Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca utandım ben sizin yanınızda çok açgözlü kaldım :kedi:
ben evim olsun istiyorum ama şöyle geniş ferah kocaman bir ev istiyorum şöyle güzel yeni yapılan sitelerden birinde olsun diyorum anlayacağınız tok gözlü hayaller kurmuyorum

güle güle kullanın canım ödersiniz allah iş versin sağlık versin

tuğbaaaa çok güzel rüya görmüşsün gerçekten. sen sadece o karılardan korkmuşsun hayatım o yüsden bağırmışsın... şemsiye, balık, tüylerden kurtulma hepsi güzel yani...

ödersiniz canım borç yiğidin kamçısıdır. güle güle kullanın...

sağolun kızlarrr
pozitiff nevomm yine bizi motive etti kaydirigubbakcemile3 tabiki nevom ilk önce sağlıkk gerisi gelirde çalışmak lazım işte..

demek etipufumm senle aynıyızzz.Valla eşim annemlerin dükkanı var kiralık orayı bile eve dönüştürmeyi düşünüyo hatta plan bile çiziyos ama kendi çapımızda işte :roflol: köyümüze baraj gelecek o gelse hemen paylr bölünür valla dua ediyom hemen gelsin diye

ev süpermiş nevomm... ama biz bu evi ancak rüyamızda görürüz....

unutma vehbi koç bi zamanlar bakkaldı....çalışınca olur Rabbim yardım eder bi de vakıa suresini okumak lazım. bunu okuyan fakirlik yüzü görmez hadislerle sabittir.

ya biliyomusunuz aslında insanlar çoluk çocuğu için senelerce ter döküyo, tatile gitmiyo, istediğini almıyo, yemiyo, içmiyo...hayırda bile cimri davranıyo...bizim burda 70 dairesi olan bi adam var binaları bakımsızlıktan kimse tutmuyo...tadilat da yaptırmıyo... düşünüyorum da bi fakiri oturtsa ne sevap kazanır. hiç olmazsa 1 tanecik bedava oturtsa nolur..niye hep daha fazlası için...bunu bi çocuğuna bunu öbürüne yetmiyo birer tane daha...o da yetmiyo birer tane daha...Rabbim hayır yolunda harcayacak kazanç nasip etsin hepimize. kimse öteye bi şey götürmüyo.

eylem yapalım sizin oraya baraj istiyoz diye...:enbuyukkk:

etipuf çayları söylesin burda çay içelim...ayyy hava da çok sıcak çay mı dedim...ben kola da içmem tamam limonata alim..

ohhh bizim kızlarr çay limonata keyfi yapıyolarr bende harıl harıl çalışıyomm eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…