ben donmuşların tutunması daha zor diye duydum televizyonda
durucum çok teşşekkür ederim inşallah bu kez hamile kalıp bebeğimini kucağıma alırım ben deeeee dondurulmuşlarla şans daha çok diyolar bakalım artık
kızlar ben artık çıkıyım yorulmamış olursam doktor dönüşü uğrarım pc kucağımda oturmak yoruyo biraz onun için öğleden sonraları pek gelemiyorum kusura bakmayın
kızlar bugün rüyamda böğürtlen yidim hemde ağacından koparark hayırdır inşallahhhhhhhh
pınar sen fiyat soracam demiştin dr.nekadar dedi
bugün benim doğum günüm babamdan başka hatırlayan olmadı
güzel haberlerini verde sonra dinlen olmazmı haırlı günler sanakızlar ben artık çıkıyım yorulmamış olursam doktor dönüşü uğrarım pc kucağımda oturmak yoruyo biraz onun için öğleden sonraları pek gelemiyorum kusura bakmayın
inşallah hayırdır dururrruuuuuuuuuuuuinşallah canım inşallah
güle güle canım görüşürz
hayırdır kamerim
benimde öğle yemeği vaktim geldi cicoşlarım herkes allaha emanet olsun şimdilik ben çıkar
benim yumurta gelişmem iyi son denemede 2tane blaps embriyom kalmıştı biz dondurtmadık saten ilkinden 2 tane vardiye ilkinde 5 taneydi gene beşinci gün üçünü çözdürdüler cannanmadı onun için tekrar biz dondurmadık
kızlar bugün rüyamda böğürtlen yidim hemde ağacından koparark hayırdır inşallahhhhhhhh
pınar göbekten laporoskopiylemi aldı nasıl göbekten toplandı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?