AYOL KIZLAR BİRAZ BÜYÜSÜN 4. DE ERKEK OLUR HEM BAKARLAR KIZLAR ONADA...boshayallersmile
banane ya istemiyorum servet para mara kıs ağdaya baksaydın siyak kıla baksaydın mahrem yerine baksaydın şemsiyeye baksaydın ay sustum çok oldum galiba ben bi sigara içip geleyimrüyan haır olsun kız balık görmek çok güzel
akvaryum:Bir Akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine, Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, Ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder.
İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir
balık: Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
bide bana deli diyorsun asıl deli sensin kaydirigubbakcemile3ben hiç soğan suyu içmedim sadece progestan içiyorum normakde adetimden bir hafta önce şişkinlik olurdu ara ara ağrı olurdu bu ay hiçbiri olmadı çok ümitlenmiştim amaaan neyse takmıyoruz dimi kızlar çünkü ne kadar üstüne düşersek o kadar zor oluyomuş o yüzden olsunda ne zaman olursa olsun diyelim içim değil dilim sölüyo çaktırmayın:çok üzgünüm:
banane ya istemiyorum servet para mara kıs ağdaya baksaydın siyak kıla baksaydın mahrem yerine baksaydın şemsiyeye baksaydın ay sustum çok oldum galiba ben bi sigara içip geleyim
inşallah hepimize hayırlı olsun kızlar ne olur açın erkekle alakalı anlatıyo tüp bebek vsHadİ hayır olsun tuĞbacım rÜyan... Hayra yor hayır olsun İnŞallah...
tuğba sigara dedinde canım çooook çekti yaabir iki fırt versene
bende showu dinliyorum
jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??
canımm ben niyetimi edip normal namaz kılıyorum.... İnşallah yaptığımız dualar kabul olur...
geçen nevoda görmüş rüyasında 3 kızım var demişim .. geçen yaz memlekete annemin arkadaşı benim için istihareye yatmış oda aynı öyle görmüş 3 kızımın olduğunu görmüş nevoda öyle görünce dedim acaba tüpbebekle 3 kızımmı olacak:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah rabbim o secdeye kapanan alnımızı ak çıkarır bu sınavdan allah kabul etsin canım bende bu gece niyetliydim hacet namazına ama geldi yine benim iğrenç ötesi kırmızı sinyaller beton yapıp kapatasım geliyo ya istemiyorum kanamasın artııııııııııkkkk
inaşşallahh canım :Saruboceq: bak tüp bebek bölümünde bir arkadaş var tüp bebek yaptırdı kese görmeye gitti farklı yumurtalarda iki tane bebiş birde bakmışlar 3.kesede var ondada tek yumruta ikizi yani 4üz düşününnn olumunekankayizsmile
inşallah rabbim o secdeye kapanan alnımızı ak çıkarır bu sınavdan allah kabul etsin canım bende bu gece niyetliydim hacet namazına ama geldi yine benim iğrenç ötesi kırmızı sinyaller beton yapıp kapatasım geliyo ya istemiyorum kanamasın artııııııııııkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?