Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

erkekler bu konulrda daha soğuk kanlı daha sabırlı benim eşim olsa kesin o da bekle derdi

evt canım soğuk kanlılıktan ziyede onlarda sıkıldı olumsuz sonuçlardan bu sefer az da olsa bi umut diyo benimki bekleyeliim şimdiye kadar bekledik vardır bi bildiği dr un diyo bende tamam dedim

canım mazur gör geçmişteki yazını görmedim ama doktor ne dedi özet geçöermisin bana kan testi yapmadımı yaptıysa sonuç ne ultrasonda bakmadımı kaç gün geçti adetinden ayy ne çok soru sordumm

cnm senin isim neydi aklımda tutamıyorum şu sıralar çok yoğunum aklımda tutamıyom cnm sıkkın hsg olayına.....siz isteyin elimden geleni yaparım çalışıyorum ama olsun her zaman buradayım....

Son düzenleme:

nasılsınız kızlar Sevo sınavın nasıl geçti :26: Nurcan okudum ben Hatice nin tefriciye yi yazmıştım ama görmemişsin Hemşom gözünüz aydın tekrardan yeğenin turp gibiymiş maşallah Durucuğum çok geçmiş olsun tatlım inşşş çabucak toparlanırsın Kızlar hemen çıkıyorum hiçç keyfim yok offff offf artık zorlanıyor hayat :84:

asicim güle güle kullannn ben kırmızıyı severimm

nurcikkk kızzzz beklemekten başka çare yokk heyecan yapma eccük dur haftaya kadar bekliyekk hayırlısıylaaa

güle güle kullan canım ceketin sanrım kırmızı kırmızı benim rengim bayılıyorum kırmızıya inşallah hamile kalırsında giyemezsin

ay ne güzel demişdin yaaaa keşke hamile kalsamda giyemesemmmm yok kız giyim giyim ki çok para verdim
bende kırmızıya bayılırım üzerinede kırmızı bi türban yaparım oooohhhh yeni ayakkabı da aldımmm durun gı onunda fotosunu çekiymde göstereyimmmm

hayırdır canım ne oldu anlat hele açılırsınn :26:

duası yapılan arkadaşı soruyorsan listenin üstünde yazıyo zaten..benim ismimi soruyorsan nurcan

yok güzelim seninkini sordum biraz yoğunum şu sıralar fazla zaman ayıramıyor size kusura bakmayın korkuyom ben ya herkes bir şey söylüyor....

Son düzenleme:

günaydın canım sınavım idare eder bu akşam yayınlşanan sınav sorularından anlayacam nasıl geçtiğini senin nasıl geçti

nbeden moralin bozuk ne olduu bacımm :26:

dün kan testi yaptı önce hemşireyle birbrine bakıp gülümsedi haif sonta sonucu bilg açtı hemşire baktı negatif dedi ama pazartesi yane gel kan ver ona göre konuşalım dedi adetim 13 gün gecikti sonuç kağıdını da soracak olursan bende değil dr bilg kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…