıldım sorun ne diye düşünmekten tedavilerim çok iyi ilerliyor hevesleniyorum sonuç fıs

hmm tmm cnm 9 nisan inşaalllaaahhhh senin ve bizim için düğün günü olurrrrrrr.....
evet cnm tubişimmmeee ayetrk kürsi okunuyooooo
cnm ben senin tefricieyelerini okudum rabbim kabul etsinnnnnn

günaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah

günaydın ipekcim biz iyi sen nasılsın

canım bizimde harekette sorun var bakalım bizde kullanıyoruz haftaya veririz bizde testi sadece sayıya etki etmiyo hareket için iktidar için dinçlik için ek takviye

ne ilacı kız o bende herife alayım bari lazım olur nu tutsada ikinci için hem herifim kendini iyi hissetsin neymiş kaçaymış adı neymiş

kendileri bizim kadar çabalasa şimdiye kadar çocuklarımız olmuştu belki..ne kür severler ne ilaç içerlerr sinir şeylerr

sayı tamamnladı canım hatta fazla bile oldu
ya walla nurcan yaaaa usandım artık şu 20 yaşımda hayatımdan bıkar oldum yaaaaaa
günaydın güzeller nasılsınız ....tubişin ayetel kürsilerini okudum haticenin tefriiyelerinin yarısındayım bugün biter inşallah
günaydın hoşgeldin cnmmmm
işte gelde onu bizim herife anlatttttt
ben hiç korkmuyorum alıştım sıkıntı çekmeye ne olduğu anlaşılsın sıkıldım sorun ne diye düşünmekten tedavilerim çok iyi ilerliyor hevesleniyorum sonuç fıs

cnm inanaki 2 tedavimdede doktorlar çok memenun kaldı güzel gidiyo herşey yolunda diyolar ama sonuca geldimi sonuş kocaman bi SIFIRRRR neyse sorun çıksın artık yaaaaaaa

olurmu canımm hem sayıya hemde hareketliliğinde artış oldu ..bence bir ay kullansın eşinn ...sen sitesine girdimni cymplusun..orda yorumlar var eşine okut bakalım

sanki bu olayı hatırlıyorum biyerden siteye gir yorumları okut

kendileri bizim kadar çabalasa şimdiye kadar çocuklarımız olmuştu belki..ne kür severler ne ilaç içerlerr sinir şeylerr

sayı tamamnladı canım hatta fazla bile oldu

ne kadar fazla ben şuan 69 tane daha okuyacağpım olmazsa ondan düşeyim

kızlar bu cymplus eczanelerde satılıyomubari ben gidiyimde ben alayım yaaaaaa eşimin alacağı yokkkkk

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444

ne ilacı kız o bende herife alayım bari lazım olur nu tutsada ikinci için hem herifim kendini iyi hissetsin neymiş kaçaymış adı neymiş

cym plus canım sitesine gir bakın nurcikin sonuçları yükseldi onun sayesinde

bu arada nurcik devam edecekmisiniz ilaca

sanki bu olayı hatırlıyorum biyerden siteye gir yorumları okut

ne kadar fazla ben şuan 69 tane daha okuyacağpım olmazsa ondan düşeyim
evet sen bana söylemiştinn okut diye bende burdaki kızlara diyorumm

canım tubişin duası fazla oldu ..haticenin tamamdır ..

günaydın arkadaşlar musait deilim selam verip çıkıyım dedimm sonra gelirim bebişimizin durumu çok iyi bu arada çok şükür ilk kez bugün anne sütü vermişler çok şükür hepiniz duası için allah razı olsun sonra gelirim görüşürüz

kızlar bu cymplus eczanelerde satılıyomubari ben gidiyimde ben alayım yaaaaaa eşimin alacağı yokkkkk
eczanelerde satılıyormu bilmiyorum ama eğer alacaksan internet üzerinden sipariş et ödemeyi kapıda yaparsın biz öyle yapıyoruz...sonra eşin kızmasın sana :26:

cym plus canım sitesine gir bakın nurcikin sonuçları yükseldi onun sayesinde

bu arada nurcik devam edecekmisiniz ilaca
sipariş ettik yine ama eşim günde 2 tane içiyoo

hayırlı olsun bebeğiniz rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nişallah

hade gözünüz aydın canım sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…