Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gızlarrrrrrr patroniçeeee geldi sizzzzz devaam edinnn yazamıyorummm

tamam canımmm
senin patroniçeyi hipnoz etsek

ekmekte şeker olduğu için kilo alımı çok kolay oluyo canım bence diyetini bırakma 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin

tamam canımmm
senin patroniçeyi hipnoz etsek

ekmekte şeker olduğu için kilo alımı çok kolay oluyo canım bence diyetini bırakma 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin

2 haftada verdim cnmmmm ama bolcada spor yaptım bol tempoluuuuu sora da duşa girdim bi baktım 3 kilo vermişimmmm

güle güle asicim

kamerim senle ben varız seninde patronicen var yazamıyon bende işimi yapiimm artık kimse gelmez şu saatten sonra yarına görüşürüz bacım iyi akşamlar

güle güle asicim

kamerim senle ben varız seninde patronicen var yazamıyon bende işimi yapiimm artık kimse gelmez şu saatten sonra yarına görüşürüz bacım iyi akşamlar

iyi akşamlar bacım yarın görüşürüz evet plates topu al abla çokkkkkkkk zevkli bişey abim almış eşine o şimdi yapıyor ebru şallının proğramı başlayın geçiyomuş karşısına çok keyifli diyo
oyun oynar gibi spor ohh valla insanın eli ayağı durmuyo hiç bişey yapmasan üstüne çıkıp zıplayasın geliyo kocaman top geçen gittiğimde baya zıpladık üstünde yeğenimle de ondan diyom
senin paşayı ol kucağına otur zıp zıp zıplaaaaa al sana efor harcamaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr keyifler nasılllllllllll
benim misafirlerim vardı elemedim bu gün

kimse yok bende çıktım herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzz
güle güle cnmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr keyifler nasılllllllllll
benim misafirlerim vardı elemedim bu gün

iyi cnm ne olsun keyifler çok şükür bizde akşama misafirliğe gidecekmişiz eşim aradıda ohhh akşama gezme varrrrr
seninde misafirlerin varmış oh ne güzel bugünümüzde böle geçti deseneeee çok şükür rabbimeeee

lennnn asiii sen tam benim kafadansın haaaa pizza yapacan demek haaa bende yaparım süper oluyoo ben mantar ve sivri biber de koyarımmmmm

iyi günler kızlar nasılsınız ben idare eder eşim gelmeden gireyim dedim kursa gidiyorum 2 gündür ben niye bu kadar zor atlatıyorum bu süreci bilmiyorum aslında kendimi çok şartlandırmıyorum ama inanırmısınız suya bile küstüm ben suyu bebeğim için içiyodum deyip onu bile içesim gelmiyo tabi böyle oluncada eşim internete girmeme izin vermiyo adamın üzüntüsü yetmiyo bide benle uğraşıyo valla neyse sakın hatice bizi unuttu gitti demeyin diye girdim. kamercim tefriciyeler bitti rabbim kabul etsin inşallah allahım yeğenine hayırlı sağlıklı ömürler versin

slm hatunlar
nabersiniz ce ee deyip çıkıyrum abimle netten görüştük aç.mışken sizede bakayım dedim
sabahtan beri 2 kase beyaz leblebi bitirdim bu iyi geldi biraz şükür galiba formülümü buldum
öperim herkesleri kocamn kocamannn

evet canımmm çk şükür bu günde böyle geçti yeğenim vardıııı yanımda onunla gün nasıl geçiyor anlamıyorum

öyle bi gün gelicekki o yalşadıklarım bana sabrı öğretti diye tebessüm edip geçiceksin bitanem inan bana bu günler geçeceeeekkk seni çok seviyorum dualarımdasın unutma

lennnn asiii sen tam benim kafadansın haaaa pizza yapacan demek haaa bende yaparım süper oluyoo ben mantar ve sivri biber de koyarımmmmm
he kuzu birazdan başına geçerim artıkın 1 saatten çıkacakmış kociş işten 15 dk dada gelir sende yap kuzum kesin senikide güzel oluyodur ablam yaaaaa

ah haticecim böle yapma kuzu yaaaa sen dini bütün bi kızsın bunu yürekten biliyorum rabbimin bi bildiği vardır elbet....
bizde isteriz hemen ilk tedavide olsun ama işte rabbim ol demeyince olmuyoooo
ne kadar yırtınsakta gelmiyo bebişlerimiz ama rabbim biliyoki var vakti saati diyeee inaşşalllaaahhh o vakit zaman en tez zamanda gelir meleklerimiz bizeeeeee

iyiyiz haticeeee seni gördük daha iyi oldukkk

slm kuzummm heee msn nen açık abinlemi konuşuyon sen bakemmmm oh oh kuzum iyi olmana çoook sevindim cnm yaaa meleğimize iyi bakkkk haaaaaaa
hadi hoşçakaaallllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…