Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abuuuuu durum söylermiyim ya bacım
ben fazla gibi düşündüğümden soruyom minicik bebicik 100 ml içiyo demekki yarasın oh
başkalara verselerde eminim kardeşimde bişey demez çok iyi kalpli bir kızdır yardım severdir ben vermelerine bişi demiyom verselerde demem onlarda kuzu yaaaa yazık merakımdan soruyom sevindirik oluyommmm

ayy onlarda minnacık inşallah annelerinin sütü bolca olur onlarda alırlar vitaminlerini toparlarlar

hoşgeldin nevom hayırlı cumalar ..

sevocan sana bir mesaj yazdım görmedinmii bacım ...benim ateş tablomu yapacakmısın yoksa gönüllü birinimi bulayım o topikten

salak o ya dünde vermedimi fiyat ben dedim zaten bir haftada fiyat veremeyen bir senede mobilyayı anca verir vazgeçtik ondan bugün ablamın getirdiği ustayla eşim konuşucak ona yaptırırız

39 haftalık 2850 doğdu ccanım premetüre deilde başka sebeplelrden kuverzde ama şu an iyi çok şükür hoşgeldin sendeee

hmmm tamam canım...birincisi eğer erken doğsaydı mümkün değil o kadar içemezdi ama maşallah iyi doğmuş çabuk toparlar.bebeklerin kaç saatte bir ne kadar beslendikleri defterlerde kayıtlı anne baba isterse öğrenebilir. yani hemşireye sorsunlar o söyler canım.biz özel hastanedeydik öğreniyoduk yani kaç gram almışlar kaç gram vermişler ne yemişler ....

AYYY NEVOMM NASILSINN CANIM HAYIRLI CUMALAR SANADAAA
MAŞALLAHHH BEBİŞLERİNİ GÖRDÜMMM ÇOK TATLILARDII NE VAR NE YOK CANIM

canım ya senle de hiç karşılaşamadık çok ösledim.daha tatlıları senin olsun inşallah cuma niyetine.

sevocan sana bir mesaj yazdım görmedinmii bacım ...benim ateş tablomu yapacakmısın yoksa gönüllü birinimi bulayım o topikten

hayırlı cumalar gardaş bu sefer melekler beni çağırdı...

Sevocan sana bir mesaj yazdım görmedinmii bacım ...benim ateş tablomu yapacakmısın yoksa gönüllü birinimi bulayım o topikten

görmedim canım yaa mesajını :26:

Ben sana yardımcı olayım ama şimdi burada anlatılmaz tamamen ingilizce bir site ben sana arkadaşlık isteği göndericem mailine şimdi oradaki linke tıklayıp ilk önce üye ol sonra ben senin üyeliğin üzerinden girip ayarlamada yaparım sanada gösteririm olarmı

ipek nevo doğru diyor valla bak benim babam ve abim mobilyacı bu mobilyacılara çok güven olmaz canım ben sana söyleyim
babam benim yatak odamı yaptı ben evlenirken yatak başlını kına gecesi getirdiler yuvalet aynasını düğünden bir hafta sonra söyleyim yani

bu arada asi arkadaşımız merak edenler varsa bana dün mesaj çekti annesindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…