alıntı yapınca bilgisayara bişeyler oluyor yapamıyorum kızlar
hepiniz çok sağolun allah hepinizden razı olsun
duru doktorlar kalbinden şüpelenmişler ama bişey çıkmamış neden morardığını bulamamışlar bütün filmleri çekildi kalp akciğer böbrek beyin çok şükür hepsi çok iyi çıkmış
şimdi kardeşim aradı kızlar öyle mutluki garibim süt veriyomuş yarım saat sonra hemşireler telden arıyolamış süt yetmedi biraz daha getir diyebizimki mutluluktan havalara uçuyor bebişin beslenmesi çok çok iyi doymuyomuş sıpammmmmmmmmm
bir ara işyerindeki pcde bana da olmuştu alıntı yapamıyodum boşver alıntısız yaz
günaydın kanki hayırlı cumalar
rüyan hayır olsun canım gece rüyamda bende gelin görüyordum seninki ile bir bağlantı olabilirmi acep :26: gelini tanımıyordum ama güzel bir gelindicümleten hayırlı cumalar kızlar benim için bugün bambaşka bir gün az önce uyandım rüyamda gelinlik giymişim gördüm hayırdır inşallah rabbim inşallah beni bugün çok sevindirir cumadan sonra gidicem tahlil yaptırmaya hem tefriciyelerin duası olsun hemde benim 1.5 cüzüm kaldı onu bitireyim rabbime biraz daha dua edeyim gider veririm bakalım dananın kuyruğu kopsun
kamercim çok şükür bebeğiniz iyiymiş benim amcamın çocukları ağlayınca hep morarırmış şimdi onların çocuklarıda ağlayınca morarıyolar onlar dr. bişey bulamayınca hocaya götürdüler şimdi iyiler
neyse tefriciyeleri okuyamayan varsa okuyayım ben
biraz daha vur kafasınaben neden alıntı yapamıyommmmmmmmmmmmmmmm
sevdam, nurcik, selsebil günaydın kızlarrr hatice rüyan hayır olsun gelinlik görmek iyidir ama gelinlik güzel ve temiz olcak
[/COLOR][/SIZE]
başka okuyan varmı benim kaçırdığım malum ben burda kafam başka yerdede
Allaha şükür iyiyim ipemmm demek çorba getirdi komşunn ohh afiyet olsunn yarasınnn
nurcikk günaydınnn hayırlı cumalarrr sanadaa
haticemm inşallahh güzel haberler bekliyoruzz allahın izniylee
abuuuuuuuuu oliyi ipek baksanaaaaaaaaaaaaaaaa
sanırım herkes okudu canım
oyyy maşallah canım içsin sütü toparlar en kısa zamanda
günaydın canım sağol gelinlik kendi gelinliğimdi eşimle evleniyodum yine temizdi benim giydiğim haldeydi yani
Allaha şükür iyiyim ipemmm demek çorba getirdi komşunn ohh afiyet olsunn yarasınnn
nurcikk günaydınnn hayırlı cumalarrr sanadaa
haticemm inşallahh güzel haberler bekliyoruzz allahın izniylee
duru sana bişey soracam sen bilirsin maşallahkardeşimin sütü çok iyi her sağmamızda 100 ml e yakın süt çıkıyor 3 4 saatte bir bebeğede her vermelerinde nerdeyse 100 ml süt veriyolarmış acaba diyorum süt fazla diye diğer bebekleredemi vermek için çok istiyolar ? bebek içermi tek seferde 100 ml süt ?
aklıma gelmedi deil valla kardeşime söylemedim ama ordaki bebeklerin anneleri süt veremiyolar çocuklar anne sütüyle çabuk toparlanıyomuş ya nedense aklıma geldi sence yaparlarmı böyle bişey?
duru sana bişey soracam sen bilirsin maşallahkardeşimin sütü çok iyi her sağmamızda 100 ml e yakın süt çıkıyor 3 4 saatte bir bebeğede her vermelerinde nerdeyse 100 ml süt veriyolarmış acaba diyorum süt fazla diye diğer bebekleredemi vermek için çok istiyolar ? bebek içermi tek seferde 100 ml süt ?
aklıma gelmedi deil valla kardeşime söylemedim ama ordaki bebeklerin anneleri süt veremiyolar çocuklar anne sütüyle çabuk toparlanıyomuş ya nedense aklıma geldi sence yaparlarmı böyle bişey?
helali hoş olsun eğer veriyolarsa onlarada yarasın inşallah kuzucuklara sakındığımdan deil ama inanamıyorum ben bebğimiz maşallah çok yiyoya inanamıyorum yaaaaa3 satte bir 100 ml nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?