Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyy maşallah canım içsin sütü toparlar en kısa zamanda

sevdam, nurcik, selsebil günaydın kızlarrr hatice rüyan hayır olsun gelinlik görmek iyidir ama gelinlik güzel ve temiz olcak

günaydın kanki hayırlı cumalar

rüyan hayır olsun canım gece rüyamda bende gelin görüyordum seninki ile bir bağlantı olabilirmi acep :26: gelini tanımıyordum ama güzel bir gelindi
ayyy yapıyormusun bugün tahlill :18::18:hadi inşallah pozitifle dönecersinn hastaneden ..bunca ettiğimiz duları Rabbim kabul buyursun
ben neden alıntı yapamıyommmmmmmmmmmmmmmm
biraz daha vur kafasına

Allaha şükür iyiyim ipemmm demek çorba getirdi komşunn ohh afiyet olsunn yarasınnn

nurcikk günaydınnn hayırlı cumalarrr sanadaa

haticemm inşallahh güzel haberler bekliyoruzz allahın izniylee

Daha öncede yazmıştım okudum tefriciye ve ayetelleri diyee
melkike de okumuştu hatta başkalarıda okuduğunu yazmıştı

oyyy maşallah canım içsin sütü toparlar en kısa zamanda

duru sana bişey soracam sen bilirsin maşallahkardeşimin sütü çok iyi her sağmamızda 100 ml e yakın süt çıkıyor 3 4 saatte birbebeğede her vermelerinde nerdeyse 100 ml süt veriyolarmış acaba diyorum süt fazla diye diğer bebekleredemi vermek için çok istiyolar ? bebek içermi tek seferde 100 ml süt ?
aklıma gelmedi deil valla kardeşime söylemedim ama ordaki bebeklerin anneleri süt veremiyolar çocuklar anne sütüyle çabuk toparlanıyomuş ya nedense aklıma geldi sence yaparlarmı böyle bişey?

Allaha şükür iyiyim ipemmm demek çorba getirdi komşunn ohh afiyet olsunn yarasınnn

nurcikk günaydınnn hayırlı cumalarrr sanadaa

haticemm inşallahh güzel haberler bekliyoruzz allahın izniylee

sağolsunlar pişirdiklerinden getiryolar bu konuda apartmanda sürekli bir alışveriş oluyo

helali hoş olsun eğer veriyolarsa onlarada yarasın inşallah kuzucuklara sakındığımdan deil ama inanamıyorum ben bebğimiz maşallah çok yiyoya inanamıyorum yaaaaa3 satte bir 100 ml nerdeyse

ay hiç aklıma gelmezdi böyle br şey
100 ml bebek içer anne sütüyle heme toparlar bebişler, emerken çabuk yorulurlar, biberonla veriyorlarsa yorulmaz
bence sormadan böyle birşey yapmazlar sanırım sen hastaneye gittiğinde hemşireye gizlice sor kardeline bahsetme şimdi buna kafasını takar

hayırlı cumalar canlarım
oh maşallah toplandık yine
selsebil dualarım seninle canım hade bakalım Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…