Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım eşin içi geçmişler olsun diliyorum demek 2 gün boyunca eşin evde ne güzell bol bol vakit geçirin çekirdek aile olarakk

dün gece beni yine çağırdlar geldim sen vardın ama mesaj yazana kadar çıkmıştınn

tamam canımmm :81:

nuray günaydın canım

Amiiiinnn canııııım benim melikem ne kadar içtensin kuzum. hep aklımdasın inan yeni yeni kendime vakit ayırmaya başladım vakit ayırmakta internete girmek
yoruyo mu seni bıcırık

Rabbim tubişimede inşalahh hayırlı güsel hamileleik bulantısızz sorunsuz güzel hamilelik nasib etsin sağlıkla evladını almayı nasib etsin inşalahjhhh

bu arada tubişim nerde gelmiyo kaç gündürr haberiniz varmı şekerler dicektimm kiii yasak geldi aklımaaa pc ve tel yasaktı dimii

hoşgeldin melike guzu sağol canım benimmmmmmmmm
eşinede çok geçmiş olsun canım bebeğe fazla yaklaştırma eşini hastalanmasın guzuuu
pek mutlusun yaarın bir planınmı var

gardaşımmhoşgeldin sanada hayırlı cumalarr..eşine geçmiş olsunn ..dün kırkınızı çıkarmışsınızz hayırlı olsun sevomunda dediği gibi nice nice kırklaraa eee yunus yeğenimizi ne zaman görecezz 40 gün bekledik sabrettikk artık görme zamanı geldi dimi :82::82:hade resimlet teyzeleri görsün gazmanıı

Son düzenleme:
melike hoşgeldin eşine geçmiş olsun
hoşbuldum aplamm çok saoll
hoşgeldin canım eşin içi geçmişler olsun diliyorum demek 2 gün boyunca eşin evde ne güzell bol bol vakit geçirin çekirdek aile olarakk
yok aplamm ya 40ta çıktı amma yaklaşmıyooo bizede bulaşacak diee utanmasa içerde yatacakk
Amiiiinnn canııııım benim melikem ne kadar içtensin kuzum. hep aklımdasın inan yeni yeni kendime vakit ayırmaya başladım vakit ayırmakta internete girmek
yoruyo mu seni bıcırık

oyy kurban olurum aplamm yaa
seni görmek çok güsell walla olsun aplamm arada giriyosun senin yazılarını varlığını hissediyoruz ya buda çok güselll
yoruyo teyzesi ya ama çok şükür süreklii değil gaz sancımız oluncaa ikimizde bağıra bağıra ağlıyozz onun dışında iyiyiz çok şükürr
seninn tontişler nasıl aplammm

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız:79::79:
hayırlı cumalar datlımmm
hoşgeldin melike guzu sağol canım benimmmmmmmmm
eşinede çok geçmiş olsun canım bebeğe fazla yaklaştırma eşini hastalanmasın guzuuu
pek mutlusun yaarın bir planınmı var
hoşbuldum aplammmm yok datlım banada bebeişede yaklaşmıyooo(
bana yaklaşsın bari yaa:))
aplamm eşimin durumuna bağlı daha iyi olursa çıkartır herhaldee kanımcaa

hoşbuldum aplammm saol quzum ama teyzemin yunusa yusuff diiiiii
temem quzum hemen ekleyimmm

Aydında sela okunmadı daha yada ben duymadımm ..
yapayımmı duayıı eyyy müslüman kardeşlerimm

seni seni

sen niye ağlıyon guzum vur sırtına hafiften çıkar gazları...sabret o da geçecek. erkek çocuklar daha mı gazlı oluyo ne :44:
yediklerine de dikkat edicen tabi.

düzelttim hemen lenn utandırma beni
Bu arada milli oldunmu

seni seni

sen niye ağlıyon guzum vur sırtına hafiften çıkar gazları...sabret o da geçecek. erkek çocuklar daha mı gazlı oluyo ne :44:
yediklerine de dikkat edicen tabi.

yapıyom aplam vuruyom amma çıkmıyo bazenn yazık çok kötüü oluyoo quzuu
evet aplam erkekler daha gazlı olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…