Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
sağolasın melikecim allah razı olsun inşallah eşinede rabbim acil şifalar versin

amin aplam çok saol

amin canım allah kabul etsin inşallahhhhhh

melikecim maşşalh paşamıza hayırlı evlat olarak yetişsin
nazar duamı okuyup gönderdim canım

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel Allahım bugünün yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duaları kabul buyursun hatice arkadaşımızın murdaını versin yüzünü güldürsünn bunca zaman çektiği evlat hasreti son bulsun eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı şirinmi şirin bir bebek versin Rabbim ..
tuğba arkadaşımızada sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat rahat bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin rabimm AMİN AMİNN AMİNNN

allah razı olsun nurcanım ağzına yüreğine sağlık ne diyeceğimi bilemiyorum zaten ağlamaktan klavyeyi bile görmüyorumda

aminnnnnnnnnnnnn

yaaaaa ben neden görmedim melikenin kuzusunu yaaa baaneeee bende isterimm ekstradan bişi mi yapmak gerekiyoo normal yazdıklarımız gibi göremicekmiyiz

ammiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiin inşallah bu sefer hiç dayanacak gücüm yok naparım ben olmazsa rabbim yardım et

aminnnnnnnnnnnnn emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…