Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

havalarda giremişizzzzzzzzz

hoş geldin canımmmmmmmmmmmm
girerimmmmmmmmm tabiii şikerimm nede olsaa ben hürremimmmmmm 2 kelimeyleeee bütün saray benim sanarımmmm
hoşbulduk cnmmmmmmmmmmm

nasılsınn can cannnnnn
kıslarrrr bi andaa çıkarsam kusurabakmayınnnn olarmııı eşim geldiii heran alabilir elimdennn pc yiii

nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyidir cnm yaaaaa sen nasılsınnnnn bidenemmmm

iyim cnm yaaaa ne olsunn benimkide başımdaaaa dır dır dırrrr ver birazda bana diyip duruyo yaaaaaaa

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohüremimmmmmmmmmmmmmm gel sülümanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hade bakemmmmmmmmmmmmmmm bebğimmmmmmmmmmmmmm

aaaa ne olduu şimdii niee aglıyosunnnn nieeeee kızayımmmmmmmmmmmmmmmmm kii sanaaaaa
kız kırıldınmı yazdığıma demiştim ama kızmaşısınn
iyidir cnm yaaaaa sen nasılsınnnnn bidenemmmm

iyim cnm yaaaa ne olsunn benimkide başımdaaaa dır dır dırrrr ver birazda bana diyip duruyo yaaaaaaa

sağol bebem

Son düzenleme:
[video]http://www.nostaljitadinda.com/2011/03/30/degerli-orhan-gencebayin-dilenci-sarkisinin-guzel-bir-yorumu/#[/video]

süper bi seeeeessssss yaaaaaaaa dinleyin kızlarrrrrrr

kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohüremimmmmmmmmmmmmmm gel sülümanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hade bakemmmmmmmmmmmmmmm bebğimmmmmmmmmmmmmm

yakışıklııı sülümanımmmmm yiğidimm geliyorum aç kollarınıııııı

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr hanımlar günün ilk günaydını benden olsun bu gün namazdan sonra uyuyasım gelmedi bakem dedim kim kimle nerede neler yapmış herkes iyi gördüğüm kadarıyla bende cok iyiyim binlerce kez şükürler olsun bu aralar başka alemlerdeyim kendimi kitap okumaya verdim peygamber efendimizin yaşayış tarzıyla ve başına gelen olaylarla ilgili bir kitap okuyorum ve başkada bişey yapmak gelmiyor içimden ne kadar şanslıyız ki hz. Muhammet'in(s.a.s.) ümmetiyiz ...
kk danda biraz uzak durmak iyi geliyor bazen bebek mevzusu aklıma gelmiyor çok şükür bir süre daha böyle devam edicem galiba ara ara gelmeye çalışıcam hepinizi cook öpüyorum ...

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese ya bnm bugun hiç keyfim yok bugun cnm sıkılıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…