Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çalışmıyorum canım ama senin ve etipufun işi çok zor gerçekten tek günde neye zaman kalırki evişimi alışverişmi yıka ütülemi gezmekmi

GENE GELDıM KIZLAR...
PAZARA KOCAMI YOLLADIM BURDA LAPA LAPA KAR YAĞIYOR ÇIKMAK ıSTEMEDıM LıSTEYı YAPTIM KOCAM ALCAK...aklinialirimsmile

ooo naptınız kızlar şimdi benim canım da mercimek köfte çekti
hemen yapıyorum....aklıma düşeni illa yicem yoksa rüyamda yiyorum....fisfisfis

tuğbaaaa çok güzel rüya görmüşsün gerçekten. sen sadece o karılardan korkmuşsun hayatım o yüsden bağırmışsın... şemsiye, balık, tüylerden kurtulma hepsi güzel yani...

sorma bacım o ne bağırtıydı öle ya boğulacak gibiydim hele benim kocişin hali anlatmaya değer valla uyandırdı besmele çektirdi koştu su getirdi sonra anlat hayatım dedi anlattım iice bi dinledi sonra kadınlar kulubündeki kızları gördüm deyince bu kadar erken delirceğini beklemiyodum dedi ve elini açtı allahım sen sahip çık bunun aklına iice sanallaştı benim hatun dedi koptum valla :)

tamam canım öyle yapalım canım o zaman umudunu kaybetme için 200, jolita için 200, eti puf için 200 okumak istiyorum yazar mısınız. ayyyyyyyyy canım eti puf istedi ya mercimek köfteside istiyom zaten çay kahve vermediniz bana.

:roflol: :roflol: :roflol:

bende çıkım bari kismeler yok iii aksamlar

men geldim bu şefer de şen yokşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…