Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben artık çıkıyım yorulmamış olursam doktor dönüşü uğrarım pc kucağımda oturmak yoruyo biraz onun için öğleden sonraları pek gelemiyorum kusura bakmayın

kızlar bugün rüyamda böğürtlen yidim hemde ağacından koparark hayırdır inşallahhhhhhhh

Son düzenleme:
durucum çok teşşekkür ederim inşallah bu kez hamile kalıp bebeğimini kucağıma alırım ben deeeee dondurulmuşlarla şans daha çok diyolar bakalım artık

inşallah canım inşallah

kızlar ben artık çıkıyım yorulmamış olursam doktor dönüşü uğrarım pc kucağımda oturmak yoruyo biraz onun için öğleden sonraları pek gelemiyorum kusura bakmayın

güle güle canım görüşürz

kızlar bugün rüyamda böğürtlen yidim hemde ağacından koparark hayırdır inşallahhhhhhhh

hayırdır kamerim

ayşeee senin de var dimi dondurulmuşun ben bu sefer geçen ki tedaviden daha iyi sonuş aldım geçen sadece 5 yumurtam toplanmıştı aslında daha çoktu ama dediğim gibi yumurtalarım çokk yukarda olduğu için doktorum göbekten toplamıştı çoğunu bu son sefer 11 yumurtam olmuştu hemen hemen hepsi de vajenden toplandı buna çok sevinmiştimm ama gene de olmadı işte

güzel haberlerini verde sonra dinlen olmazmı haırlı günler sana
inşallah canım inşallah

güle güle canım görüşürz

hayırdır kamerim
inşallah hayırdır dururrruuuuuuuuuuuu
benimde öğle yemeği vaktim geldi cicoşlarım herkes allaha emanet olsun şimdilik ben çıkar

güle güle

kamercim minik yiğenin çıkmış evinee ohhh çok şükürrr gözünüz aydın tekrardan ahhh minnacık her yeri yerim ben onuu beeee

benim yumurta gelişmem iyi son denemede 2tane blaps embriyom kalmıştı biz dondurtmadık saten ilkinden 2 tane vardiye ilkinde 5 taneydi gene beşinci gün üçünü çözdürdüler cannanmadı onun için tekrar biz dondurmadık

benim de gayet iyi yumurta rezervimm allaha şükür allahtan ilk adetimi geç olmuştum belki bunun faydasını görürüm diye düşünüyorumm benim de 3 tane var blastosistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…