Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam akşam yemeğim hazırrrrrrrr sayende
afiyet olsun cnm benimmm
cnm nasılsın bakalım bakıyomda bugun çok hamaratız inanmazsın siz konuşurken bir cnm istedi......:)

iyim çok şükür sen nasılsın?
benim herzamanki halim cnm şaka biyana rabbim herkesin evine bolluk berekt versin inşallaaahhh sen yapıcaksın akşama???

hayırlısı birtanem inşallah olur bütün dualarım seninle...[/QUOTE]

sağol canım benimmmmmmmm
ya olsa kocaman ortaokula giden bebelerim olurdu bazen düşünüyorum da hayırlısı bu şekildeymiş demekkki zaten koca delikanlı genç kız annesi olsaydım şimdi napardım hiç yakıştıramıyorum kendime
ben hala kocamı gecenin yarısı çikolata almaya bakkala gönderiryorum ayolll böyle annelikmi olurrrrrr

hayırlısı birtanem inşallah olur bütün dualarım seninle...

sağol canım benimmmmmmmm
ya olsa kocaman ortaokula giden bebelerim olurdu bazen düşünüyorum da hayırlısı bu şekildeymiş demekkki zaten koca delikanlı genç kız annesi olsaydım şimdi napardım hiç yakıştıramıyorum kendime
ben hala kocamı gecenin yarısı çikolata almaya bakkala gönderiryorum ayolll böyle annelikmi olurrrrrr[/QUOTE]

waaaaayyy kmaerim sen şimdiden böyleysen seni hamileyken düşünemiyorum düşünsene senin canın kaymak çekse afyona mı gönderecn adamııııııyada ne bileyim sucuk pastırma çekse canın kayseriyemi gönderecen adamıııııı

waaaaayyy kmaerim sen şimdiden böyleysen seni hamileyken düşünemiyorum düşünsene senin canın kaymak çekse afyona mı gönderecn adamııııııyada ne bileyim sucuk pastırma çekse canın kayseriyemi gönderecen adamıııııı[/QUOTE]

valla ben gönderirim canım istediğini aldırırrım
yok artık sende pastırma sucuğa kaymaya niye oralara gitsin adamcağız marketlerde dolu var
biz kardeşime ocak ayında erik bulmuş adamız sen ne diyonnnn heheeee
zaten benimkide hazırlıklı bu duruma inşallah diyo senin hamile kaldığın zaman yaz aylarına gelirde herşeyden bulurum yoksa sen bu halinle kök söktürürsün banaaaaa

kızlar ben çok takıldım arada tefriyeceleri unuttum 10 okuyup bir yazma moduna geçiyorum hemen başladımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…