canım bittiğinde özelime yazarsan sevinirim allah razı olsun
kızlar yeğenciğim kahvaltıya geliyor ona hazırlık yapacağım
ben tefriciyeyi bitirdim şimdi nurcikimden aldıklarıma başlıyorum allah kabul etsin inşallah
kızlar sesiniz çıkmıyo işlriniz vrsa bende çıkıp biraz cüzlerimden okusam 10 tane kaldı bitrsem çok iyi olur
walla cnm bugün pek sessiz burası bende çıksam iyi olur evimi toparlayıp hamur yoğurucam
sesizlik varken boş boş pc karşısında oturmak anlamsız en iyisi işlerimizi yapalım gelelim
hadi kolay gelsin
benimde son 2 cüz kaldı sağolsun ablam 6 cüz yardım etti okumasa bitiremiyecltim bugün yarın adet olacam çünkükızlar sesiniz çıkmıyo işlriniz vrsa bende çıkıp biraz cüzlerimden okusam 10 tane kaldı bitrsem çok iyi olur
mantımı yapcaksınwalla cnm bugün pek sessiz burası bende çıksam iyi olur evimi toparlayıp hamur yoğurucam
kolay gelsin canımkızlar arada kaçamak yapıp bir bakıyım dedim nabersiniz
ipek ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun canımm
kızlar yoğunluk var burda sayfa açık kalsın ama yazamam siz yazın arada girerim bennnnnnn
huuuuuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuuu hatice bir sen bir ben varız canım naber nasılsın
patroniçe çıktıda biraz gelyim demiştim ama kimseler yok bende tefriceyeye devam o zaman
yok cnm mantı değil pizza yapıcammmmbenimde son 2 cüz kaldı sağolsun ablam 6 cüz yardım etti okumasa bitiremiyecltim bugün yarın adet olacam çünkü
mantımı yapcaksın
kolay gelsin canım
merhaba hatunlarrr hazır kimse yokken ben de gidiyim yemeğimi yapayım pazı dolması yapacammm yanına da bişey uydururum 2 den sonra ben de gelirim inşallah görüşürüzzzz
ya canlarım bir şey sorucam ben adet olmadım daha sizce ne içmeliyim olmak için en yakın zamanda bugun tam 5 gün gecikeli....
cnm kafanı acabalarla doldurma bence bi kadın doğumcuya git derim o gerekn ilacı sana verecektir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?