QUOTE=1982kamer;18645315]asi demek pizza yapacaksınöfffffff ben ne kadar oburum yaaaaa banane bende yapcam akşama pizzaaaaaaaa
hatice burdeyim canım sende burdaysan el sallaaaaa
niye ağlıyon kız gidiyonmu yoksaaaa:81::81::81::81::81:
burdayımmmmmm
güzeller güzeli adın ne senin cnm bir çözüm bul bana kız hava nasıl antalyalarda....
ya cnm senin isim nedir yok şuan buradayım cnm sıkılıyor hasta olamadım ne yapmam lazım bilmiyorum bugun tahlil yapıcam bebiş çıkmazsa hasta olmak için birşeyler yapmam lazım.....
benim ismim kamer valla canım tahlil yaptır bi şimdi ne diyimki sana kesinleşmesi ancak tahlille olur
sonrada soğan kürü felan uygularsın
ayrıca sana söyleyim gecikme de stresten oluyor sen ne kadar gecikti diye strese girersen o gelmez relaxxxxxxxxx olllll sal kendiniiiii
içine limon sık biraz o zaman
evet kuzum pizza yapıcammmmm sende yap kızzz afiyet olsunasi demek pizza yapacaksınöfffffff ben ne kadar oburum yaaaaa banane bende yapcam akşama pizzaaaaaaaa
hatice burdeyim canım sende burdaysan el sallaaaaa
asi de gezgin olup çıktı hiç durmuyor yerindeee hu asiiiiiiiiiii naber
nasıl yapıyosun pizzayı anlat bakalım hele hamuru mayalımı yapıyosun erken yoğurdun da
valla bilmiyorum bakalım birde öyle deneyeyim kaç senelik evlisin cnm....
evet kuzum pizza yapıcammmmm sende yap kızzz afiyet olsun
walla öle kamercim yaaaa gezenti oldum çıktım wallaaa
kimse yoktu bende bi dolaşıyım geliyim dedimmmm
he cnm mayalıyorum hamurumu hamurum mayalandıktan yuvarlak ve bazlama şeklinde açıyorum açtıktan sora domates sosunu sürüyorum sucuk salam pastırma mısır ve üstünede kaşarı koyduktan sora fırına veriyorum enfes bişi oluyo yaaaaaa
hoşgeldiniz arkadaşlar....
12 yıllık canım sennnnnn
ellelrine sağlık afiyet ollsun ben orjinal hamur yapıyorum 30 dk dinlendiriyorum da ondan sordum bide kaşarı son beş dk kala serpiyorum üzerine önceden koyunca kaşar yanmıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?