Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk hayırlı ömür versin herşeyin en güzeli onun olsun hakkında hayırlı yazılar yazılsın rabbim kendi gibi bahtınıda güzel eylesin inşallah

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn amin yarabbiiiim.......

melikemm maşallahhh allah nazarlardan saklasınnn çokkk çirkinnn yaaaa (öle diyelimmm nazarlarr içinn alınma sakın :)) maşlalahhh maşallahhhh derli toplu yerli yerinde sağlıcakla büyümek nasip etsin Rabbimmm

öptümmmmmmmm kaçtımmmmmmmmmmmmm
kendi resmimide gelince yükleyim doğumdan çıkmış halimi tanıyamıcaksınızzz

ben onun büllüğünü yerim beeeemaaşallah suphanallah kız melikeee belki dünür oluruz senlee ne dersin bacımm

inşallah canım ya...eskiden benim dünürdü kendileri ama herkes oğlan doğurunca benim kız tek kaldı etipuf kızı alınca melike dünürsüz kaldı...inşallah prensesler gibi kızın olur böle yakışıklıya...

kızlar ben biraz dışarı çıkıcam niyetim geri gelmek ama iki gündür tekrr dönmeye fırsat olmadı çarşamba komşular çağırdı dün anneme gittim gelemedim eğer gelen giden çağıran olmazsa dışardaki işimi bitirip gelirim

amin apalmm Allah razı olsunnn yakışmış mıı quzumm kıyafetimizz senin için yükledimm onuuu daha doğrusu yüklmeye çalıştım ama beceremedimmm

o resmi bendegörmek istiyorum yoksa topiği kapattırırım:84::84::84:

pınar bende iki negatif aldım pes etmek yok sağlığımız ve maddi durumumuz elverdiği sürece devam rabbimin hazinesinde bol sıra bizede gelecek

biliyorum canımmm çok zor günler geçirdiğini allah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi bu seneyi kaçırdık ama 2012 nin ilk aylarında hamile kalalım inşallah

slm arkadaşlar cumanızmübarek olsun hala lmedim çok şükürama sürünmekteyim yine
nasılsınız herkes nasıl geçmiş çok uzundugözüm kesmedi okumayı nevoyu görüyorum yanlışımyoksa eğerrr hemşom nasılsın bıcırıklar nasıl bakımlarıazda olsa hahiflemiştir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…