erkekler bu konulrda daha soğuk kanlı daha sabırlı benim eşim olsa kesin o da bekle derdi
hayırlısı canım artık pazartesiye kadar bekleyeceğim dün eşimle konuştuk başka dr gidelim falan diye yok dedi bekle dediyde bekle vardır bunda bi hayır acele etmeye gerek yok dedi olmazsa cuma yada cmrt kendin test yaparsın tekrar sadece dedi iş güçte yapma diye sıkı sıkı tembih etti bekliycem artık zaman neyi göstercek
canım Allah razı olsun ..gerçi sayı tamamlanmıştı ama olsun
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500 okudu
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444
üstünde görsek daha iyi yorum yapardık :86:Eki Görüntüle 172683
kızlarrrr yeni etek ceket takımı aldımmm nasılllllll
malum düğünler başlıyoooooo
Eki Görüntüle 172683
Eki Görüntüle 172683
duası yapılan arkadaşı soruyorsan listenin üstünde yazıyo zaten..benim ismimi soruyorsan nurcancnm senin isim neydi aklımda tutamıyorum şu sıralar çok yoğunum aklımda tutamıyom cnm sıkkın hsg olayına.....
üstünde görsek daha iyi yorum yapardık :86:
güzel canım asil renkler almışsın güle güle kullan
Eki Görüntüle 172683
erindim demek üşendim demkkmi oluyo :44:tenk yuuuuu bebemmmmm daha iyileride sana olsun kız giyip gösterecektim ama erindimmmm yaaaaa
güle güle kullan canım ceketin sanrım kırmızı kırmızı benim rengim bayılıyorum kırmızıya inşallah hamile kalırsında giyemezsin
hayırdır canım ne oldu anlat hele açılırsınn :26:
nasılsınız kızlarSevo sınavın nasıl geçti :26: Nurcan okudum ben Hatice nin tefriciye yi yazmıştım ama görmemişsin Hemşom gözünüz aydın tekrardan yeğenin turp gibiymiş maşallah Durucuğum çok geçmiş olsun tatlım inşşş çabucak toparlanırsın Kızlar hemen çıkıyorum hiçç keyfim yok offff offf artık zorlanıyor hayat :84:
duası yapılan arkadaşı soruyorsan listenin üstünde yazıyo zaten..benim ismimi soruyorsan nurcan
nasılsınız kızlarSevo sınavın nasıl geçti :26: Nurcan okudum ben Hatice nin tefriciye yi yazmıştım ama görmemişsin Hemşom gözünüz aydın tekrardan yeğenin turp gibiymiş maşallah Durucuğum çok geçmiş olsun tatlım inşşş çabucak toparlanırsın Kızlar hemen çıkıyorum hiçç keyfim yok offff offf artık zorlanıyor hayat :84:
erindim demek üşendim demkkmi oluyo :44:
canım mazur gör geçmişteki yazını görmedim ama doktor ne dedi özet geçöermisin bana kan testi yapmadımı yaptıysa sonuç ne ultrasonda bakmadımı kaç gün geçti adetinden ayy ne çok soru sordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?