Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın topiğin güzel hatunlarııııııııııııı :16

10000 geçtik ama topiğimiz kapanmamış oleyyy kızlar 10000 i devirdik ALLAH ın iznyle daha nice 10.000 leri deviririz inş. hep beraber...

kızlar ben melike yi merak ediyom 40 uçurucaktı bugün naptı acepp..... telini kaydetmeyi unutmuşum arayamıyorum da...:18::18:

başka ne var ne yok bakem..

günaydın hoşgeldin melikenin teli bendede yok

herkese günaydınlarrrrr nasılsınız bakalımm

durucummm annişşşş hastamı oldunn sennn

leydim bende melikenin numarası var canım istersen verebilirim

ipemmm nassınn bacımm geldimi mobilyaların

iyiyim sen nasılsın

canım ne yapayım cnm bugun sıkkın ben çok gerildim şu hsg olayına nasıl rahatlarım bilmiyorum herkes bir şey söylüyor gözüm korktu.....hala tık yok hamilede değilim bekliyom bugun yarın hasta olmam lazım....

Günaydın herkese maşallahhhh size ne enerjiniz varmış işe geldiğimden beri saat olmuş 10.25 ben yazdıklarınızı daha yeni bitirebildim gözlerim şaşı oldu ohhhh canıma değisinnnn işteee ben yokkenn resim koyarmısınıızzz silmek için uğraşmış durmuşsunuzzzz eeeee daha ne var neyok

melike kocişle limoniymişsin geçer canım takma kafana

nevbaharım gelmiş gitmiş iyiymiş bebelerde iyiymiş çok sevindim

kıslar ben dün evde yattım dinlendim ipeğim sormıuşsun sağol iyiym canım halsizlik ve baş dönmesi kaldı oda geçer sanırım

hepinizi kocaman öperimmmmm sevgi pıtırcıklarım benimmmmmmm

bu kadar gerilmene gerektirecek bişey yok ki sonuçta narkozlu olacaksın hsg de

bende rahim filmi çektirmiştim bi kere bile ah uh demedimm 10 dk da bitmişti bende çok yorumlar okumuştum çok acıdı şöyle oldu böle oldu diye herkesin yaşadıkları farklı oluyo takma kafana

günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakalım 30 dk dır giremedim siteye sinir oldum ama sonunda geldim

evet sevdam yaaa salı günü fenaydım dün evde yattım terledim açıldım bugün iyiyim çok şükür sağol geçmiş yazılarda sormuşsun yukarıya yazmayı unutuum canım sınavın nasıl geçti annen nasıl oldu sende iyisin demi

oy canim benim verirsen sevinirim canım... ben kaydetmeyi unutmuşum tubişten almıştım... bekliyom canım...

hathar seni yazmamışımm kusura bakma canın niye sıkkınn bakalımm bi durummmu var

cnm senin isim nedir bnm cnm sıkkınlığını bilmiyorum biri dokunsa oturup ağlayacağım o kadar kötüyüm çok gerildim cnm neden böyleyim bilmiyorum tahlil leri versem rahatlayacam belkide ama bilmiyorum ne yapacağım inanki bilmiyorum güzelim.....

Eklentiler

• $Kopya 02042010024-001.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 43

canım eşin sperm tahlili yaptırdımı
rahim filminden korkmana gerek herkesin ağrı eşiği farklıdır bende ağrı olur sende olmaz o yüzden dinleme kimseyi çok basit bir işlem

iyiyim canım daha ustaya okey vermedikki gelsin mobilyalarım bir tane salak usta yüzünden bekliyoruz
bir haftadır beyefendi fiyat vermedi sinir etti beni bu akşam lütfedip fiyat veriyomuş eşim onu bekliyo ...sen nasılsın canım

canım eşin sperm tahlili yaptırdımı
rahim filminden korkmana gerek herkesin ağrı eşiği farklıdır bende ağrı olur sende olmaz o yüzden dinleme kimseyi çok basit bir işlem

cnm bugun randevu alıcak cumartesiye bakalım inşallah halledeceğiz bu tahlil işleri bir bitsede bir rahatlasak.....

kızlar benim yazdığım şeyler çıkmıyor neden ya herkese alıntı yapıp cevapladım gönderemedim bir türlü bakim bu gelecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…