sevo maşallah sayı çok çok iyi.. dediğin gibi hareketlilikte problem var:26: ..belkide ilaç etkisini 3 ay sonra gösterecektir sevom hemen bozmayın moraliniz doktor bize 1 ayda etkisi göstermez demişti .bence eşin ilaca ara vermesin en azından bir 3 aya kadar kulansın canım yaaa:44:Selam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası
nurcik bitirdim canım allah kabul etsin şimdi de kamer in yeğeni için okuyacağım sonrada benim eksik kalan ayetel kürsilerim var onu bitiricem
yeteeer ne zaman bitmesi gerekiyo eğer bu cuma ise yardımcı olamam ama daha zaman var ise 100 tane alırım fatiha okuyacaktık dimi
tuğbişimm leblebi yiyomuşsun evett canım o iyi gelir midenee
Bu arada merak eden olmamış ama söyleyeyim yinede bugün testimizde değişme yok hareketlilik %11 yine sayımız neyseki iyi 64 milyon bakalımm şimdii düşünüyoruz devammı tamammı diye :26:
Selam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası
nurcik bitirdim canım allah kabul etsin şimdi de kamer in yeğeni için okuyacağım sonrada benim eksik kalan ayetel kürsilerim var onu bitiricem
yeteeer ne zaman bitmesi gerekiyo eğer bu cuma ise yardımcı olamam ama daha zaman var ise 100 tane alırım fatiha okuyacaktık dimi
Bu arada merak eden olmamış ama söyleyeyim yinede bugün testimizde değişme yok hareketlilik %11 yine sayımız neyseki iyi 64 milyon bakalımm şimdii düşünüyoruz devammı tamammı diye :26:
sevoooommm cnmmmmm sayınız gayet iyi ama hareketlilikte bisorun var olsun bitanem siz kullanmaya devam rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaaalllahhhh
asi yabani dikenli böğürtlenleri bilirmisin işte onlardan olacak zaten ince odun parçalarıdır doğrudur yeterki kökünde sökülmüş olsun
evet canım sorun devam ediyor hareketlilikte..
canımm benim gayet güzel işte ilerleme var gibi sen devam ey keçi boynuzuna aynı zamanda da bitki bu ilaçla birlikte zararı olmaz heralde günaydınnnnnnSelam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası
günaydın duru işlerde kayboldun iyice bacımGünaydın canlarım
selsebilcim canım hayırlısı ile olcak bebelerin burdaki diğer arkadaşlarımında olcak vakti zamanı geldiğinde üzülme olurmu
tubişim leblebimi yiyon canım faydasnı gördüysen devam et kuzum birde kızarmış ekmek (markette etimek vardır ya) ve penir yesen bir denesen derim
sevdam canım hareketlilik için kesinlikle keçiboynuzu suyu içsin kocişin sayı iyi maşallah gelsin çifter çifter bebeler
bebekdls canım tedaviyemi başlıyon hayırlısı olsun
cicoşlarımm hepinize tekrar günaydın der işlerime dalarııımmmmmm
görüşürüüzzzz
günaydınnnnnnnnnherkese günaydınlarr
canım ısrar et kullanmamazlık yapmasın bak işe yarıcak demekkitosti nurcan duru evet sayımız iyi doktorum sonucu görmedi dhaa ama pazartesi muayene zamanında biliyosun 3 ay sonra tam belli olur demişti 3 ay kullanması lazım demişti eşime dedim ama boşver diyo bakalım..durucum sayıyı zaten keçi boynuzu ile 4 milyonlardan 64 milyonlara getirdim :13:
bu aralar bende fazla gelemeyebilirim buraya bilginiz olsun..
günaydın canlarımmmm nasılsınız?
ben bugün kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem giremessem merak etmeyin..
bide ya kızlar eşim böğürtlen kök almış ama bildiğiniz odun parçlarına benziyooo:26::26::26:
sora fotosunu çeker gösteririm size
nese canlarım görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
canımm benim gayet güzel işte ilerleme var gibi sen devam ey keçi boynuzuna aynı zamanda da bitki bu ilaçla birlikte zararı olmaz heralde günaydınnnnnn
günaydın duru işlerde kayboldun iyice bacım
günaydınnnnnnnnn
canım ısrar et kullanmamazlık yapmasın bak işe yarıcak demekki
ben pek anlamıyorum gerçi bunlar konusunda hiç problem yaşamadığımız için ama iyi gibi:26:
arada gelip ce deyip çık olarmı
günaydınnnnnn asi
kızlar bende anneme söyledim akşam bugün halledecek böğürtlen kökünüakşam özellikle 1 lt suyu sürahiye doldurdum çay bardağıyla yarım yarım ölçerek saydım 18.5 oldu dimekki 1 litre ortalama 20 gün yetecek
şimdi abimle konuştum msn de abi diyom annem bugün halletsin ben ona bişey söylemiştim o biliyor unutmasın taammı diyom oda diyoki halledecek bugün ben araştırdım gerçekten işe yarıyomuşşş
herkese günaydınnnnnnn kızlarr
nurcikim 550 tane okudum canım bana 500 daha yazzzz
canım %100 tanı koyamam :) ama kalınlığı şekli aynı benim gördüğüm kadarıyla önemli olan içlerinde o sapların köküde olması topaç gibidir sonları ben net göremiyorum varmı yok mu diye
canımm benim gayet güzel işte ilerleme var gibi sen devam ey keçi boynuzuna aynı zamanda da bitki bu ilaçla birlikte zararı olmaz heralde günaydınnnnnn
günaydın duru işlerde kayboldun iyice bacım
günaydınnnnnnnnn
canım ısrar et kullanmamazlık yapmasın bak işe yarıcak demekki
ben pek anlamıyorum gerçi bunlar konusunda hiç problem yaşamadığımız için ama iyi gibi:26:
arada gelip ce deyip çık olarmı
günaydınnnnnn asi
kızlar bende anneme söyledim akşam bugün halledecek böğürtlen kökünüakşam özellikle 1 lt suyu sürahiye doldurdum çay bardağıyla yarım yarım ölçerek saydım 18.5 oldu dimekki 1 litre ortalama 20 gün yetecek
şimdi abimle konuştum msn de abi diyom annem bugün halletsin ben ona bişey söylemiştim o biliyor unutmasın taammı diyom oda diyoki halledecek bugün ben araştırdım gerçekten işe yarıyomuşşş
herkese günaydınnnnnnn kızlarr
nurcikim 550 tane okudum canım bana 500 daha yazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?