neyse kızlar benim eccik çıkmam lazım gelirim çıkmadan olurmuduru bacım geçmiş olsun tekrardan
nuraycımmmmm canım üzülme olacağına bırak kafanı boşalt biraz bak aklına yer ediyosan ondanda adetini geçiriyo olabirsin relax bacım relax
iyi akşamlar kızlar
benimde abone olduğum çok konu var her zaman olmasada arada takip ediyorum sadece ..mesaj falan yazamıyorum senin gibibeynim döner yaww:86::86::86::86:
canım benimmmmkızlar hepinizden allah razı olsun öyle iyisinizki hepinizdeki o heyacanı rabbim boşa çıkarmasın sizlerle tanıdığıma o kadar mutluyum ki iyiki varsınız buradaki bu bağlılık o kadar güzel ki olurda negatif sonuç alırsam( ki inşallah bçyle bir şeyle bu sefer karşılaştırmaz rabbim ) bu sefer daha kolay atlatacağıma eminim çünkü sizlerin desteğini dualarnı hissetdip içim o kadar rahatlıyorki rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin kimse birbirini tanıyor ama birbirine o kadar yakın hissediyorki bu bile insanı rahatlatıyorneyse içimden dah açok güzel şeyler geçio ki ama dile getirip yazamıyorum acayip duygu yoğunluğuna girdim
dünden belliydi ama gözün aydın quzuuu sıra bendee:=)))))))))))slm şekercikler nabersiniz fenayım yine bugün sabahtan beri boğazım acıyo artık şaşırdım ne yapacağımı kendmi o koltuktan bu koltuğa atmaktan inanın yoruldum
bu arada beeeeeeennn dün gece milli oldumama artık 3 ay yapmamaya kararverdik çünkü bişey anlamadık
nuray gebelik sonucumu bekliyo kusura bakmayın takip edemedim biliyosunuz neler oluyiiii inşalllaaaahhhhhhhhhhh nuray arkadaşımız hayırlı güzel haberle gelirde listemiz kabardıkça kabarır dua ediyorum senin için nuray allaho güzel haberi almayı nasip etsin sanaaaaaa
haydi ben çıktım öpüyorum herkesiiii hoşçakalın bebeitolarrrr
oyymaşlah aplamm hadi bakalımm gözünüz aydın inşalahh Rabbim sağlık versin ömür boyu anesinden sizlerden ayırmasın inşalahnasılsınız kızlar tubiş gelmiş hoşgelmiş milli olmuş tebrikler tubişşşşşşş
hepinize güzel temennileriniz için teşekür ederim bacılarım benimmmmmmmm
inşallah bebişimizin sağlığı bir an önce düzelirama güzel haberlerini aldım kızmın
annesi ve babasını almışlar yanına 5 dk onlar odaya girince ciyak ciyak bağırmış kuzum seslerini aldı heralde yavrummmburnunda hortum gözünde bandaj varmış onları eliyle tırmalıyomuş çıkarmaya çalışıyomuş maşallah çokkkkkkkk hareketliymiş kuzummm şekeri normale dönmüş çok şükür ama çokk kusuyomuş çünkü anne karnında pislik yutmuş çok su içmiş hortumla o suyu boşaltıp kusmasını durduracaklarmış sonrada yoğun bakımdan normal odaya geçireceklermiş onu düzeltmeye çalışıyolarmış inşallah biran önce dzelir normal odada annesini emecekmiş artık çok şükür ama 1 hafta kadar hastanedelermiş daha olsun bunada şükür allahım kurban olduğum güç versin meleğimize inşallahhhhhhhh anneside çok mutlu bu arada
maşallah ismiyle yaşasınnnsağol canım inşallah sıra annelikte
kızımızın ismi sahra nil
canım benim yaa pazartesiyi nasıl beklicen keçke sonuç isteseydin ben alıyordum çubukda dr giderken isterdim heppben geldimmm ama negatif geldim kızlarrrgerçi tam negatif değil
galiba(yada ben kendşimi kandırıyorum )
ya dr odasına girdim dr hemşire göz göze geldi hafif bi gülümseme oldu aralarında hocam sonucuna bakmıştık ya dedi dr tekrar bakalım dedi malesef dedi bana sonra pazartesiye kadar bekleyelim dedi hiç böle olmamıştı yoksa hemen söktürücü verşiyodu neden böle oldu anlamadım:26::26::26::84::84::84::84::84:
sonuç kağıdım yokki sonuç dr bilgisayarına gidiyo vermedi şimidye kadar hiç sonuç kağıdım olmadı
merhaba melikee nevar neyokk
canım benimmmm
dünden belliydi ama gözün aydın quzuuu sıra bendee:=)))))))))))
datlım Rabbim şifanızı versin öpüldünn
oyymaşlah aplamm hadi bakalımm gözünüz aydın inşalahh Rabbim sağlık versin ömür boyu anesinden sizlerden ayırmasın inşalah
maşallah ismiyle yaşasınnn
canım benim yaa pazartesiyi nasıl beklicen keçke sonuç isteseydin ben alıyordum çubukda dr giderken isterdim hepp
canım ya kusura bakma paşa ağlayınca çıkmak zorunda kaldım bişey yazamadan
iyiym canım çok şükür sen nasılsınn
selsebil(hatice) için tefriciye listesi[/QUOT
kedersiz.........500 okudu
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444
hathar<<<<<<<<<okudu.....
tubişimize ayetel kürsi listesii
demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30
kedersiz........15 okudu
nuray...........15
melike(annesi)30
ipek...............30
melike...........30
duru..............30 okudu
bebekdls........30
elif.................33
tarfil .............10
size oturdugum yerden 20 tane okuyayım cnm isterseniz hemen<<<<<<<<<<
canım Allah razı olsun ..gerçi sayı tamamlanmıştı ama olsunhathar<<<<<<<<okudu bile......
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?