kızlar ben biraz dışarı çıkıcam niyetim geri gelmek ama iki gündür tekrr dönmeye fırsat olmadı çarşamba komşular çağırdı dün anneme gittim gelemedim eğer gelen giden çağıran olmazsa dışardaki işimi bitirip gelirim
biliyorum canımmm çok zor günler geçirdiğini allah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi bu seneyi kaçırdık ama 2012 nin ilk aylarında hamile kalalım inşallah
Kamer minik prensesin adı neydi tefriciye başlıyacazda ..herkes burdayken listeyi hazırlıyayım
seninde cuman mübarek olsun hoşgeldin.. Nasılsınn bulantıların ne alemde iyisin inşallahslm arkadaşlar cumanızmübarek olsun hala lmedim çok şükürama sürünmekteyim yine
nasılsınız herkes nasıl geçmiş çok uzundugözüm kesmedi okumayı nevoyu görüyorum yanlışımyoksa eğerrr hemşom nasılsın bıcırıklar nasıl bakımlarıazda olsa hahiflemiştir inşallahh
ne yasak resim eklemekmiiiiiiii ya baneneeeeeeeeeee :84::84::84:yassah kardeşim yassah uzman kıziy
biz gördük tabi
amin apalmm Allah razı olsunnn yakışmış mıı quzumm kıyafetimizz senin için yükledimm onuuu daha doğrusu yüklmeye çalıştım ama beceremedimmm
slm arkadaşlar cumanızmübarek olsun hala lmedim çok şükürama sürünmekteyim yine
nasılsınız herkes nasıl geçmiş çok uzundugözüm kesmedi okumayı nevoyu görüyorum yanlışımyoksa eğerrr hemşom nasılsın bıcırıklar nasıl bakımlarıazda olsa hahiflemiştir inşallahh
fenayım nurcan ben böle bişi görmedim boğazım ağrıyor artık çıkarmaktan işin kötü yanı iştahtan kesildim ve kuru kuru çıkarmaya çalışmak en beteriymiş başımı kaldıramıyorum ilaçta fayda etmiyoallah yardımcım olsun inlakkahhhseninde cuman mübarek olsun hoşgeldin.. Nasılsınn bulantıların ne alemde iyisin inşallah
dur ben senin için tekrar ekliyemm resmii ..uzaman beni banlamasa iyidirr :86:
Eki Görüntüle 174137 Eki Görüntüle 174138
[sıze=3]cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz[/sıze]
[sıze=3]kamer ....500[/sıze]
[sıze=3]kedersiz...300[/sıze]
[sıze=3]leydimm....444[/sıze]
yokmu arttırann
slm arkadaşlar cumanızmübarek olsun hala lmedim çok şükürama sürünmekteyim yine
canım toprağım aslında daha kolayladım ama bu sefer ek gıdaya başladık her daim mutfakta bişiler hazırlar oldum...sitem değil asla bu bir durum bildirimi. Uyurlarken gelebiliyorum anca hatta eymen uyandı şu an yanımda birazdan mutfağa geçicem canım
senin adına da çoook sevindim bi bilsen. Inşallah 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşarsın rabbim tamamına erdirsin. Bulantı hiç bişey başka sorun olmasın inşallah...
Allahım şu mübarek saatlerin hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımı anne yap...sen ki analara kendi merhametinden verdin o merhametten herkeslere tattır rabbim...
inşallah canım rabbim o kadar büyük ki ben ki 9 yılım özlemle geçti tek tüple kalakaldım. ama umudumu hiç kaybetmedim...
300de bana yazın allah kabul etsin inşallahhcüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
leydimm....444
yokmu arttırann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?