Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)

sevdanehri54 bynkutluay+ 1982kamer papatya_ozmen bebekdls selsebil nevbahar76+ nuray0606 Kedersiz+ duru81+ leydim84+

leydim hoşgeldin canımmm

kızlar nurcikin şu üyelik işlemi için uğraşıyorum mesajlşarınıza yetişemiyorum kusura bakmayın bişey kaçırırsam

melikee bende gördmedimm yaa

haticecim inşallah bugün pozitif alırsınnn gerçekten ben de çok ağlamıştımmm ne kadar şanslıyız böle arkadaşlarımız olduğu için dimi:2::2:allahım en kısa zaman da mesela bugünn versinnn hediyenii

datlımm sen tafir et quzu nasıl yüklücem burayaa datlım biraz acele yalnız eşimmarletten gelmek üzereee

inşallah canım inşallah rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bu çok ağır bir imtihan bir ömrümün böyle yalnız geçeceğini düşündükçe kahroluyorum

datlımm sen tafir et quzu nasıl yüklücem burayaa datlım biraz acele yalnız eşimmarletten gelmek üzereee

canım normal meaj yazdığının alt tarafında eklenti ekle var oraya tıkla
dosya yükle de resimi bul uplod de sonra aşağıda resimi göreceksen o işlemi bitir eklenmiş oluyo

nurcikkkk hadiiiii

inşallah canım inşallah rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bu çok ağır bir imtihan bir ömrümün böyle yalnız geçeceğini düşündükçe kahroluyorum

sorma valla canım yaaaa ben de 3 negatiften sonraaa bayağı kötü oldumm bi diyorum daha denemicem bi diyorum sonuna kadar devam edecemm insanın psikolojisi değişiyo gün günnn:97::97::97:

anammm yıktıı ortalığıı kıslarr kaçtımm benn bakım gelirim yinee nolur klusura bakmayın öpüldünüzzzz

sorma valla canım yaaaa ben de 3 negatiften sonraaa bayağı kötü oldumm bi diyorum daha denemicem bi diyorum sonuna kadar devam edecemm insanın psikolojisi değişiyo gün günnn:97::97::97:

pınar bende iki negatif aldım pes etmek yok sağlığımız ve maddi durumumuz elverdiği sürece devam rabbimin hazinesinde bol sıra bizede gelecek

rabbim analı babalı büyütsün o hep sağlıklı sıhhatli iman dolu olsun inşallah bizim çektiklerimizi ne o nede başkası çekmesin

Allah razı olsunn kıslar Rabbim sizlerede yaşatsınn inşalahhhhhhhhhh
kurban olduğumen kısa zamanda nasib etsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…