cicoşlaaaaarrrr herkes böğürtlen kökümü içiyo bakalıımmm şifa olsun yarasın çifter çifter gelsn bebeler
amiiiiinnnnnnnnnnnn
bende o ay içmiştim benim böğürtlen kökü öyle değildi ince ince odun parçacıklarıydı kaynar suya 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koyup demliyordum birde içine tarçın koyuyordum(toz değilde odun parçacıklı gibi olandan)
Eki Görüntüle 176323 Eki Görüntüle 176322 Eki Görüntüle 176324
kızlar lütfen olmuş vey olmaış diye fikirlerinizi söyleyin nasıl sizcee klozet takımı olacakk renk tonu hakkında fikirlerinizi bekliyorum
duru gelsin hesap versinnnnn niden söylemedi daha önceeeeeeeeeeee
haydi hayırlısı topikçek köklendik bu ay
deneriz anasını sattığım ya olcek ya olcekk başka çaresi yokk gerekirsee keçi boku bile yerim benn
herkese günaydınnnnn
kızlar lütfen olmuş vey olmaış diye fikirlerinizi söyleyin nasıl sizcee klozet takımı olacakk renk tonu hakkında fikirlerinizi bekliyorum
resimde lacivetr olan kısım siyah gibi çıkmış aslı laciverttirgüzel olmuş rengi eğer kullanılacak banyoyo uygunsa gayet güzel
resimde lacivetr olan kısım siyah gibi çıkmış aslı laciverttir
bunu leydime yapıyorum nazar boncuklu olsun dedi netten bulmuş
kızlar sizce şu resimdeki dahamı güzel renk tonu olarak diyorum
neyse ben bir leydimi arıyayım gelip baksın .olmazsa sökerim yaptığımı
Eki Görüntüle 176328
resimde lacivetr olan kısım siyah gibi çıkmış aslı laciverttir
bunu leydime yapıyorum nazar boncuklu olsun dedi netten bulmuş
kızlar sizce şu resimdeki dahamı güzel renk tonu olarak diyorum
neyse ben bir leydimi arıyayım gelip baksın .olmazsa sökerim yaptığımı
Eki Görüntüle 176328
günaydın duru
böğürtlen kökünü duydum ama denememiştim aktarlarda varmıdır sn onunlamı hamiş kalmıştın canım
çok güzel olmuşsadece lacivertmi duruyo siyahmı anlamayamadım
günaydın canım bende aktardan almıştım tarifinide aktara sormuştum o ay denemiştim
aradım geliyoher ikiside çok güzel ama leydim karar versin çünkü banyonun tonlarına rengine uyması lazım
bu dahamı güzel :44:
lacivert canımçok güzel olmuşsadece lacivertmi duruyo siyahmı anlamayamadım
günaydın canım bende aktardan almıştım tarifinide aktara sormuştum o ay denemiştim
evet canım tığla örüyomen son resimdeki ton güzel canım elleirne sağlık
tığlamı örüyon bacımmm
anladım canım bende bi bakayım koçişe diyimde alalım deneyelim ucunda ölüm yokya birde ben soğan suyuna başladım bakalım ne olcak
anladım canım bende bi bakayım koçişe diyimde alalım deneyelim ucunda ölüm yokya birde ben soğan suyuna başladım bakalım ne olcak
canım dene tabi internetten de bakarsan faydası çok
şifa olsun yarasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?