günaydın tatlım iyi sayılırm yaa bilmiyorum 2 gündür bir duygusallık var üstümde durduk yere akıyor gözyaşlarım nedne ağladığımıda bilmiyorumm
Sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsınnuraycım bu gün daha iyisindir umarım
iem sen nasılsın
kedersizde gelmiş günaydın anacım ne var ne yok
hoşgeldin kanki nasılsınGünaydın hatunlar
elif başınız sağolsunn.. Bu nasıl bir acı öyleeyaaa nasıl dayanaır bu acıya babası allah sabırların en büyğünü versin onlara
Tubişim serumlar zaralı olduğunu düşnüyorsun ama yanılıyorsun kuzum doktorun dediğine güven kendinede bebişinede işkence etme canım benim
iyiyim anacım bende cok şükür
arada banada olur ota b... aglıyasım gelir dolmuşuz demek ki
iyiyim kanki sağol sen nasılsıniyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldin kanki nasılsın
iyiyim kanki sağol sen nasılsın
nuraycım bu gün daha iyisindir umarım
iem sen nasılsın
kedersizde gelmiş günaydın anacım ne var ne yok
iyi olmaya çalışıyorum başka bi topicte tam 3 hamile haberi aldım mutlu oldum darısı bu topice inşallah rabbim bizede nasip eder
darısı başımıza:97:iyi olmaya çalışıyorum başka bi topicte tam 3 hamile haberi aldım mutlu oldum darısı bu topice inşallah rabbim bizede nasip eder
darısı başımıza:97:
canım zaman yok yaaaaa ne zaman biterse dedim ama eşinim rahatsızlığından dolayı düzğün okuyamaıyorumsevom temizlk sayılmaz ki benim yaptığım günlük evişini bile haftada bir yapıyorum
inşallah kısa zamanda geçer bulantıların canım
günaydın canım ben iyiyim sende yoğunsun sanırım kolay gelsin
ne zamana kadar biticek süresini söylersen ona göre kaç tane okurum haber vereyim
herkese günaydın
sanadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduruuuu yeteerrrrrrr asiiiiiiiii toostiiiiiiiii
hepinize günaydın arkadaşlar
gene alıntılarım olmuyorrrrrrrr arada tutuyor gıcıklığı durun kafasına vuruyum bi dahaaa
canım değerlerine bakıldığında hamişsinnnn 5 ve 7 martaki değerlerin iyi dr sor tabiki ama 2 gün arayla yapılan beta hcg lerde değerlerin ikiye katlaması gerekiyorrrrrrarkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım
merhabayın kızlarrr ben deldimmmm çok şükür cüzümün 1 ni bitirdimmmmmm yarına diğer 2 si de biter rabbim kabul eder inşallahhhh
merhaba demetim allah kabul etsin hoşgeldin
merhabayın kızlarrr ben deldimmmm çok şükür cüzümün 1 ni bitirdimmmmmm yarına diğer 2 si de biter rabbim kabul eder inşallahhhh
merhaba cnmmmmmmm amin cnm inşalllahhh sende bakıyorumda toparlamışsınnnn iyi olmana çok sevindimmmmm
tedaviye ara vermek niyetindeysen kilo vermen en iyisi hamileliğe kilolu başlamak zor oluyo hakkında hayırlısı olsunamin canım
dün çok kötüydüm saolsun koçiş geldi beni teselli etti bi kaç ay ara verebiliriz(ilaçlardan dolayı epey kilo aldım onlardan kurtulucam önce dün koçişle anlaşma yaptık) sonrada dr değiştirip yeniden başlayacağız inşallah ankarada olupta dr memnun kalan varmı varsa bana mj atarsa çok sevinirim
allah kabul etsinmerhabayın kızlarrr ben deldimmmm çok şükür cüzümün 1 ni bitirdimmmmmm yarına diğer 2 si de biter rabbim kabul eder inşallahhhh
canım zaman yok yaaaaa ne zaman biterse dedim ama eşinim rahatsızlığından dolayı düzğün okuyamaıyorum
sanadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım değerlerine bakıldığında hamişsinnnn 5 ve 7 martaki değerlerin iyi dr sor tabiki ama 2 gün arayla yapılan beta hcg lerde değerlerin ikiye katlaması gerekiyorrrrrr
inş. nuraycım hayırlısıyla hmiş haberleri gelir bizim topiğimizde de
ipeğim sagol canımcım bende iyiyim cok şükür
tedaviye ara vermek niyetindeysen kilo vermen en iyisi hamileliğe kilolu başlamak zor oluyo hakkında hayırlısı olsun
allah kabul etsin
o zaman ben 500 alıyorum ne niyetle başlamıştın bende aynı şekilde niyet ederim yanlız önce 1000 tane kedersize okuduğum salavat var onu bitiririm (daha başlamadım gerçi tefriciyeyi bitirmem lazım)
güle güle afiyet olsun canımcanım bittiğinde özelime yazarsan sevinirim allah razı olsun
kızlar yeğenciğim kahvaltıya geliyor ona hazırlık yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?