hayırlı cumalar canlarım
oh maşallah toplandık yine
selsebil dualarım seninle canım hade bakalım Allah yardımcın olsun...
ay hiç aklıma gelmezdi böyle br şey
100 ml bebek içer anne sütüyle heme toparlar bebişler, emerken çabuk yorulurlar, biberonla veriyorlarsa yorulmaz
bence sormadan böyle birşey yapmazlar sanırım sen hastaneye gittiğinde hemşireye gizlice sor kardeline bahsetme şimdi buna kafasını takar
belki iki defada yiyodur
hayırlı cumalar canlarım
hayırlı cumalar canlarım
hoşgeldin hayırlı cumalar
abuuuuu durum söylermiyim ya bacım
ben fazla gibi düşündüğümden soruyom minicik bebicik 100 ml içiyo demekki yarasın oh
başkalara verselerde eminim kardeşimde bişey demez çok iyi kalpli bir kızdır yardım severdir ben vermelerine bişi demiyom verselerde demem onlarda kuzu yaaaa yazık merakımdan soruyom sevindirik oluyommmm
kamercim bebek prematüre mi kaç haftalık doğdu
hayırlı cumalar canlarım
hayırlı cumalar canım allah razı olsun inşallah bu sefer olurda bizde evlatlarımıza avuşuruz senin gibi
günaydın hoşgeldin hayırlı cumalar canım
ipeğim hoşbulduk canım...sana bir tavsiye mobilya için....fiyat vermeye gelemeyen adam o mobilyayı zooorrrrrr bitirir gülüm ona göre adama iyi tembihleyin. tanıdığım bi avukat var de adama bak bitiremezsen gününü görürsün
salak o ya dünde vermedimi fiyat ben dedim zaten bir haftada fiyat veremeyen bir senede mobilyayı anca verir vazgeçtik ondan bugün ablamın getirdiği ustayla eşim konuşucak ona yaptırırızipeğim hoşbulduk canım...sana bir tavsiye mobilya için....fiyat vermeye gelemeyen adam o mobilyayı zooorrrrrr bitirir gülüm ona göre adama iyi tembihleyin. tanıdığım bi avukat var de adama bak bitiremezsen gününü görürsün
39 haftalık 2850 doğdu ccanım premetüre deilde başka sebeplelrden kuverzde ama şu an iyi çok şükür hoşgeldin sendeee
AYYY NEVOMM NASILSINN CANIM HAYIRLI CUMALAR SANADAAA
MAŞALLAHHH BEBİŞLERİNİ GÖRDÜMMM ÇOK TATLILARDIINE VAR NE YOK CANIM
hoşgeldin nevom hayırlı cumalar ..
sevocan sana bir mesaj yazdım görmedinmii bacım ...benim ateş tablomu yapacakmısın yoksa gönüllü birinimi bulayım o topikten
hoşgeldin nevom hayırlı cumalar ..
Sevocan sana bir mesaj yazdım görmedinmii bacım ...benim ateş tablomu yapacakmısın yoksa gönüllü birinimi bulayım o topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?