Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ÜZÜLME TUĞBACIM HAYILRISI OLSUN ÇALIŞMALARA DEVAM...zemuszemus

evet hayırlısıda olsun ama adet günümden 4 gün önce oldu ve kahve rengi az az leke gibiydi komşum üstüne görüyor olabilirsin deyince çok umutlandım hiç öle olmuyodu çünkü akşam duş aldım erzurum buz devrinden kalma ıolduğu içinde ben çok sıcak suyla yıkanıyorum belkide bugün ondan açıldı şakır şakır sanki gözzüm arıyo her ay ya

jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... Aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??

bende nıormal namaz kıldım evdeki dua kitabında öyle yazıyordu
namazdan sonra 21 defa okuncak dua yazıyordu onu okudum niyet edip başladım

geçen nevoda görmüş rüyasında 3 kızım var demişim .. geçen yaz memlekete annemin arkadaşı benim için istihareye yatmış oda aynı öyle görmüş 3 kızımın olduğunu görmüş nevoda öyle görünce dedim acaba tüpbebekle 3 kızımmı olacak:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tuğbacım adet olmuşsun boşver canım bu durmda artık kimsyee moıral veremiyorum çünkü kendim bile artık inanmadıktan sonra size ne yazacamki

bak üzülürüm hemde çok tamam moral verme alıştık zaten bu lanet olası gerçekle yaşamayaa töbe estağfirullah töcvbe..ama kendinide bunca üzme inanmıyorum deme allahın gönlüne güç gider olcak dur kız aaaa daha genciz güzeliz çatır çatır doğururuz ama rabbim vermiyosa bildiği vardır sabır ve dua hayatım okiş

oolabilir belkide hayırlısı ama ben değişik gördüm gece çok bağırmışım eşim uyandırdı ne oluyo diye dedim rya gördüm saolsun su getirdi besmele çektirdi anlat dedi dedim kk deki kızları gördüm böle böle anam herif bastı dalgayı döndü arkasını yattııı

hade dediğin gibi olsun bakalım
tubişim acaba sen bu ay soğan suyu içtiğin içinmi öyle geldi adetin içmiştin dimi öyle hatırlıyorum :uhm:

ya kızlar ben bu çağla şıkel uyuz oluyorum ya
şu doğurdum ama güzelim havaları sinir ediyo beni

bence sen o kilolarınla bile (sakın yanlış anlama sen kendini bbize öyle tanıttın ) :)) ondan daha güzelsin eminim
aman o ne kadarda hava etsse boşş çok çirkin ve cılız biri sempatiksalakcinni

hayır olsun merak ettim nasıl gördünki bizi eyvahedigeldismile

NURCANIM OLURMU OLUR 3 KIZ AYY SIRTIN YERE GELMEZ BıRı CAM SıLıSN BıRı BULAŞIK YIKASIN BıRı EVı TOPLASIN... OHH MAŞALLAH MAŞALLAH...opuyorumnanaktan

kedersizim dar bi evde oluyorum yanımda tanıdığım bi bayan ağda yapıyo heryanı meydanda ama mahrem yerinide görüyorum benimkide ortada nedense artık sonra içeri sen giriyosun ama yüzünü görmüyorum üzerinde rengarenk bişiler var girdiğin gibi çıkıyosun kapının arkasında yüklük oluyo nevo içeri girip kapının arkasındaki yüklüğün üzerine açık kahve rengi bi şemsiye bırakıyo benim olcakmış ama nedense içime bi korku giriyo bağırıyorum o sırada nevoda gidiyo birde bu kargaşanın içinde akvaryım içinde renkli balıklar gördüm kız hayırdır inş üstüm açık kalmış olabilirmi dicem imkansız çünkü burası çok soğukkaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben bu çağla şıkel uyuz oluyorum ya
şu doğurdum ama güzelim havaları sinir ediyo beni

AYNEN YAA AT GİBİ KADIN... laelaelaelaelae
ZATEN O KADAR YARDIMCI ÇALIŞAN BAKICI BENDEDE OLSA DOĞUMDAN SONRA SPORA VAKİT BULUP BENDE MANKEN GİBİ KALIRIM HERALDE.aklinialirimsmile

bence sen o kilolarınla bile (sakın yanlış anlama sen kendini bbize öyle tanıttın ) :)) ondan daha güzelsin eminim
aman o ne kadarda hava etsse boşş çok çirkin ve cılız biri sempatiksalakcinni

güzelliğine falan bi şey dediğim yok böyle doğurdum çocukta yaparım kariyerde havalarına
gıcık oluyorum allahım affetsin diyorum kimler anayım diye geziyo kimlere nasip oluyo

hade dediğin gibi olsun bakalım
tubişim acaba sen bu ay soğan suyu içtiğin içinmi öyle geldi adetin içmiştin dimi öyle hatırlıyorum :uhm:

ben hiç soğan suyu içmedim sadece progestan içiyorum normakde adetimden bir hafta önce şişkinlik olurdu ara ara ağrı olurdu bu ay hiçbiri olmadı çok ümitlenmiştim amaaan neyse takmıyoruz dimi kızlar çünkü ne kadar üstüne düşersek o kadar zor oluyomuş o yüzden olsunda ne zaman olursa olsun diyelim içim değil dilim sölüyo çaktırmayın:çok üzgünüm:

BANA BAKSANA SEN BÜTÜN ıŞLERı KIZLARA YIKIYOM KIZIM OLSA EV ıŞLERıNı ONA YAPTIRCAM SANIRSAM GALıBA BÜYÜK ıHTıMALLE...:teytey::dance::dance::dance::dance:

rüyan haır olsun kız balık görmek çok güzel
akvaryum:Bir Akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine, Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, Ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder.

İçi balık dolu bir akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir

balık: Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…