Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle bi gün gelicekki o yalşadıklarım bana sabrı öğretti diye tebessüm edip geçiceksin bitanem inan bana bu günler geçeceeeekkk seni çok seviyorum dualarımdasın unutma

leblebi işini iyi yapmışsın canım mide bulantısına bire birdir çok sağol canım duaların için bende seni çok seviyorum ve hepinizi çok seviyorum rabbim senin gibi umarım benide sevindircek inşallah

resmini koyardım ama bilmiyom nasıl ekleniyoo:26::26izzanın

yaptınmıki sen ablam bensana tarif ediyim nasıl eklendiğini
bu cvpladığımız yerin altında eklenti ekle var oraya tıkla dosya seç de seçtikten sora uplait diye bi yer var oraya tıkla sorada içeriği ekle de ve bitir diyince ekleniyoooo

muhakkak öyle canım ben rabbimden ne istediysem o bana hep verdi ama herşeyi zor vermiştir işte buda zor olacak ama olcak inşallah

canım benim ben de çok zor atlattım aslında tam da atlattım sayılamazz bazen gene geliyolarr ama hemen yolluyorum napacaksınn elimizden bişey gelmiyoo canım sabredip dua etmekten başkaaaa gene halimize şükür kimseye anlatamayan var baskı görenler var maddi imkansızlıktan hiç deneyemeyenler var bizde gene iyiyiz canım yaa allahtan şansımız var dimi öle düşün bak bende 1 hafta sonra gene başlıcam bu sefer dondurulmuşlarla bu dördüncü olacak 34 yaşımı bitirecem 1 ay sonraa zaman daralıyo benim için ama allahım çok büyük inş hayırlıysa olsun öptümm

bakın kızlarr bu benim akvaryumuuuummmm deneme yaptımmm ne eklesem dedim akvaryumumu ekleyim dedimmmm
daha içi boş ama ozamanlar yeni aldığımızda çekmiştik fotosunu şimdi o akvaryumun içinde 20 tane balığımız varrr

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası

nurcik bitirdim canım allah kabul etsin şimdi de kamer in yeğeni için okuyacağım sonrada benim eksik kalan ayetel kürsilerim var onu bitiricem

yeteeer ne zaman bitmesi gerekiyo eğer bu cuma ise yardımcı olamam ama daha zaman var ise 100 tane alırım fatiha okuyacaktık dimi

tuğbişimm leblebi yiyomuşsun evett canım o iyi gelir midenee

Bu arada merak eden olmamış ama söyleyeyim yinede bugün testimizde değişme yok hareketlilik %11 yine sayımız neyseki iyi 64 milyon bakalımm şimdii düşünüyoruz devammı tamammı diye :26:

hakınızda hayırlısı olsun sevdacım sayınız baya güzel hareketlilikte sıkıntı var sanırım rabbim yardıncınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…