dün gece beni yine çağırdlar geldim sen vardın ama mesaj yazana kadar çıkmıştınn.hayırlı cumalar gardaş bu sefer melekler beni çağırdı...
tamam canımmm :81:görmedim canım yaa mesajını :26:
Ben sana yardımcı olayım ama şimdi burada anlatılmaz tamamen ingilizce bir site ben sana arkadaşlık isteği göndericem mailine şimdi oradaki linke tıklayıp ilk önce üye ol sonra ben senin üyeliğin üzerinden girip ayarlamada yaparım sanada gösteririm olarmı
günaydın kızlar hayırlı cumalar
ipek nevo doğru diyor valla bak benim babam ve abim mobilyacı bu mobilyacılara çok güven olmaz canım ben sana söyleyim
babam benim yatak odamı yaptı ben evlenirken yatak başlını kına gecesi getirdiler yuvalet aynasını düğünden bir hafta sonra söyleyim yani
Ipek ustayı değiştirmekle en iyisini yapmışsın insanı deli eder bu tipler :84:
dün gece beni yine çağırdlar geldim sen vardın ama mesaj yazana kadar çıkmıştınn
tamam canımmm :81:
nuray günaydın canım
nuray günaydınn
kızlar burada sela çoktan okudu haberiniz olsunn
günaydın kızlar hayırlı cumalar
nuray günaydınn
ne selası kız daha varya cüzümü bitirmeye çalışıyom ben
kaçırdın beni desene tühhbaktım kimse yok ben de çıktım halbuki uyumuşlardı vaktim de vardı
sevo okumadı yaa yanlışın varrnuray günaydınn
geldi canım geldi de üye oldummu bilmiyorum emailime birşey gelmedi o siteden ..yanlış bişeymi yaptım bilmiyorum :26:nurcik mail gönderdim geldimi
geldi canım geldi de üye oldummu bilmiyorum emailime birşey gelmedi o siteden ..yanlış bişeymi yaptım bilmiyorum :26:
biraz önce bi sela okundu burada acaba birinin selasımıydı ozaman :26:
bende hemen dualara başlamıştım yanlış alarm mı oldu
muhtemelen ölü selasıdır o canım
slm kıslar hayırlı cumalarrr
bugün eşim raporlu evde dün acile gitti faranjit olmuşyarında normal izin günü yine evdee
kamer aplacımm çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız Rabbim bidaha yaşatmasın maşalahh hepsi geride kalmış fıztık iyiymiş
şekerler çok bakamadım geçmişee nasılsınızz
nevom aplamm burdaymış hoşgeldin datlımm
hatyice aplamm Rabbim kabul etsin hatminide tefriciyemizide inşalahhh yarın hayırlı haberler vermeyi nasib etsin ve sonuna kadar dolu dolu yaşamayı nasib etsin sağlıklı bi şekilde ve sonundada mutlu son inşalahhhhhh
ve kurban olduğum bütün kardeşlerime nasib etsinnnn
şu okunan selanın yüzü suyu hürmetine
hoşgeldim hayırlı cumalar canım
geçmiş olsun eşine inşallah atlatırsınız bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?