Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

NURCAN ATEŞİN BU
oyyy sevsinler benimm dengesizzz tablomuuu

günaydın hanımlarr nasılsınız bugün ...bakıyorum bu ay çoğumuz böğürtlene umut bağladı ..bende dün kayananmlara gittim oralarda yaban,i böğürtlen ağaçları çok var kaynanaml beraber gidip topladık gerçi ben dokunamadım dikenli olduğu için kaynanam sağolsun evden orak getirmişti onunla kesti ama kızlar biz kök değilde kalın dallarını kestik :44: kök bulamadık kaynanmm hiç kurutmadan hemen bu akşam taze taze kaynat dedi bende gvendim ona büyük sözü dinlerim hep neyse eve geldim hemen başladım yapraklarını ayırmaya zar zor ayıkladım parmaklarıma dikenler battı hep ..güzelcene yıkadım sonra tencereye girecek şekilde bıçakla kestim 5 litre suda en az 1 saat kadar kaynattım bir buçuk litre su kaldı ..gece 2 çaybardağı hüplettim hemen tadıda hiç fena değildi acaba kök olmadığı içinmi bu kadar acı tat almadım geçen seneler aktardan alıp yaptığım çok acıydı içemiyordum bu yüzdende düzenli kullanmamıştım ..ama bu gerçekten hoşuma gitti bitki çayı gibi bu arada kızlarr ayıptıur sölemesi içtikten 10 dakka sonra öyle bir gaz çıkardımki allahtan mutfaktadım eşim duymadıı yüzüne bakamazdım yoksaa yane bence bu ilk öncelikle bağırsaktaki gazları iyi söküyo diyebilrimmm

bu kök inşallah hepinize şifa olur hatırladığım kadarıyl duruda hamile kaldığı ay içmişti

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu

kamer...500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300
bebkdls....300
sevo..........200

selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
asi.................100
leydimm....444

toplam....4094
kalan......350

kızlar allah hepinizden razı olsun teyzeleri kızımız taburcu oldu bugün evde sağlığı çok iyi teyzeleri sizlerin dualarınızında etkisi çokkkkkkk büyük allah hepinizden razı olsun tekrer sizi kocaman kucaklayarak öpüyorummdyanamadım yazdım

duru gelsin hesap versinnnnn niden söylemedi daha önceeeeeeeeeeee
haydi hayırlısı topikçek köklendik bu ay

cicoşlaaaaarrrr herkes böğürtlen kökümü içiyo bakalıımmm şifa olsun yarasın çifter çifter gelsn bebeler
amiiiiinnnnnnnnnnnn
bende o ay içmiştim benim böğürtlen kökü öyle değildi ince ince odun parçacıklarıydı kaynar suya 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koyup demliyordum birde içine tarçın koyuyordum(toz değilde odun parçacıklı gibi olandan)

bu ay sade deneyim olmadı öbür ay tarçınlı öbür ay ballı içelim anansını satayım
nurcikkkkkkkkk akşam ayıpmı yaptın dimek sal gitsin boşver sağlık sağlıkkkkk

hade gözünüz aydın canımm Allah bir daha düşürmesin annesinden hiç ayrılmasın prensesinizz

duru çok anllattı canım sen demekki yohidin ozamannlar

maşallah kızımıza

bahsetmişitm ama sen o zaman yoktun ki

bu ay sade deneyim olmadı öbür ay tarçınlı öbür ay ballı içelim anansını satayım
nurcikkkkkkkkk akşam ayıpmı yaptın dimek sal gitsin boşver sağlık sağlıkkkkk
deneriz anasını sattığım ya olcek ya olcekk başka çaresi yokk gerekirsee keçi boku bile yerim benn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…