Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahh maşallahhh sağlıkla gelsinler inşallahh.....

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, jollita, sevdanehri54+

muhasebeciler toplaşmış yine....

bendeeeee çok sıkıldımmm hem yoğunummm hemmm sinir olduğumm biri var iş yerinde çalışann offff emekli olmak istiyorummm

bendeeeee çok sıkıldımmm hem yoğunummm hemmm sinir olduğumm biri var iş yerinde çalışann offff emekli olmak istiyorummm

AH AH BENİM EMEKLİ OLABİLMEM İÇİN ÇOOOOKK ÇALIŞMAM VE ÇOOOOK YAŞ BEKLEMEM LAZIM...
EVİMİN KADINI ÇOCUKLARIMIN ANASI OLMAK İSTİYORUM YAA...senağlamasenağlama

işteee para paraaa paraaaaa
işte o olsa evimizin hanımı oluruz ohhh ne güzel ben 2042 yılında emekli olucam :tomato: vayy beee gelirmi bu yıl acabaaa

bir evimiz olsa çalışmıcam zaten ama kirada olupta eşimin maaşı yetmez kesinlikle
aslında baba malından ev payım var amaaa nerdeeeee hemenn alsamm evimiiin parasını yada evimii :dance:

ÖNCE BEBEK SONRA BıR EVıM OLSUN ıSTıYORUM ÖYLE VıLLA FALAN DEĞıL ÜÇ ODA BıR SALON BENıM ZEVKıME GÖRE DÖŞENMıŞ BıR EV ÇOKMU ŞEY ıSTıYORUMKı AMA YAA...boshayallersmile

bana iki oda bi salon bile yeterrrrrr ama tabiki bebek ilk önce zaten o yüzden herşeyi bebeğin gelmesi için harcıyoruz.harcarım harcarım gelmiyosa yapılcak bişey yok ozaman eve arabaya harcarım :umursamaz: zaten geçen hafta iyi bir masrafa girdik eşimle dedik şimdiye kadar sıktık kendimizi hiçbirşey almadık kenarada koymadık ne oldu uçtu gitti hastane yollarında dedik ve koltuk takımı lcd aldık bi güzel daha fazla borca girdik..amannn boşverelim diyos artık eşimle napalımmm öderizz paşa paşa

bir evimiz olsa çalışmıcam zaten ama kirada olupta eşimin maaşı yetmez kesinlikle
aslında baba malından ev payım var amaaa nerdeeeee hemenn alsamm evimiiin parasını yada evimii :dance:

valla seyhancım hemen hemen aynıyız.... bir ev olsa bende çalışmam artık... benimde baba malından ev payım var ama şimdi yok.... beklemedeyiz..... bende şimdi çalışmasam eşim tek başına idare edemez....mirmirmirmir

ohhh canınız sağolsun.... hayırlı uğurlu olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…