iyi akşamlar kızlarrrrrrr nabersiniz bakemmmm
havalarda giremişizzzzzzzzzöyleyizdirrr şikerimm ne sandınnnnnn
iyi akşamlar kızlarrrrrrr nabersiniz bakemmmm
iiiiii şikerimm sen nasılsınnnnnnnn
havalarda giremişizzzzzzzzz
hoş geldin canımmmmmmmmmmmm
girerimmmmmmmmm tabiii şikerimm nede olsaa ben hürremimmmmmm 2 kelimeyleeee bütün saray benim sanarımmmmhavalarda giremişizzzzzzzzz
hoş geldin canımmmmmmmmmmmm
hoşbulduk cnmmmmmmmmmmm
kızdınmı banaaaaaaa
iyidir cnm yaaaaa sen nasılsınnnnn bidenemmmmnasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
girerimmmmmmmmm tabiii şikerimm nede olsaa ben hürremimmmmmm 2 kelimeyleeee bütün saray benim sanarımmmm
nasılsınn can cannnnnn
kıslarrrr bi andaa çıkarsam kusurabakmayınnnn olarmııı eşim geldiii heran alabilir elimdennn pc yiii
girerimmmmmmmmm tabiii şikerimm nede olsaa ben hürremimmmmmm 2 kelimeyleeee bütün saray benim sanarımmmm
nasılsınn can cannnnnn
kıslarrrr bi andaa çıkarsam kusurabakmayınnnn olarmııı eşim geldiii heran alabilir elimdennn pc yiii
nasılsınn can cannnnnn
kız kırıldınmı yazdığıma demiştim ama kızmaşısınnaaaa ne olduu şimdii niee aglıyosunnnn nieeeee kızayımmmmmmmmmmmmmmmmm kii sanaaaaa
iyidir cnm yaaaaa sen nasılsınnnnn bidenemmmm
iyim cnm yaaaa ne olsunn benimkide başımdaaaa dır dır dırrrr ver birazda bana diyip duruyo yaaaaaaa
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohüremimmmmmmmmmmmmmm gel sülümanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hade bakemmmmmmmmmmmmmmm bebğimmmmmmmmmmmmmm
kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese ya bnm bugun hiç keyfim yok bugun cnm sıkılıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?