Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evettt yaaaa ama doğumu sezaryan yapar artıkkkk bendee akşam kocişe diyeyımdeee bizimkisidee başlasın çalışmalaraaa

kendisi bilir isterse normal doğursun
kız söyle tabi hep bizmi çalışacağız hamiş kalmak içinnnn birazda onlar çalışsınn

Son düzenleme:
kızlar size bişi sorcam normal de hep adetimin 11 ila 16 sı gibi yumurtlarım kendim anlıyorum ama bu ayy nedense 15.günden itibaren yumurtlamaya başladım neden acaba kii bu sefer 11 yumurtam oluşmuştu ondan olabilirmii acaba ben de bu ay yumurtlamıyorum sanıyodum ama geç başladıı anlamadımm:26:

kendisi bilir isterse normal doğursun
kız söyle tabi hep bimi çalışacağız hamiş kalmak içinnnn birazda onlar çalışsınn

evetttttttttttttttttttt bundannn sonraa benn yatacammm kociş çalışsın gebe kalmayaaaaonaaa hamıleeee badisidee alırımmm güzel güzellllll

kendimi tuvuk gibi hissediyorummmmm gııtttt gıııttttt gııdaakkkkkkkk

hiçbir fikrim yokk cnmmmmmm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdamcee,parrhisia,yeteeeeer,
kim buuu casussssssssssssssssssssssssssssss

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdamcee,parrhisia,yeteeeeer,
kim buuu casussssssssssssssssssssssssssssss

vala ben değilimmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr pro üyelerinnnn böyle bir hakkı varrrrrrrrr

evetttttttttttttttttttt bundannn sonraa benn yatacammm kociş çalışsın gebe kalmayaaaaonaaa hamıleeee badisidee alırımmm güzel güzellllll

hamileeeeeeeeeeeeeeeee badisimiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa ben bunu düşünmemiştimmmmmmmmmmmmmmm

ben çıkıyorum sülüman başlıyo gene gelirim inşallah iyi akşamlar herkeze

yaaaaaaaaaa boş ver sülülümanıııııı (ben sülüman olurum sizeeee sizde haremin olun )iki lafın belini kıralım şurdaaaaaaa

bendeeeee olmakkk istiyorumm ama daha düşünce aşamasındayımmmmmm

kısss dahaaa üzetttttttttttttttttttt

aman ban ilk 15 kişin içindeydim kızzzzzz
o zaman kk doğum günüde tüp bebk çekilşi vardı ama sadece pro üyeler katılıyordu onun için almıştım pro kart

Son düzenleme:
bennn burdayımm gellll sülümanımmm burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben sülümannnnnnnnnnnnn sen kimsinnn mahi devra hürrem ayşe hatunn sen hangisiin karıştırdım kız haremdeki hatunlarııııııııııııııı

ben sülümannnnnnnnnnnnn sen kimsinnn mahi devra hürrem ayşe hatunn sen hangisiin karıştırdım kız haremdeki hatunlarııııııııııııııı

bennnnnnnn hümrem sultanım bu perşembee yanınızdaa mahidevran vardıııı halvetteee ondan karıştırdınızzz zarrr

hamileeeeeeeeeeeeeeeee badisimiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa ben bunu düşünmemiştimmmmmmmmmmmmmmm

şikerimmmdüşünmemişsin amaa sizin bebek küçük dahaaa karnı çıkmamıştırrr alırsın niee dert edıyosnnnnnnbol şeylerr giysin bebege zarar vermesinnnnndarısı benımkının başınaaaa

şikerimmmdüşünmemişsin amaa sizin bebek küçük dahaaa karnı çıkmamıştırrr alırsın niee dert edıyosnnnnnnbol şeylerr giysin bebege zarar vermesinnnnndarısı benımkının başınaaaa

bennnnnnnn hümrem sultanım bu perşembee yanınızdaa mahidevran vardıııı halvetteee ondan karıştırdınızzz zarrr

kızlar süpersinizzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…