ÜZÜLME TUĞBACIM HAYILRISI OLSUN ÇALIŞMALARA DEVAM...zemuszemus
jollitam ben normal namaz olarak kıldım namazda okuduğumuz duları okudum ... Aslında etipufumuz daha iyi bilir çünkü o bize namazın kılınması gerektiğini sölemişti bide ona soralaım bakalım ??
seni seniiii süpürgesiz cadı seni ne diyim biliyoduk okuduğunu o yüzden feryadı figan sayfayı birbirine kattık zaten kız bu arada bugün sen ve nevoyu gördüm rüyamda ama çok tuhaf dur birazdan yazayım çok etkilendim ne olaki acep
tuğbacım adet olmuşsun boşver canım bu durmda artık kimsyee moıral veremiyorum çünkü kendim bile artık inanmadıktan sonra size ne yazacamki
kızla rben muhabbete katılamıyorum baya yoğunum ben çıkıyorum gelirim inş.
geçen nevoda görmüş rüyasında 3 kızım var demişim .. geçen yaz memlekete annemin arkadaşı benim için istihareye yatmış oda aynı öyle görmüş 3 kızımın olduğunu görmüş nevoda öyle görünce dedim acaba tüpbebekle 3 kızımmı olacak:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bak üzülürüm hemde çok tamam moral verme alıştık zaten bu lanet olası gerçekle yaşamayaa töbe estağfirullah töcvbe..ama kendinide bunca üzme inanmıyorum deme allahın gönlüne güç gider olcak dur kız aaaa daha genciz güzeliz çatır çatır doğururuz ama rabbim vermiyosa bildiği vardır sabır ve dua hayatım okiş
bende nıormal namaz kıldım evdeki dua kitabında öyle yazıyordu
namazdan sonra 21 defa okuncak dua yazıyordu onu okudum niyet edip başladım
ya kızlar ben bu çağla şıkel uyuz oluyorum ya
şu doğurdum ama güzelim havaları sinir ediyo beni
oolabilir belkide hayırlısı ama ben değişik gördüm gece çok bağırmışım eşim uyandırdı ne oluyo diye dedim rya gördüm saolsun su getirdi besmele çektirdi anlat dedi dedim kk deki kızları gördüm böle böle anam herif bastı dalgayı döndü arkasını yattııı
NURCANIM OLURMU OLUR 3 KIZ AYY SIRTIN YERE GELMEZ BİRİ CAM SİLİSN BİRİ BULAŞIK YIKASIN BİRİ EVİ TOPLASIN... OHH MAŞALLAH MAŞALLAH...opuyorumnanaktan
ya kızlar ben bu çağla şıkel uyuz oluyorum ya
şu doğurdum ama güzelim havaları sinir ediyo beni
biri erkek olsaydı barii delikafadulden delikafadulden
bence sen o kilolarınla bile (sakın yanlış anlama sen kendini bbize öyle tanıttın ) :)) ondan daha güzelsin eminim
aman o ne kadarda hava etsse boşş çok çirkin ve cılız biri sempatiksalakcinni
hade dediğin gibi olsun bakalım
tubişim acaba sen bu ay soğan suyu içtiğin içinmi öyle geldi adetin içmiştin dimi öyle hatırlıyorum :uhm:
kedersizim dar bi evde oluyorum yanımda tanıdığım bi bayan ağda yapıyo heryanı meydanda ama mahrem yerinide görüyorum benimkide ortada nedense artık sonra içeri sen giriyosun ama yüzünü görmüyorum üzerinde rengarenk bişiler var girdiğin gibi çıkıyosun kapının arkasında yüklük oluyo nevo içeri girip kapının arkasındaki yüklüğün üzerine açık kahve rengi bi şemsiye bırakıyo benim olcakmış ama nedense içime bi korku giriyo bağırıyorum o sırada nevoda gidiyo birde bu kargaşanın içinde akvaryım içinde renkli balıklar gördüm kız hayırdır inş üstüm açık kalmış olabilirmi dicem imkansız çünkü burası çok soğukkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?