günaydın canım .hoşgeldin...havadislere gelirsekk..duru bacımızz rahatsız izinli bugünn..kamer teyze, tubide milli olduu :86::86::86::86: ııımmm başkaaaaagünaydın kızlar nasılsınızzz hazır patron yokken hemen girdim burayaaa ne var ne yok yeni haber havadis varmı iki gündür takılamıyom :78:
bacımm gelmişşbacım gelmişş hoşgelmişşş
günaydın asicimmgünaydın millettt nörüyonuuzzzzzz
günaydın canikomm hoşgeldinngünaydın millettt nörüyonuuzzzzzz
hoşbulduk bacımm nasılsınn bakalımm
günaydın asicimm
yeterrrr sanada günaydınlarr :86:
günaydın canikomm hoşgeldinn
günaydın canım .hoşgeldin...havadislere gelirsekk..duru bacımızz rahatsız izinli bugünn..kamer teyze, tubide milli olduu :86::86::86::86: ııımmm başkaaaaabaşka aklıma gelen bişey yok..eee sen nasılsınn .adet olmadın dimi .varmı bir gelişme
günaydın millettt nörüyonuuzzzzzz
sen milli olmak ne demekk anlmadınmıı şu smiley sana anlatır herşeyi:122:demek durucumm güzel annemizz hastalandı yaa geçmiş olsun bi atlatamadıı valla :26:
milli demek ne demek loookamer ve tuğbi yani gelmiyolarmı anlamadımm
adet bu hafta sonuna doğru gelecek gelişme yok olmayacakta nasıl eminim dimiateşim düştü canım bu ayda mağlubiyet oldu gelecek maçlara bakacaz artık senin var daha adetine dimi
hoşbulduk bacımm nasılsınn bakalımm
günaydın asicimm
yeterrrr sanada günaydınlarr :86:
thenk yuuuuteşekür ederimmmmmmmmmmmmm
bunlarrrrrrrrrrrrrrrr sizeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 172659 Eki Görüntüle 172660 Eki Görüntüle 172661 Eki Görüntüle 172662
sen milli olmak ne demekk anlmadınmıı şu smiley sana anlatır herşeyi:122:
kamerde teyze oldu yeğeni doğdu
bence bu kadar emin olma Allah büyük bacım hiç ummadığın anda bir bakmışsınki günü geçmiş ateşin düşmesine rağmen hamiş olmuşsunn bellimi olur
ben 17 martta adet olmuştum bir hafta var adetime ya şimdi bişey diyecemm eşinin tahlili yüksek çıktı diye psikolojik olarak öyle hisediyorsun diyeceksiniz ama benim göğüslerim hem büyüdü hem hasaslaştı daha önce hasaslalaşıyodu memelerim ama bu kadar dolgun olmamıştı:92::92::92::92::92:
sen milli olmak ne demekk anlmadınmıı şu smiley sana anlatır herşeyi:122:
kamerde teyze oldu yeğeni doğdu
bence bu kadar emin olma Allah büyük bacım hiç ummadığın anda bir bakmışsınki günü geçmiş ateşin düşmesine rağmen hamiş olmuşsunn bellimi olur
ben 17 martta adet olmuştum bir hafta var adetime ya şimdi bişey diyecemm eşinin tahlili yüksek çıktı diye psikolojik olarak öyle hisediyorsun diyeceksiniz ama benim göğüslerim hem büyüdü hem hasaslaştı daha önce hasaslalaşıyodu memelerim ama bu kadar dolgun olmamıştı:92::92::92::92::92:
s.a herkese hayırlı sabahlar nasılsınız kızlar dün uğrayamadım sabah kalktım yüzümü yıkadım soonra sırasıyla kurstaki arkadaşlarım teker teker döküldü apartmandakiler geldi gerçi apartmandakiler bilmiyo kum döküyorum sanıyolar (allah affetsin) ta eşim gelene kadar misafir vardı anlıcağınız eeee ne var ne yok
valla dün baya kontrol ettim sol göğsümde kalın bir damar gördümmkamer teyze oldu hayırlısıyla doğum oldu demek tebriklerrr kamerrrr
ee tuğbişteee fikfik mi yaptı yanii yasak kalktımı
yaaa ne diyonnn caımm psikolojik olacağını düşünmüyorumm canımm hadi inşallahhhhh sonu güzel haberler olur bu şişmelerin damarların çıkmaya başladımı pekiayyy heyecan yaptım bak şimdiii
s.a herkese hayırlı sabahlar nasılsınız kızlar dün uğrayamadım sabah kalktım yüzümü yıkadım soonra sırasıyla kurstaki arkadaşlarım teker teker döküldü apartmandakiler geldi gerçi apartmandakiler bilmiyo kum döküyorum sanıyolar (allah affetsin) ta eşim gelene kadar misafir vardı anlıcağınız eeee ne var ne yok
çok güzellerrrr yeterrrrr tşklerrrr
hatice hoşgeldin maalesef böle beyaz yalanlar sölemek zorunda kalıyopruz napalımm allah affetsinn
asicimm bana kromozom testi yapmadılar istediler dedim ilk tedaviden sonra ama doktor şuanlık gerek yok bence çünkü tekrar eden düşük sorunlu gebelik yada 2-3 defa tutmayan tedavin yok dedi yanii yaptıramadımm :26:
söyleme zaten kimseye benim psikolog doktorumda bu sefer tedaviye başlıyacaksanız kimseye söylemeyin demişti ...son 3 günn varmı heyecann ,bir gelişme
inan hiç heyecan yok aslında ben alıştım hizmet görmeye 1 hafta daha bekle deseler beklicem çok korkuyorum aslında gözümün önüne ilk gelen geçen sefer sonucu aldığım an yine o anı yaşamaktan korkuyorum
valla dün baya kontrol ettim sol göğsümde kalın bir damar gördümmbilmiyorum artık daaha bir hafta var adetime bu kadar erken dolgunlaşırmı memeler ..benim eşim kilo aldın o yüzden şişti diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?