inaşşallahh canım :Saruboceq: bak tüp bebek bölümünde bir arkadaş var tüp bebek yaptırdı kese görmeye gitti farklı yumurtalarda iki tane bebiş birde bakmışlar 3.kesede var ondada tek yumruta ikizi yani 4üz düşününnn olumunekankayizsmile
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, jollita, sevdanehri54+
muhasebeciler toplaşmış yine....
evet ben bugünden çok sıkıldım ama
bendeeeee çok sıkıldımmm hem yoğunummm hemmm sinir olduğumm biri var iş yerinde çalışann offff emekli olmak istiyorummm
NEDEN CANIMCIM YAA... :teselli:
AH AH BENİM EMEKLİ OLABİLMEM İÇİN ÇOOOOKK ÇALIŞMAM VE ÇOOOOK YAŞ BEKLEMEM LAZIM...
EVİMİN KADINI ÇOCUKLARIMIN ANASI OLMAK İSTİYORUM YAA...senağlamasenağlama
ben 7 yıl sonra yaşımı bekleyebilirim
valla kızlar bende sizden geri kalan değilim.... iş hayatından bıktım... offfff oofffffffff....
bir evimiz olsa çalışmıcam zaten ama kirada olupta eşimin maaşı yetmez kesinlikle
aslında baba malından ev payım var amaaa nerdeeeee hemenn alsamm evimiiin parasını yada evimii :dance:
bana iki oda bi salon bile yeterrrrrr ama tabiki bebek ilk önce zaten o yüzden herşeyi bebeğin gelmesi için harcıyoruz.harcarım harcarım gelmiyosa yapılcak bişey yok ozaman eve arabaya harcarım :umursamaz: zaten geçen hafta iyi bir masrafa girdik eşimle dedik şimdiye kadar sıktık kendimizi hiçbirşey almadık kenarada koymadık ne oldu uçtu gitti hastane yollarında dedik ve koltuk takımı lcd aldık bi güzel daha fazla borca girdik..amannn boşverelim diyos artık eşimle napalımmm öderizz paşa paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?