Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

banane ya istemiyorum servet para mara kıs ağdaya baksaydın siyak kıla baksaydın mahrem yerine baksaydın şemsiyeye baksaydın ay sustum çok oldum galiba ben bi sigara içip geleyim

bide bana deli diyorsun asıl deli sensin kaydirigubbakcemile3

banane ya istemiyorum servet para mara kıs ağdaya baksaydın siyak kıla baksaydın mahrem yerine baksaydın şemsiyeye baksaydın ay sustum çok oldum galiba ben bi sigara içip geleyim

AĞDA:Agda görmek hayirlidir. Rüyada agda yaptiginizi ve tüylerin hepsinin döküldügünü görmek, yakinda bütün sikintilarin bitip mutlu olunacaginiza delalet eder.

KIL:Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.

Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

ŞEMSİYE.Hayırlı yardımcıya, canın yongası olan mal ve dünyalığa, geçici menfaate delalet eder.
Kapalı şemsiye iyi bir iş, açılmış şemsiye büyük güvendir.

:hulya: :hulya: :hulya:

Kıalaaaaaaaaaaar show tv açın geçen size yazdığım recai pabuçcu var anlatıyo bişiler

bende showu dinliyorum

nasip olursa gitmek istiyorum bu dr a arkadaşımın 3 yıldır olmuyodu tek seferde tuttu ve dr çok iddalı konuşuşmuş bana gelipte bebiş olmayan hasta tanımıyorum demiş bu arada numarasını yazıyorum en azından belki işe yarar asistanı açıyo teli ve çok yardımcı oluyo çok samimi bi insan 0533 205 92 20 İSMİ ÖZGÜR mail adreside var değerleri gönderiyosunuz mail olarak o size telde dönyo ve çok yardımcı oluyo bi ara yazarım onuda

jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??

canımm ben niyetimi edip normal namaz kılıyorum.... İnşallah yaptığımız dualar kabul olur...

SaĞolasın tuĞbacım deĞerlendırmek lazım teŞekkÜrler...
Etı pufum bende Öyle yapayım ozaman... Allahım kabul etsın...

canımm ben niyetimi edip normal namaz kılıyorum.... İnşallah yaptığımız dualar kabul olur...

inşallah rabbim o secdeye kapanan alnımızı ak çıkarır bu sınavdan allah kabul etsin canım bende bu gece niyetliydim hacet namazına ama geldi yine benim iğrenç ötesi kırmızı sinyaller beton yapıp kapatasım geliyo ya istemiyorum kanamasın artııııııııııkkkk

canlarım ben çıkıyorum yemek yapayım aklımdada hiç bişi yok ama neyse çok öpüyorum sizleri görüşmek dileğiyle BİNTANELERİN İÇİNDEKİ BİRTANELER ay nasılda şiirsel konuştum kıs :kedi:

inaşşallahh canım :Saruboceq: bak tüp bebek bölümünde bir arkadaş var tüp bebek yaptırdı kese görmeye gitti farklı yumurtalarda iki tane bebiş birde bakmışlar 3.kesede var ondada tek yumruta ikizi yani 4üz düşününnn olumunekankayizsmile

:roflol::roflol::roflol:

oyy çok güzel yaa allahım içim bir tuhaf oldu sevdam yaa... :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…