evet canım tığla örüyom
hamaratım hatunum wallaha çok güzel oluyooooo eline emeğine sağlık bacım
inşallah ya ben tazesinide blurum fark varmı biliyormusun
ben bir rakibim var oda THYsende bu işleri baya bi biliyosun vaktin olsa nurcike rakip olursun
kibarım benim demek aktar bey dedihiç bilmiyorumki nuraycım benim aldığım böğürtlen kökü küçük küçük ince ince odun parçacıklıydı fincan kaynamış suya 1 tatlı kasığı koy demle ve iç demişti aktar bey ben içine tarçında koyuyordum odun gibi olandan içyordum tadı fena değildi
ben bir rakibim var oda THY
sende bu işleri baya bi biliyosun vaktin olsa nurcike rakip olursun
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız bakemmm .....
geçmişi okumadan direk daldım nurcik aradı paspas için ne var ne yok bakalaım.......
KAMERCİM gözünüzaydın canım bebişiniz çıkmış çok şükür .. ALLAH analı babalı ve TEYZELİ büyütmek nasip etsin inş....darısı en yakın zamanda senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş...,
kızlar birkaç sene önce bende duymuştum böğürtlen kökünü ama yapmamıştım demekki doğruymuş bu sayede hamile kalan varmış.. inş. en kısa zamanda peş peşe hamiş haberleri alırız...
hiç bilmiyorumki nuraycım benim aldığım böğürtlen kökü küçük küçük ince ince odun parçacıklıydı fincan kaynamış suya 1 tatlı kasığı koy demle ve iç demişti aktar bey ben içine tarçında koyuyordum odun gibi olandan içyordum tadı fena değildi
ben bir rakibim var oda THY
günaydın kızlar nasılsınız bakemmm .....
geçmişi okumadan direk daldım nurcik aradı paspas için ne var ne yok bakalaım.......
KAMERCİM gözünüzaydın canım bebişiniz çıkmış çok şükür .. ALLAH analı babalı ve TEYZELİ büyütmek nasip etsin inş....darısı en yakın zamanda senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş...,
kızlar birkaç sene önce bende duymuştum böğürtlen kökünü ama yapmamıştım demekki doğruymuş bu sayede hamile kalan varmış.. inş. en kısa zamanda peş peşe hamiş haberleri alırız...
kibarım benim demek aktar bey dedi
OHANZİYOOOrakip olamam aslaaaaa nurcikim çok iyi gerçekten
dantel bilirim, örgü bilirim ama kesme artırmayı gösterirlerse, başkada bişi bilmem vakit olsa dediğin gibi evde mutlaka eliş yapardım
mesela ben dantelden yatak örtüsü bitirmiş biriyimdir ama anneme diktirmedim kullanmam diye ütülemesi zorda
rakip olamam aslaaaaa nurcikim çok iyi gerçekten
dantel bilirim, örgü bilirim ama kesme artırmayı gösterirlerse, başkada bişi bilmem vakit olsa dediğin gibi evde mutlaka eliş yapardım
mesela ben dantelden yatak örtüsü bitirmiş biriyimdir ama anneme diktirmedim kullanmam diye ütülemesi zorda
neyase saol canım ben bi araştırayım
OHANZİYOOOyatak örtüsümüü yok yok ben senin yanında halt etmişimm
maşallah kız ör ör bitmez o koca şey
güle güle kolay gelsin birazdan bende çıkıyorum doktora troitlerimi göstericemneyse kızlar ben hazırlanıp çıkayım ipleri değiştirecemm ..görüşürüzzz
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
neyse kızlar ben hazırlanıp çıkayım ipleri değiştirecemm ..görüşürüzzz
mennnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmm kıslarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin sen nerdesin kaç gündürmennnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmm kıslarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ay sormayın birde üzüm salkımı desenli abuuuuu yıkamsı bir dert ütülemesi daha bir dert
boncuk işi daha iyi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?