- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
datlımm sen tafir et quzu nasıl yüklücem burayaa datlım biraz acele yalnız eşimmarletten gelmek üzereeeToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)
sevdanehri54 bynkutluay+ 1982kamer papatya_ozmen bebekdls selsebil nevbahar76+ nuray0606 Kedersiz+ duru81+ leydim84+
leydim hoşgeldin canımmm
kızlar nurcikin şu üyelik işlemi için uğraşıyorum mesajlşarınıza yetişemiyorum kusura bakmayın bişey kaçırırsam
melikee bende gördmedimm yaa
haticecim inşallah bugün pozitif alırsınnn gerçekten ben de çok ağlamıştımmm ne kadar şanslıyız böle arkadaşlarımız olduğu için dimi:2::2:allahım en kısa zaman da mesela bugünn versinnn hediyenii
datlımm sen tafir et quzu nasıl yüklücem burayaa datlım biraz acele yalnız eşimmarletten gelmek üzereee
inşallah canım inşallah rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bu çok ağır bir imtihan bir ömrümün böyle yalnız geçeceğini düşündükçe kahroluyorum
inşallah canım inşallah rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bu çok ağır bir imtihan bir ömrümün böyle yalnız geçeceğini düşündükçe kahroluyorum
sorma valla canım yaaaa ben de 3 negatiften sonraaa bayağı kötü oldumm bi diyorum daha denemicem bi diyorum sonuna kadar devam edecemm insanın psikolojisi değişiyo gün günnn:97::97::97:
oy oyyyy ne atlımış maşşallahhhhhrabbim nazarlardan korusun melikenin paşası değilmi ???
ebett teyzesii çirkinn bişşii
quuzmm alıntıı yapma canım gardaşım silecek gerii kusura bakma nolurr
ya pardon el aşlıkanlı ğı oldu asıl siz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?