Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim güle güle kullannn ben kırmızıyı severimm

nurcikkk kızzzz beklemekten başka çare yokk heyecan yapma eccük dur haftaya kadar bekliyekk hayırlısıylaaa

kızz topikte kaç gündür durgunluk vardı ..biraz atraksiyon yapayım dedimm bu ayda olmadığını bile bilee kendimde belirtiler aramaya başladım psikolojik olduğundanda eminim :85:

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250 okudu
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444

hayırdır canım ne oldu anlat hele açılırsınn :26:
anlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazım offff offff çok takıntıyımmm çokk eltilerim arkamdan konuştuklarını duydum hani sınav için eşimin halasında kalmıştık hafta sonu hala anlattı aslında anlatmazdı eltimin son zamanlardaki hareketleri halaya da yansıdı hala da anladı eltimin ne nankör olduğunu malesef yanlış zaman seçti hala ben sınava gelmişim hala anlatma keyfimizi kaçırmayalım dedim yokk o anlattı ben ağladım sonra eşime anlattım tabi hala anlattıkça eşim yanımızdaydı fakat tv izliyordu kaçırdıklarını anlattım ayyyy ne fesat ne nankör eltim varmış ne kadar çok beni istemezlermiş offf offfff ALLAH ım bana beddua ettirme

valla hiç merak edip sormadınmı sonuç kaç diye hem kağıt onda niye kalıyokii belki 13 gün sonra gelmicem o doktora :26: valla insan tabi muallakta kalır böle ultrasonla bakmadımı peki adet neden gecikti belki kist var belki başka bişey var (söz gelişi diyorum) :26: anlamadım bu işten doktoru beğenmedimm

Eki Görüntüle 172683

kızlarrrr yeni etek ceket takımı aldımmm nasılllllll
malum düğünler başlıyoooooo
çok güzel
evt canım soğuk kanlılıktan ziyede onlarda sıkıldı olumsuz sonuçlardan bu sefer az da olsa bi umut diyo benimki bekleyeliim şimdiye kadar bekledik vardır bi bildiği dr un diyo bende tamam dedim
inşallah hayırlısı olsun

günaydın hoşgeldin

canım boş ver allaha havale et ben öyle yapıyorum aynı dert az da olsa bendede var hemde aynı binada oturuyorum ben salla gitsin canını sıkmaya değmezz

günaydın canım sınavım idare eder bu akşam yayınlşanan sınav sorularından anlayacam nasıl geçtiğini senin nasıl geçti

nbeden moralin bozuk ne olduu bacımm :26:
dün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevapları bakıyım dedim baktıkça yanlışlarım daha fazlaydı hemen kapadım e öğrenmeyi canım sıkıldı ben sınıfta kaldımm inşallah sen kazanmışsındır keyfim sınavada bozuk bugün adet günüm onunda gerginliği var tabi daha olmadım adet havada kapalı iyice daraldım bunaldım boğuluyommm sanki hakkımdaki dedikodular canımı çok sıktı haaa bide eşim 3 milyar kredi çekmiş kredi kartları borçları bi hayli yüksekmiş sınav öncesi öğrendim bunuda elşimde napsın tek yol kredi çekmek demiş çekmiş ama sonra çok gücüme gitti biz tedavi için kalkıp kredi çekemiozzz ama borçlar alt üst edince bizi kredi çekiozzz bi belimiz doğrultamıyozz

kızz topikte kaç gündür durgunluk vardı ..biraz atraksiyon yapayım dedimm bu ayda olmadığını bile bilee kendimde belirtiler aramaya başladım psikolojik olduğundanda eminim :85:

oo ne oldu şimcikkk hani umutlarrrr nerdeeee

yaa canım bozma moralini sende ona göre davranırsın eltineee allahh görüyo herşeyi merak etmee bozma moralinii ama sınav öncesi bunların olması kötü olmmuşş iştee :26: keşke halan sonra söleseydi söleyeceksee bozma moralini aksine iyi olmuş öğrendiğin eltinin kim ne olduğunu anlamış oldunn sen ona göre cepheni al

rabbim yar ve yadımcın olsun canım her zaman ondan hayırlısını iste emin ol o herşeyin en dğrusunu verir insana

canım negatife dedi ya hani önceki tavırlarıda gördüm afalladım bişi sormak aklıma bile gelmedi kağıt zaten hiç ortada olmuyo sonuşlar direkt drun bilg gidiyo kuzu kuzu eve döndüm ya hiç böyle yapmazdı dr um allah için çok iyidr benle çok uğraştı hakkını yiyemem ya her zaman gecikme olnca söktürücü v erip gönderdi bu sefer anlamadım acaba hani değerler olması gerektiğinden düşükte bir hafta da ha bnekleyelim iyice kesinleşsin diye mşi sölemedi bilmiyorum önce var diye umutlandırıp sonra da olmassa çok üzeleceğimi bilio ondan umut mu vermedi ne anlamadım valla artık hayırlısı bekliyorum

kızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr
ah şifaaaammmm bana gelde acık dertleşek bacım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…