Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300
bebkdls....300
sevo..........200

selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
asi.................100
leydimm....444

toplam....3544
kalan......900

sesizlik varken boş boş pc karşısında oturmak anlamsız en iyisi işlerimizi yapalım gelelim
hadi kolay gelsin

herkes işlerini hallettikten sora gelir nasıl olsa haden ben çıktım evimi toparlayımm hamurumu yoğuruyum ozamanada ezan okunur zaten namazımı kılar gelirimmmm

kızlar arada kaçamak yapıp bir bakıyım dedim nabersiniz
ipek ağzına yüreğine sağlık allah razı olsun canımm

kızlar yoğunluk var burda sayfa açık kalsın ama yazamam siz yazın arada girerim bennnnnnn

kızlar sesiniz çıkmıyo işlriniz vrsa bende çıkıp biraz cüzlerimden okusam 10 tane kaldı bitrsem çok iyi olur
benimde son 2 cüz kaldı sağolsun ablam 6 cüz yardım etti okumasa bitiremiyecltim bugün yarın adet olacam çünkü

walla cnm bugün pek sessiz burası bende çıksam iyi olur evimi toparlayıp hamur yoğurucam
mantımı yapcaksın

kolay gelsin canım

merhaba hatunlarrr hazır kimse yokken ben de gidiyim yemeğimi yapayım pazı dolması yapacammm yanına da bişey uydururum 2 den sonra ben de gelirim inşallah görüşürüzzzz

huuuuuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuuu hatice bir sen bir ben varız canım naber nasılsın
patroniçe çıktıda biraz gelyim demiştim ama kimseler yok bende tefriceyeye devam o zaman

benimde son 2 cüz kaldı sağolsun ablam 6 cüz yardım etti okumasa bitiremiyecltim bugün yarın adet olacam çünkü

mantımı yapcaksın

kolay gelsin canım
yok cnm mantı değil pizza yapıcammmm
merhaba hatunlarrr hazır kimse yokken ben de gidiyim yemeğimi yapayım pazı dolması yapacammm yanına da bişey uydururum 2 den sonra ben de gelirim inşallah görüşürüzzzz

ooooo ablacımmmm pazı dolmasımı yapıcaksınnn ellerine sağlık afiyet olsunnnn

ya canlarım bir şey sorucam ben adet olmadım daha sizce ne içmeliyim olmak için en yakın zamanda bugun tam 5 gün gecikeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…