Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yani kesilme yok iğneyle öylemi

yokkk canımm sanırım normal yolla toplanan aletin bi benzerimidir nedirr ucunda kamera olan ama her yerde yok o alet mesela benim evimin hemen yanında 30 40 metre yoktur çok yakın yakın bile değil nerdeyse yapışığız medicana hastanesi var oraya gitmiştim 6 ay önce kadar orası beni kabul edemedi çünkü o alet bizde yok çok özel bi alet dediler

saol PINAR cığım iyiim şükür bulantılarla uğraşıorum sen nasılsın..

ben de iyiyim canımmm hiç merak etme genelde 3 aydan sonra bitiyo tavsiyem tuzlu krakerler vs.. bişeyler yeee benim kardeşimin eşide çok zor bi hamilelil geçdi doğurana kadar kustu diyebilirim ama bu az tuzlu krakerlerle biraz azalıyodu bulantısıı eee anne olmak kolay değil canım allah tamamına erdirsin inş..

ipek çok sevindim
bebekdlisi asi kuaföre gitmişti canım
duru bacım napıyonnnnnnnnn

kızlar çok yoğunuz bugün yazamıyorum taaammıııııı

paşayı görmeye iki hafta var biz endokrine gittik gayet iyi gidiyoruz dedi kilo almamışım tansiyonum
iyiymiş yürüyüşlere devam dedi ilacımı haftasonları 1,5 içmemi söyledi güle güle dedi

duru görüşürüz canım çıkyorum biraz yatayım

çok sevindim maşallahhhhh diyim canım

asiden haberi olan varmı bugün hiç gelmedi

asi bugün kuaföre gidecekti

kızlarrrrrrrrr patroniçem çıktı yahuu haydi gelin biraz muhabbet edelimm
sizler gelene kadar ben tefriciye okuyayım biraz olurmu bekliyorum bakın açık sayfammmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…