aşk olsun ya bensiz yiyip içilmiş bekliyemedinizmi beni :dilcikar:
iş istiyoooom işşşşşş offff
İYİ AKŞAMLAR SEVDAM... YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...
İPEĞİM CUMARTESİ PAZAR TATİLMİ SANADA...
BENDE BİR TEK PAZAR İZİNLİYİM AMA YETMİYOR ETİ PUFUM YAA... TEMİZLİKMİ YAPACAN NE YAPACAN ŞAŞIRIYOR İNSAN...boshayallersmile
OY OY OY KIYAMAM SANA NURCANIM:teselli:
BEN BU AKŞAM YAPEM MERCİMEK KÖFTESİ YARIN GETİRİRİM TOPİKİNE OLURMU...opuyorumnanaktan
herkesin derdi başka off off bende bebiş istiyorum bebişşşboshayallersmile
iyi akşamlar herkese... yarın görüşürüz...
iyi akşmalar canım görüşürz..mercimek köftesini unutma ..
tuğbaaaa çok güzel rüya görmüşsün gerçekten. sen sadece o karılardan korkmuşsun hayatım o yüsden bağırmışsın... şemsiye, balık, tüylerden kurtulma hepsi güzel yani...
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. fsdedp.....................
2. umudunukaybetme....
3.jollita...................
4.bynkutluay.........
5.gülcedetay.......
kızlar yeni liste bu hafta ftsdp umudunukaybetme ve jollita sırada ama ftsdp uzun zamandır yok
onun yerine etipufumun bir an önce iyileşip sağlıklı hamilelik geçirmesi için etipufa okuyalım diyorum ne dersiniz
sorma bacım o ne bağırtıydı öle ya boğulacak gibiydim hele benim kocişin hali anlatmaya değer valla uyandırdı besmele çektirdi koştu su getirdi sonra anlat hayatım dedi anlattım iice bi dinledi sonra kadınlar kulubündeki kızları gördüm deyince bu kadar erken delirceğini beklemiyodum dedi ve elini açtı allahım sen sahip çık bunun aklına iice sanallaştı benim hatun dedi koptum valla :)
bende çıkım bari kismeler yok iii aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?