öyle bi gün gelicekki o yalşadıklarım bana sabrı öğretti diye tebessüm edip geçiceksin bitanem inan bana bu günler geçeceeeekkk seni çok seviyorum dualarımdasın unutma
resmini koyardım ama bilmiyom nasıl ekleniyoo:26::26izzanın
he kuzu birazdan başına geçerim artıkın 1 saatten çıkacakmış kociş işten 15 dk dada gelir sende yap kuzum kesin senikide güzel oluyodur ablam yaaaaa
ah haticecim böle yapma kuzu yaaaa sen dini bütün bi kızsın bunu yürekten biliyorum rabbimin bi bildiği vardır elbet....
bizde isteriz hemen ilk tedavide olsun ama işte rabbim ol demeyince olmuyoooo
ne kadar yırtınsakta gelmiyo bebişlerimiz ama rabbim biliyoki var vakti saati diyeee inaşşalllaaahhh o vakit zaman en tez zamanda gelir meleklerimiz bizeeeeee
iyi günler kızlar nasılsınız ben idare eder eşim gelmeden gireyim dedim kursa gidiyorum 2 gündür ben niye bu kadar zor atlatıyorum bu süreci bilmiyorum aslında kendimi çok şartlandırmıyorum ama inanırmısınız suya bile küstüm ben suyu bebeğim için içiyodum deyip onu bile içesim gelmiyo tabi böyle oluncada eşim internete girmeme izin vermiyo adamın üzüntüsü yetmiyo bide benle uğraşıyo valla neyse sakın hatice bizi unuttu gitti demeyin diye girdim. kamercim tefriciyeler bitti rabbim kabul etsin inşallah allahım yeğenine hayırlı sağlıklı ömürler versin
muhakkak öyle canım ben rabbimden ne istediysem o bana hep verdi ama herşeyi zor vermiştir işte buda zor olacak ama olcak inşallah
neyse kızlar ben kaçar eşim birazdan gelir hepinizi öpüyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun
asicimm faceden sürükleyerek yapsam olmaz mıı kardeşşş
olur cnm geçenlerde nurcik olur demişti kopyala yapıştır de ozaman
kız bişey olmaz dimi hiç eklemedim dee:26::26:
yok ablam ne olcakki bak biz hep ekliyoruz pizzadan nolcekki sadece hamileler kafamızın etini yerlerrrr
beceremedimmmm bee
ben çıktım ablammmmmm eşim gelir birazdan bende yemeğime bakıymmm
Selam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası
nurcik bitirdim canım allah kabul etsin şimdi de kamer in yeğeni için okuyacağım sonrada benim eksik kalan ayetel kürsilerim var onu bitiricem
yeteeer ne zaman bitmesi gerekiyo eğer bu cuma ise yardımcı olamam ama daha zaman var ise 100 tane alırım fatiha okuyacaktık dimi
tuğbişimm leblebi yiyomuşsun evett canım o iyi gelir midenee
Bu arada merak eden olmamış ama söyleyeyim yinede bugün testimizde değişme yok hareketlilik %11 yine sayımız neyseki iyi 64 milyon bakalımm şimdii düşünüyoruz devammı tamammı diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?