Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar nasılsınızzz hazır patron yokken hemen girdim burayaaa ne var ne yok yeni haber havadis varmı iki gündür takılamıyom :78:
günaydın canım .hoşgeldin...havadislere gelirsekk..duru bacımızz rahatsız izinli bugünn..kamer teyze, tubide milli olduu :86::86::86::86: ııımmm başkaaaaa başka aklıma gelen bişey yok..eee sen nasılsınn .adet olmadın dimi .varmı bir gelişme

demek durucumm güzel annemizz hastalandı yaa geçmiş olsun bi atlatamadıı valla :26:

milli demek ne demek looo kamer ve tuğbi yani gelmiyolarmı anlamadımm

adet bu hafta sonuna doğru gelecek gelişme yok olmayacakta nasıl eminim dimi ateşim düştü canım bu ayda mağlubiyet oldu gelecek maçlara bakacaz artık senin var daha adetine dimi

günaydın millettt nörüyonuuzzzzzz

sen milli olmak ne demekk anlmadınmıı şu smiley sana anlatır herşeyi:122:
kamerde teyze oldu yeğeni doğdu
bence bu kadar emin olma Allah büyük bacım hiç ummadığın anda bir bakmışsınki günü geçmiş ateşin düşmesine rağmen hamiş olmuşsunn bellimi olur

ben 17 martta adet olmuştum bir hafta var adetime ya şimdi bişey diyecemm eşinin tahlili yüksek çıktı diye psikolojik olarak öyle hisediyorsun diyeceksiniz ama benim göğüslerim hem büyüdü hem hasaslaştı daha önce hasaslalaşıyodu memelerim ama bu kadar dolgun olmamıştı:92::92::92::92::92:

tubişimizin güzü aydın olsunnnn demek milli olduuuu haaaaa muradına ermişşşş
nurcan bellimi olur cnm yaaaa belkimde bebişin seninledir inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh
bizde 5.ayın 23 de kromozom testi yaptırıcaz ozamana vermişler randevuyu ondan sora artık tedavi yolları gözüküyo bizeeeeeeee

s.a herkese hayırlı sabahlar nasılsınız kızlar dün uğrayamadım sabah kalktım yüzümü yıkadım soonra sırasıyla kurstaki arkadaşlarım teker teker döküldü apartmandakiler geldi gerçi apartmandakiler bilmiyo kum döküyorum sanıyolar (allah affetsin) ta eşim gelene kadar misafir vardı anlıcağınız eeee ne var ne yok

kamer teyze oldu hayırlısıyla doğum oldu demek tebriklerrr kamerrrr

ee tuğbişteee fikfik mi yaptı yanii yasak kalktımı

yaaa ne diyonnn caımm psikolojik olacağını düşünmüyorumm canımm hadi inşallahhhhh sonu güzel haberler olur bu şişmelerin damarların çıkmaya başladımı peki ayyy heyecan yaptım bak şimdiii

söyleme zaten kimseye benim psikolog doktorumda bu sefer tedaviye başlıyacaksanız kimseye söylemeyin demişti ...son 3 günn varmı heyecann ,bir gelişme

valla dün baya kontrol ettim sol göğsümde kalın bir damar gördümm bilmiyorum artık daaha bir hafta var adetime bu kadar erken dolgunlaşırmı memeler ..benim eşim kilo aldın o yüzden şişti diyo

çok güzellerrrr yeterrrrr tşklerrrr

hatice hoşgeldin maalesef böle beyaz yalanlar sölemek zorunda kalıyopruz napalımm allah affetsinn

asicimm bana kromozom testi yapmadılar istediler dedim ilk tedaviden sonra ama doktor şuanlık gerek yok bence çünkü tekrar eden düşük sorunlu gebelik yada 2-3 defa tutmayan tedavin yok dedi yanii yaptıramadımm :26:

haticecimmmm senin test sonuçların ne zaman çıkıyo duuuuuu:26::26:
ay kurban olduğum rabbim senin haberinle coştursun bizi inşaaallaaaahhhhh
oooo misafirlerinde varmıııışşşş maşşaaallaaahhhhh çok yormasaydın bari kendiniiiiiii

işte sevoooocum benim 2 tane negatif denemelerim varya onun için istedilerrrrr bizde ozamana yaptırıcaz bakalım kısmettttt

inan hiç heyecan yok aslında ben alıştım hizmet görmeye 1 hafta daha bekle deseler beklicem çok korkuyorum aslında gözümün önüne ilk gelen geçen sefer sonucu aldığım an yine o anı yaşamaktan korkuyorum

inşallah canım hamilesindir de kutlu doğum haftasında müjdeyi alırsın sende rabbim istesin yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…