Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kamer minik prensesin adı neydi tefriciye başlıyacazda ..herkes burdayken listeyi hazırlıyayım

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

biliyorum canımmm çok zor günler geçirdiğini allah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi bu seneyi kaçırdık ama 2012 nin ilk aylarında hamile kalalım inşallah

inşallah canım rabbim o kadar büyük ki ben ki 9 yılım özlemle geçti tek tüple kalakaldım. ama umudumu hiç kaybetmedim...

Kamer minik prensesin adı neydi tefriciye başlıyacazda ..herkes burdayken listeyi hazırlıyayım

kurban olam size daha kimliği çıkmadı ama sahra nil kızımızın adı anne babası ise cüneyt- gamze
onların çocuğu olarakta niyet edilebilir ben 500 alıyım şimdilik bacım

Son düzenleme:
MELİKECİM canım ALLAH bağışlasın oğluşunu maşalllahı var canım.....

NEVBAHAR ablacım hoşgeldin canım benim yazını gören cennetlik kuşum yaa... nasıl kuzucukların iyilermi.. seni çok özledim valla... evet ablacım benim kızın kilosu biraz düşük canım ona sıkılıyo inş. bidahaki gidişimde kilosunu falan toparlanmış olur.. sol tarafıma hiç yatamıyorum ablacım midemin sol tarafında yanma oldupğu için genelde sağda yatıyorum...

HATİCECİM canım hayırlı haberlerle dön inş.. dualarımız seninle canım....

KAMERCİM canım çok geçmiş olsun RABBİM bidaha böle üzüntü yaşatmasın hemen miniğimize tefriciye başlayalım ben 444 tane alıyorum canım şimdiden ALLAH kabul etsin...

kızlar aklımda kalanlar unlar zar zor okuyabildim benim net gidip geliyo yine bide burda fırtanına var ondan mı bilmiyom sinir oldum..

BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.... RABBİM ŞU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE GÜNAHLARIMIZI AVF. DUALARIMIZI KABUL, İBADETLERİMİZİDE MAKBUL EYLESİN İNŞ.....

seninde cuman mübarek olsun hoşgeldin.. Nasılsınn bulantıların ne alemde iyisin inşallah

dur ben senin için tekrar ekliyemm resmii ..uzaman beni banlamasa iyidirr :86:

Eki Görüntüle 174137 Eki Görüntüle 174138

bu hafta bişiler okunucakmı okunacaksa ne okuyoruz söyleyinde her ihtimale karşı kırmızılar basmadan okuyalım

amin apalmm Allah razı olsunnn yakışmış mıı quzumm kıyafetimizz senin için yükledimm onuuu daha doğrusu yüklmeye çalıştım ama beceremedimmm

yaa sen demesen ben farkında bile olmayacammm yakışmış yakışmazmııı Yunus aaa en güzel sağlıklı zamanalrda giysin inşallahhh valla bilerek büyük almıştım herşeyii iyi yapmışımm sen uzun deyince elim büyüklere kaçtı hadi güle güle canımmm

ipemm sanadaa kolay geleee

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
leydimm....444

yokmu arttırann

Son düzenleme:

canım benimmmm hoşgeldin özletiyon kendini bak bulantın var diye esgeçiyoz sanma inşallah biran önce geçer nasılsın canım

fenayım nurcan ben böle bişi görmedim boğazım ağrıyor artık çıkarmaktan işin kötü yanı iştahtan kesildim ve kuru kuru çıkarmaya çalışmak en beteriymiş başımı kaldıramıyorum ilaçta fayda etmiyoallah yardımcım olsun inlakkahhh
canım resimlerden bişi belli olmuyokii

canım toprağım aslında daha kolayladım ama bu sefer ek gıdaya başladık her daim mutfakta bişiler hazırlar oldum...sitem değil asla bu bir durum bildirimi. uyurlarken gelebiliyorum anca hatta eymen uyandı şu an yanımda birazdan mutfağa geçicem canım

senin adına da çoook sevindim bi bilsen. inşallah 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşarsın Rabbim tamamına erdirsin. bulantı hiç bişey başka sorun olmasın inşallah...

Allahım şu mübarek saatlerin hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımı anne yap...sen ki analara kendi merhametinden verdin o merhametten herkeslere tattır Rabbim...

aminnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım rabbim o kadar büyük ki ben ki 9 yılım özlemle geçti tek tüple kalakaldım. ama umudumu hiç kaybetmedim...

nevbaharcım seni ilk görüyorumm nasılsın ben yeni sayılrım 2 ay falan oldu üye olalı ahh canım yaa koskoca 9 yıl dile kolay allah sabır versinn 76 doğumlusun sanırım ben de 77 liyim istanbuldayımm 2.5 senelik evliyimm 10 gün sonra falan dondurulmuşlarle 3.ye tekrardan başlıcaz inşş yarışmacı arkadaşlarıma başarılar ve sağlıklı bebekler diliyorum

TUBİKİMMM hoşgeldin bacımmmmmm....... nasılsın kuzum miniimiz nasıllarrr...

kızlar çıkmak zorundayım bu bolluğu bırakıp çıkmak çok zor hepinizi ayrı yrı öpüyorum canlarım... haticenin sonucunu dört gözle bekliyorum inş. bize hayırlı haberlerle gelir .... hadi byyyyy

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
leydimm....444

yokmu arttırann
300de bana yazın allah kabul etsin inşallahh

kamerim valla bende çok istiyorum gelip sohbetin dibine vurmayı ama inanki halim hal değil beni bilirsiniz gündüz gelemesem gece gelirdim inan başımı kaldıramıyorum bu kadar ağır geçeceğini tahmin etmezdim allahtanb hayırlısı tek umudum 12.hafta o zamana geçer diyolar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…