- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
slm kıslar hayırlı cumalarrr
bugün eşim raporlu evde dün acile gitti faranjit olmuşyarında normal izin günü yine evdee
kamer aplacımm çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız Rabbim bidaha yaşatmasın maşalahh hepsi geride kalmış fıztık iyiymiş
şekerler çok bakamadım geçmişee nasılsınızz
nevom aplamm burdaymış hoşgeldin datlımm
hatyice aplamm Rabbim kabul etsin hatminide tefriciyemizide inşalahhh yarın hayırlı haberler vermeyi nasib etsin ve sonuna kadar dolu dolu yaşamayı nasib etsin sağlıklı bi şekilde ve sonundada mutlu son inşalahhhhhh
ve kurban olduğum bütün kardeşlerime nasib etsinnnn
şu okunan selanın yüzü suyu hürmetine
dün gece beni yine çağırdlar geldim sen vardın ama mesaj yazana kadar çıkmıştınn
tamam canımmm :81:
nuray günaydın canım
slm kıslar hayırlı cumalarrr
bugün eşim raporlu evde dün acile gitti faranjit olmuşyarında normal izin günü yine evdee
kamer aplacımm çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız Rabbim bidaha yaşatmasın maşalahh hepsi geride kalmış fıztık iyiymiş
hatyice aplamm Rabbim kabul etsin hatminide tefriciyemizide inşalahhh yarın hayırlı haberler vermeyi nasib etsin ve sonuna kadar dolu dolu yaşamayı nasib etsin sağlıklı bi şekilde ve sonundada mutlu son inşalahhhhhh
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız:79::79:
gardaşımmhoşgeldin sanada hayırlı cumalarr..eşine geçmiş olsunn ..dün kırkınızı çıkarmışsınızz hayırlı olsun sevomunda dediği gibi nice nice kırklaraaslm kıslar hayırlı cumalarrr
hoşgeldin melike guzu sağol canım benimmmmmmmmm
eşinede çok geçmiş olsun canım bebeğe fazla yaklaştırma eşini hastalanmasın guzuuu
pek mutlusun yaarın bir planınmı var
hoşbuldum aplamm çok saollmelike hoşgeldin eşine geçmiş olsun
yok aplamm ya 40ta çıktı amma yaklaşmıyooo bizede bulaşacak diee utanmasa içerde yatacakkhoşgeldin canım eşin içi geçmişler olsun diliyorum demek 2 gün boyunca eşin evde ne güzell bol bol vakit geçirin çekirdek aile olarakk
Amiiiinnn canııııım benim melikem ne kadar içtensin kuzum. hep aklımdasın inan yeni yeni kendime vakit ayırmaya başladım vakit ayırmakta internete girmek
yoruyo mu seni bıcırık
hayırlı cumalar datlımmmhayırlı cumalar kızlar nasılsınız:79::79:
hoşbuldum aplammmm yok datlım banada bebeişede yaklaşmıyooohoşgeldin melike guzu sağol canım benimmmmmmmmm
eşinede çok geçmiş olsun canım bebeğe fazla yaklaştırma eşini hastalanmasın guzuuu
pek mutlusun yaarın bir planınmı var
gardaşımmhoşgeldin sanada hayırlı cumalarr..eşine geçmiş olsunn ..dün kırkınızı çıkarmışsınızz hayırlı olsun sevomunda dediği gibi nice nice kırklaraaeee yusuf tosunumuzu ne zaman görecezz 40 gün bekledik sabrettikk artık görme zamanı geldi dimi :82::82:hade resimlet teyzeleri görsün gazmanıı
gardaşımmhoşgeldin sanada hayırlı cumalarr..eşine geçmiş olsunn ..dün kırkınızı çıkarmışsınızz hayırlı olsun sevomunda dediği gibi nice nice kırklaraaeee yunus yeğenimizi ne zaman görecezz 40 gün bekledik sabrettikk artık görme zamanı geldi dimi :82::82:hade resimlet teyzeleri görsün gazmanıı
hoşbuldum aplamm çok saoll
yok aplamm ya 40ta çıktı amma yaklaşmıyooo bizede bulaşacak diee utanmasa içerde yatacakk
yaklaşmasın sakın iyi ediyo
oyy kurban olurum aplamm yaa
seni görmek çok güsell walla olsun aplamm arada giriyosun senin yazılarını varlığını hissediyoruz ya buda çok güselll
yoruyo teyzesi ya ama çok şükür süreklii değil gaz sancımız oluncaa ikimizde bağıra bağıra ağlıyozz onun dışında iyiyiz çok şükürr
seninn tontişler nasıl aplammm
düzelttim hemen lenn utandırma benihayırlı cumalar datlımmm
hoşbuldum aplammmm yok datlım banada bebeişede yaklaşmıyooo(
bana yaklaşsın bari yaa:))
aplamm eşimin durumuna bağlı daha iyi olursa çıkartır herhaldee kanımcaa
hoşbuldum aplammm saol quzum ama teyzemin yunusa yusuff diiiiii
temem quzum hemen ekleyimmm
seni seni
sen niye ağlıyon guzum vur sırtına hafiften çıkar gazları...sabret o da geçecek. erkek çocuklar daha mı gazlı oluyo ne :44:
yediklerine de dikkat edicen tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?