Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo maşallah sayı çok çok iyi.. dediğin gibi hareketlilikte problem var:26: ..belkide ilaç etkisini 3 ay sonra gösterecektir sevom hemen bozmayın moraliniz doktor bize 1 ayda etkisi göstermez demişti .bence eşin ilaca ara vermesin en azından bir 3 aya kadar kulansın canım yaaa:44:

Günaydın canlarım
selsebilcim canım hayırlısı ile olcak bebelerin burdaki diğer arkadaşlarımında olcak vakti zamanı geldiğinde üzülme olurmu

tubişim leblebimi yiyon canım faydasnı gördüysen devam et kuzum birde kızarmış ekmek (markette etimek vardır ya) ve penir yesen bir denesen derim
sevdam canım hareketlilik için kesinlikle keçiboynuzu suyu içsin kocişin sayı iyi maşallah gelsin çifter çifter bebeler
bebekdls canım tedaviyemi başlıyon hayırlısı olsun

cicoşlarımm hepinize tekrar günaydın der işlerime dalarııımmmmmm
görüşürüüzzzz

sevoooommm cnmmmmm sayınız gayet iyi ama hareketlilikte bisorun var olsun bitanem siz kullanmaya devam rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaaalllahhhh

tosti nurcan duru evet sayımız iyi doktorum sonucu görmedi dhaa ama pazartesi muayene zamanında biliyosun 3 ay sonra tam belli olur demişti 3 ay kullanması lazım demişti eşime dedim ama boşver diyo bakalım..durucum sayıyı zaten keçi boynuzu ile 4 milyonlardan 64 milyonlara getirdim :13:

bu aralar bende fazla gelemeyebilirim buraya bilginiz olsun..

günaydın canlarımmmm nasılsınız?
ben bugün kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem giremessem merak etmeyin..
bide ya kızlar eşim böğürtlen kök almış ama bildiğiniz odun parçlarına benziyooo:26::26::26:
sora fotosunu çeker gösteririm size
nese canlarım görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

asi yabani dikenli böğürtlenleri bilirmisin işte onlardan olacak zaten ince odun parçalarıdır doğrudur yeterki kökünde sökülmüş olsun

canımm benim gayet güzel işte ilerleme var gibi sen devam ey keçi boynuzuna aynı zamanda da bitki bu ilaçla birlikte zararı olmaz heralde günaydınnnnnn
günaydın duru işlerde kayboldun iyice bacım
herkese günaydınlarr
günaydınnnnnnnnn
canım ısrar et kullanmamazlık yapmasın bak işe yarıcak demekki
ben pek anlamıyorum gerçi bunlar konusunda hiç problem yaşamadığımız için ama iyi gibi:26:
arada gelip ce deyip çık olarmı

günaydınnnnnn asi

kızlar bende anneme söyledim akşam bugün halledecek böğürtlen kökünü akşam özellikle 1 lt suyu sürahiye doldurdum çay bardağıyla yarım yarım ölçerek saydım 18.5 oldu dimekki 1 litre ortalama 20 gün yetecek
şimdi abimle konuştum msn de abi diyom annem bugün halletsin ben ona bişey söylemiştim o biliyor unutmasın taammı diyom oda diyoki halledecek bugün ben araştırdım gerçekten işe yarıyomuşşş

herkese günaydınnnnnnn kızlarr
nurcikim 550 tane okudum canım bana 500 daha yazzzz

cnm hadi hayırlısı olsun inşallah bizde aldık baklaım...
bak ben ekledim biz okadarını 5lt suda kaynatacazzzzz inşallahhh faydasının görürüz..

nese cnm biz allah yoluna içelim bakalımmmmm
yakınlaştırsana belki ozaman görürüsünnn

günaydın kamercim yorumalr için sağol bakalım bende senin gibi böğürtlene sıcak bakıyorum belki de onu denemeye başlarız bizde
kamercim ne güzel abin bile araştırmış ilgileniyolar ailen ne güzell..

asicim yakınlaştırdım ama bende şuana kadar hiç merak edipte acaba birgün işime yararmı diye köydeki dikenleri araştırmadım keşke araştırsaydım ne bilem bigün gelecek bizlere lazım olacak o kökünn :44:

sana şimdiden sıhhatler olsun diliyorum

kamercik sessize aldın kendini demek

bende çıkıyorum zaten kendinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…