Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abuuuuuuuuuuuu ben ne yapıp edip bu hafta duaları bitirmeliyim
pazartesinden itibaren elime kitaplarımı alıp sınava kadar heç bırakmamalıyım çok ayıp bana hiç çalışmıyorummmtembel teneke tembel teneke

bende işlerimi bitirmeye çalışıyorum bugün bitmez ama hızlandım yine
tefriciyelerim duruyo cumaya kadar bitirmeliyim
salavatı şerifte var

kızlar ben geldim ama bugün haftasonu gibi durgun geçiyor sohbet edemiyoruz gezginciler nerdeler ben yarın gelemem büyük ihtimal inş.köye gideceyim baharda köy çok güzel olur heryer çiçek açar kuzular dolaşır enneleriyle emişir tabi benide imrendirirler

walla ben iş yapıyorum :126::126::126::126::126::126::126::126::126:

çalış durum sana bana rahat etmek yokkkkkk

demek köye gidiyon oh mis gibi kız keçilerimi kıskandunnnnnn yavrum benimmm bizede birer kuzu versin rabbimmm inşallah en güzel ve en yakın zamandaaaa

inşallah kamer ben normalde kıskanç değilimdir ama bu son tedaviden sonra biraz alınganım ağaçlardaki çiçekleri bile kıskanıyorum onlar bile çiçekten meyveye dönecekler kediler hamile ben bomboş

inşallah kamer ben normalde kıskanç değilimdir ama bu son tedaviden sonra biraz alınganım ağaçlardaki çiçekleri bile kıskanıyorum onlar bile çiçekten meyveye dönecekler kediler hamile ben bomboş

bu şekilde stres yapma kendine canım olacak elbet birgünnnnn
hakket kız demin markete gittim bende gördüm bir kedi karnı kocemendiiiii

ne güzel kendi paranı kazanıyorsun ben herifin eline bakıyorum sen ne iş yapıyorsun duru

canım seninde burdaki arkadaşlarımında allahın izni ile bebeleriniz olcak
yeterki inancını yiitirme pozitif ol kolay olmadığını biliyorum bende yaşadım bütün bunları dua et bol bol dua et olurmu
canım süsleme tasarımı yapıyorum evrak işim çok oluyo falan filan hergün para çıksında evde oturayım diye hayaller kuruyorum milletle uğraşmak çok zor canım

aha şimdi aklıma ne geldi bu ay gebelik için bolluk ayımı bütün hayvanlar bu ayy hamile kalıyor gebelikte bazı havvanlar için mevsimselse:26::26::26:
evet bende kökü içiyim belkim bende kalırımmmmmmm

merhabayın bayanlarrr saçımım kestirdim bide boyattıııımmmm
ha duru aplam sen bu böğürtlen kökünü herzaman tazemi yaptın yoksammm yapıp dolaba koysak olurmuuu:26::26:

oyyyyyyyyy bende durumm ya artık evde oturup çocuk büyütüüm diyom hep hayalini kuruyorummmm bu hafata oynayım bakiyim sayısal belki tutarrrr

kendi parasını kazanan biri herifin eline bakamaz sen kendi parana alıştın harçlık istemek nedir bilmiyorsundur büyük ihtimal.Kamer mevsimsel hamile kalanlar hayvanlar canım biz kaç mevsim geçirdik hani nerde yavrularımız inş.kürün faydasını görürsün sende hamilelere karışırsın evladını kucağına alırsın

ha duru aplam sen bu böğürtlen kökünü herzaman tazemi yaptın yoksammm yapıp dolaba koysak olurmuuu:26::26:

sıhatler olsun canım güle güle kullan bende boya alıcam benim kociş boyuyor saçlarımı eski bayan kuaförüdür kendiside arada işime yarıyorrrrrr fön mön çeker bazennnn

aha şimdi aklıma ne geldi bu ay gebelik için bolluk ayımı bütün hayvanlar bu ayy hamile kalıyor gebelikte bazı havvanlar için mevsimselse:26::26::26:
evet bende kökü içiyim belkim bende kalırımmmmmmm

inşallah canım inşallahhhh

güle güle kullan yeni sacını nasıl yaptırdın rengini
ay bi göstersen merak ettim

oyyyyyyyyy bende durumm ya artık evde oturup çocuk büyütüüm diyom hep hayalini kuruyorummmm bu hafata oynayım bakiyim sayısal belki tutarrrr

oyna canım oyna inşallah çıkar benim emekli olmama daha 16 yıl var püfffffffffffffffffff

olsun belkim kök işe yarar mevsimde yardımcı olur

eşimden harçlık istemem ama o arada bana verir hatta gizli çantama atar benim maaşım az olduğu için

sıhatler olsun canım güle güle kullan bende boya alıcam benim kociş boyuyor saçlarımı eski bayan kuaförüdür kendiside arada işime yarıyorrrrrr fön mön çeker bazennnn

aaa ne güzeeellllllllll

asicimmm her seferinde taze demledim ben
işyerinde içme şansım olmadığı için akşamalrı 2 fincan içiyordum

Son düzenleme:
ah duru şanslısın ben aşkım şunu gördüm çok güzeldi fiyatı şuydu çok hoşuma gitti demem gerekiyor sağolsun zorda koymaz ama bazen sinir eder istemeynen verir gizliden harçlık nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…