gızlarrrrrrr patroniçeeee geldi sizzzzz devaam edinnn yazamıyorummm
gızlarrrrrrr patroniçeeee geldi sizzzzz devaam edinnn yazamıyorummm
napıyım işte ablam ekmeği azalttım bayaaaa çünkü çok ekmek yiyodum...
şimdi sabahları kalktığımda sirkeli su içiyorum daha sora yarım saat duruyorum onu içtikten soraaa yeşil elme yiyorum sık sık yiyorum ama az az yiyorum ...
yeşil elmayı yedikten 1 saat sorada bitki çayımla beraber hafif kahvaltı yapıyorum sora spor yapıyorum böle işte kendi imkanlarımla 3 kilo verdim ama hedefim 10 kilo vermek tabisiiiii:97::97::97::97:
tamam canımmm
senin patroniçeyi hipnoz etsek
ekmekte şeker olduğu için kilo alımı çok kolay oluyo canım bence diyetini bırakma 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin
güle güle asicim
kamerim senle ben varız seninde patronicen var yazamıyon bende işimi yapiimm artık kimse gelmez şu saatten sonra yarına görüşürüz bacım iyi akşamlar
güle güle cnmmmmkimse yok bende çıktım herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzz
kızlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr keyifler nasılllllllllll
benim misafirlerim vardı elemedim bu gün
güle güle cnmmmm
iyi cnm ne olsun keyifler çok şükür bizde akşama misafirliğe gidecekmişiz eşim aradıda ohhh akşama gezme varrrrr
seninde misafirlerin varmış oh ne güzel bugünümüzde böle geçti deseneeee çok şükür rabbimeeee
öyle bi gün gelicekki o yalşadıklarım bana sabrı öğretti diye tebessüm edip geçiceksin bitanem inan bana bu günler geçeceeeekkk seni çok seviyorum dualarımdasın unutmaiyi günler kızlar nasılsınız ben idare eder eşim gelmeden gireyim dedim kursa gidiyorum 2 gündür ben niye bu kadar zor atlatıyorum bu süreci bilmiyorum aslında kendimi çok şartlandırmıyorum ama inanırmısınız suya bile küstüm ben suyu bebeğim için içiyodum deyip onu bile içesim gelmiyo tabi böyle oluncada eşim internete girmeme izin vermiyo adamın üzüntüsü yetmiyo bide benle uğraşıyo valla neyse sakın hatice bizi unuttu gitti demeyin diye girdim. kamercim tefriciyeler bitti rabbim kabul etsin inşallah allahım yeğenine hayırlı sağlıklı ömürler versin
he kuzu birazdan başına geçerim artıkın 1 saatten çıkacakmış kociş işten 15 dk dada gelir sende yap kuzum kesin senikide güzel oluyodur ablam yaaaaalennnn asiii sen tam benim kafadansın haaaa pizza yapacan demek haaa bende yaparım süper oluyoo ben mantar ve sivri biber de koyarımmmmm
iyi günler kızlar nasılsınız ben idare eder eşim gelmeden gireyim dedim kursa gidiyorum 2 gündür ben niye bu kadar zor atlatıyorum bu süreci bilmiyorum aslında kendimi çok şartlandırmıyorum ama inanırmısınız suya bile küstüm ben suyu bebeğim için içiyodum deyip onu bile içesim gelmiyo tabi böyle oluncada eşim internete girmeme izin vermiyo adamın üzüntüsü yetmiyo bide benle uğraşıyo valla neyse sakın hatice bizi unuttu gitti demeyin diye girdim. kamercim tefriciyeler bitti rabbim kabul etsin inşallah allahım yeğenine hayırlı sağlıklı ömürler versin
iyi günler kızlar nasılsınız ben idare eder eşim gelmeden gireyim dedim kursa gidiyorum 2 gündür ben niye bu kadar zor atlatıyorum bu süreci bilmiyorum aslında kendimi çok şartlandırmıyorum ama inanırmısınız suya bile küstüm ben suyu bebeğim için içiyodum deyip onu bile içesim gelmiyo tabi böyle oluncada eşim internete girmeme izin vermiyo adamın üzüntüsü yetmiyo bide benle uğraşıyo valla neyse sakın hatice bizi unuttu gitti demeyin diye girdim. kamercim tefriciyeler bitti rabbim kabul etsin inşallah allahım yeğenine hayırlı sağlıklı ömürler versin
slm hatunlar
nabersiniz ce ee deyip çıkıyrum abimle netten görüştük aç.mışken sizede bakayım dedim
sabahtan beri 2 kase beyaz leblebi bitirdim bu iyi geldi biraz şükür galiba formülümü buldum
öperim herkesleri kocamn kocamannn
iyiyiz haticeeee seni gördük daha iyi oldukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?