Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan ipek güle güle kızlar....

DURUCUM adaşım kızımın ismi belli hacı dedesi MERVE olsun demiş ümreden gelince bizde kırmıycaz kızımın adı kısmetse MERVE olcak.. yanınada güzel bi isim düşünüyoruz iki isimli olsun tek kullanırız diyoruz bakalım......

kızlar bende çıkayım bulaşıklarım duruyo onları makineye atayım evi toparlayayım biraz olurmu... sonra görüşürüz... :79::79::79::79::79::79:

hoşbulduk canım bildiğin gibi çok şükür iyi gidiyo.. maşalahh ipeğim 30 u devirmişsin canım az kaldı hayırlısıyla....

hayrlısı inşallah canım zaman geçip gidiyo 8 haftalıkken önümde koca bi hamilelik var gibi geliyodu ama nasıl geçti anlamadım kaldı 8 -10 hafta bi şey allah herkese nasip etsin

oyyyy adıyla bin yaşasıınnn maşalllaahhh

çok güzel merve ismiyle yaşasın inşallah

kuzularrrr bu aralarr pek giremıyorum kusuraabakmayın olurmuuuuu ders çalışıyorum ev iş derken akşam oluyooooo ezberr yapıyorummm çokk uğraştırıyooooo

ipek 30 haftalık olmuşsun allah tamamına erdirsin nekadar zor nefes alıyorsundur şimdi teyzemde 31 ci haftada tısıl tısılıyor

yaseminim kızının adı çok güzel ismi ile büyüsün inşallah benim yeğenimin adıda merve valla öyle bir cadıkii göreceksin büyümüşte küçülmüş gibi uyy halası kurban olsun ona bazen facede bana mesaj bile yazıyoo
hayde ben kaçarr

kuzularrrr bu aralarr pek giremıyorum kusuraabakmayın olurmuuuuu ders çalışıyorum ev iş derken akşam oluyooooo ezberr yapıyorummm çokk uğraştırıyooooo
kolay gelsin allah zihin açıklığı versin
ipek 30 haftalık olmuşsun allah tamamına erdirsin nekadar zor nefes alıyorsundur şimdi teyzemde 31 ci haftada tısıl tısılıyor

hiç şikayet etmiyorum bunlar normal şeyler ama gerçekten çok ağırlaştım artık yatamıyorum
koltukta oturuyorum ayaklarıma da pufu alıyorum öyle uyumaya çalışıyorum çok yorgunum onun için
nefes sorunu ve bu yatma sorunu çok erken başlamıştı bende zaten şimdi iyice arttı

canım benim az kaldı allahın izni ile oğlumuzu al kucağına
ipek kilon nasıl gidiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…