kızlar ben geldim ama bugün haftasonu gibi durgun geçiyor sohbet edemiyoruz gezginciler nerdeler ben yarın gelemem büyük ihtimal inş.köye gideceyim baharda köy çok güzel olur heryer çiçek açar kuzular dolaşır enneleriyle emişir tabi benide imrendirirler
inşallah kamer ben normalde kıskanç değilimdir ama bu son tedaviden sonra biraz alınganım ağaçlardaki çiçekleri bile kıskanıyorum onlar bile çiçekten meyveye dönecekler kediler hamile ben bomboş
ne güzel kendi paranı kazanıyorsun ben herifin eline bakıyorum sen ne iş yapıyorsun duru
inşallah kamer ben normalde kıskanç değilimdir ama bu son tedaviden sonra biraz alınganım ağaçlardaki çiçekleri bile kıskanıyorum onlar bile çiçekten meyveye dönecekler kediler hamile ben bomboş
canım seninde burdaki arkadaşlarımında allahın izni ile bebeleriniz olcak
yeterki inancını yiitirme pozitif ol kolay olmadığını biliyorum bende yaşadım bütün bunları dua et bol bol dua et olurmu
canım süsleme tasarımı yapıyorum evrak işim çok oluyo falan filan hergün para çıksında evde oturayım diye hayaller kuruyorum milletle uğraşmak çok zor canım
merhabayın bayanlarrr saçımım kestirdim bide boyattıııımmmm
ha duru aplam sen bu böğürtlen kökünü herzaman tazemi yaptın yoksammm yapıp dolaba koysak olurmuuu:26::26:
aha şimdi aklıma ne geldi bu ay gebelik için bolluk ayımı bütün hayvanlar bu ayy hamile kalıyor gebelikte bazı havvanlar için mevsimselse:26::26::26:
evet bende kökü içiyim belkim bende kalırımmmmmmm
merhabayın bayanlarrr saçımım kestirdim bide boyattıııımmmm
ha duru aplam sen bu böğürtlen kökünü herzaman tazemi yaptın yoksammm yapıp dolaba koysak olurmuuu:26::26:
oyyyyyyyyy bende durumm ya artık evde oturup çocuk büyütüüm diyom hep hayalini kuruyorummmm bu hafata oynayım bakiyim sayısal belki tutarrrr
kendi parasını kazanan biri herifin eline bakamaz sen kendi parana alıştın harçlık istemek nedir bilmiyorsundur büyük ihtimal.Kamer mevsimsel hamile kalanlar hayvanlar canım biz kaç mevsim geçirdik hani nerde yavrularımız inş.kürün faydasını görürsün sende hamilelere karışırsın evladını kucağına alırsın
kendi parasını kazanan biri herifin eline bakamaz sen kendi parana alıştın harçlık istemek nedir bilmiyorsundur büyük ihtimal.Kamer mevsimsel hamile kalanlar hayvanlar canım biz kaç mevsim geçirdik hani nerde yavrularımız inş.kürün faydasını görürsün sende hamilelere karışırsın evladını kucağına alırsın
sıhatler olsun canım güle güle kullan bende boya alıcam benim kociş boyuyor saçlarımı eski bayan kuaförüdür kendiside arada işime yarıyorrrrrr fön mön çeker bazennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?