evettt yaaaa ama doğumu sezaryan yapar artıkkkk bendee akşam kocişe diyeyımdeee bizimkisidee başlasın çalışmalaraaa
kendisi bilir isterse normal doğursun
kız söyle tabi hep bimi çalışacağız hamiş kalmak içinnnn birazda onlar çalışsınn
kızlar size bişi sorcam normal de hep adetimin 11 ila 16 sı gibi yumurtlarım kendim anlıyorum ama bu ayy nedense 15.günden itibaren yumurtlamaya başladım neden acaba kii bu sefer 11 yumurtam oluşmuştu ondan olabilirmii acaba ben de bu ay yumurtlamıyorum sanıyodum ama geç başladıı anlamadımm:26:
kızlar size bişi sorcam normal de hep adetimin 11 ila 16 sı gibi yumurtlarım kendim anlıyorum ama bu ayy nedense 15.günden itibaren yumurtlamaya başladım neden acaba kii bu sefer 11 yumurtam oluşmuştu ondan olabilirmii acaba ben de bu ay yumurtlamıyorum sanıyodum ama geç başladıı anlamadımm:26:
kendimi tuvuk gibi hissediyorummmmm gııtttt gıııttttt gııdaakkkkkkkk
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee,parrhisia,yeteeeeer,
kim buuu casussssssssssssssssssssssssssssss
evetttttttttttttttttttt bundannn sonraa benn yatacammm kociş çalışsın gebe kalmayaaaaonaaa hamıleeee badisidee alırımmm güzel güzellllll
bendeeeee olmakkk istiyorumm ama daha düşünce aşamasındayımmmmmmvala ben değilimmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr pro üyelerinnnn böyle bir hakkı varrrrrrrrr
ben çıkıyorum sülüman başlıyo gene gelirim inşallah iyi akşamlar herkeze
ben çıkıyorum sülüman başlıyo gene gelirim inşallah iyi akşamlar herkeze
bendeeeee olmakkk istiyorumm ama daha düşünce aşamasındayımmmmmm
kısss dahaaa üzetttttttttttttttttttt
yaaaaaaaaaa boş ver sülülümanıııııı (ben sülüman olurum sizeeee sizde haremin olun )iki lafın belini kıralım şurdaaaaaaa
bennn burdayımm gellll sülümanımmm burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben sülümannnnnnnnnnnnnsen kimsinnn mahi devra hürrem ayşe hatunn sen hangisiin karıştırdım kız haremdeki hatunlarııııııııııııııı
hamileeeeeeeeeeeeeeeee badisimiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa ben bunu düşünmemiştimmmmmmmmmmmmmmm
şikerimmmdüşünmemişsin amaa sizin bebek küçük dahaaa karnı çıkmamıştırrr alırsın niee dert edıyosnnnnnnbol şeylerr giysin bebege zarar vermesinnnnn darısı benımkının başınaaaa
bennnnnnnn hümrem sultanım bu perşembee yanınızdaa mahidevran vardıııı halvetteee ondan karıştırdınızzz zarrr
kızlar süpersinizzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?