erindim demek üşendim demkkmi oluyo :44:
asicim güle güle kullannn ben kırmızıyı severimm
nurcikkk kızzzz beklemekten başka çare yokk heyecan yapma eccük durhaftaya kadar bekliyekk hayırlısıylaaa
hımm bilmiyordumm canımm öğrenmiş oldummevet cnmmmm malum ben gayseriliyimmm
ankaralı değilim canım doğuluyummgayseride öyle canım ankarada kullanmazlarmı
anlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazımhayırdır canım ne oldu anlat hele açılırsınn :26:
gayseride öyle canım ankarada kullanmazlarmı
dün kan testi yaptı önce hemşireyle birbrine bakıp gülümsedi haif sonta sonucu bilg açtı hemşire baktı negatif dedi ama pazartesi yane gel kan ver ona göre konuşalım dedi adetim 13 gün gecikti sonuç kağıdını da soracak olursan bende değil dr bilg kaldı
çok güzelEki Görüntüle 172683
kızlarrrr yeni etek ceket takımı aldımmm nasılllllll
malum düğünler başlıyoooooo
inşallah hayırlısı olsunevt canım soğuk kanlılıktan ziyede onlarda sıkıldı olumsuz sonuçlardan bu sefer az da olsa bi umut diyo benimki bekleyeliim şimdiye kadar bekledik vardır bi bildiği dr un diyo bende tamam dedim
nasılsınız kızlarSevo sınavın nasıl geçti :26: Nurcan okudum ben Hatice nin tefriciye yi yazmıştım ama görmemişsin Hemşom gözünüz aydın tekrardan yeğenin turp gibiymiş maşallah Durucuğum çok geçmiş olsun tatlım inşşş çabucak toparlanırsın Kızlar hemen çıkıyorum hiçç keyfim yok offff offf artık zorlanıyor hayat :84:
çok güzel
inşallah hayırlısı olsun
günaydın hoşgeldin
anlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazımoffff offff çok takıntıyımmm çokk eltilerim arkamdan konuştuklarını duydum hani sınav için eşimin halasında kalmıştık hafta sonu hala anlattı aslında anlatmazdı eltimin son zamanlardaki hareketleri halaya da yansıdı hala da anladı eltimin ne nankör olduğunu malesef yanlış zaman seçti hala ben sınava gelmişim hala anlatma keyfimizi kaçırmayalım dedim yokk o anlattı ben ağladım sonra eşime anlattım tabi hala anlattıkça eşim yanımızdaydı fakat tv izliyordu kaçırdıklarını anlattım ayyyy ne fesat ne nankör eltim varmış ne kadar çok beni istemezlermiş offf offfff ALLAH ım bana beddua ettirme
dün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevaplarıgünaydın canım sınavım idare eder bu akşam yayınlşanan sınav sorularından anlayacam nasıl geçtiğini senin nasıl geçti
nbeden moralin bozuk ne olduu bacımm :26:
slmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
kızz topikte kaç gündür durgunluk vardı ..biraz atraksiyon yapayım dedimmbu ayda olmadığını bile bilee kendimde belirtiler aramaya başladım psikolojik olduğundanda eminim :85:
anlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazımoffff offff çok takıntıyımmm çokk eltilerim arkamdan konuştuklarını duydum hani sınav için eşimin halasında kalmıştık hafta sonu hala anlattı aslında anlatmazdı eltimin son zamanlardaki hareketleri halaya da yansıdı hala da anladı eltimin ne nankör olduğunu malesef yanlış zaman seçti hala ben sınava gelmişim hala anlatma keyfimizi kaçırmayalım dedim yokk o anlattı ben ağladım sonra eşime anlattım tabi hala anlattıkça eşim yanımızdaydı fakat tv izliyordu kaçırdıklarını anlattım ayyyy ne fesat ne nankör eltim varmış ne kadar çok beni istemezlermiş offf offfff ALLAH ım bana beddua ettirme
dün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevaplarıbakıyım dedim baktıkça yanlışlarım daha fazlaydı hemen kapadım e öğrenmeyi canım sıkıldı ben sınıfta kaldımm inşallah sen kazanmışsındır keyfim sınavada bozuk bugün adet günüm onunda gerginliği var tabi daha olmadım adet havada kapalı iyice daraldım bunaldım boğuluyommm sanki hakkımdaki dedikodular canımı çok sıktı haaa bide eşim 3 milyar kredi çekmiş kredi kartları borçları bi hayli yüksekmiş sınav öncesi öğrendim bunuda elşimde napsın tek yol kredi çekmek demiş çekmiş ama sonra çok gücüme gitti biz tedavi için kalkıp kredi çekemiozzz ama borçlar alt üst edince bizi kredi çekiozzz bi belimiz doğrultamıyozz
valla hiç merak edip sormadınmı sonuç kaç diye hem kağıt onda niye kalıyokii belki 13 gün sonra gelmicem o doktora :26: valla insan tabi muallakta kalır böle ultrasonla bakmadımı peki adet neden gecikti belki kist var belki başka bişey var (söz gelişi diyorum) :26: anlamadım bu işten doktoru beğenmedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?