inşallah canım inşallahhhh
güle güle kullan yeni sacını nasıl yaptırdın rengini
ay bi göstersen merak ettim
oyna canım oyna inşallah çıkar benim emekli olmama daha 16 yıl var püfffffffffffffffffff
saol cnmmmm kız ne güzel işteee boyuyomuş bak kocişinnnnsıhatler olsun canım güle güle kullan bende boya alıcam benim kociş boyuyor saçlarımı eski bayan kuaförüdür kendiside arada işime yarıyorrrrrr fön mön çeker bazennnn
inşallah canım inşallahhhh
güle güle kullan yeni sacını nasıl yaptırdın rengini
ay bi göstersen merak ettim
oyna canım oyna inşallah çıkar benim emekli olmama daha 16 yıl var püfffffffffffffffffff
kamer benim paramın çoğu kuaföre gidiyor şanslısın canım ağdada yaparmı kocan ah benimki bi ağdamı yapsa
asicimmm her seferinde taze demledim ben
işyerinde içme şansım olmadığı için akşamalrı 2 fincan içiyordum
ah duru şanslısın ben aşkım şunu gördüm çok güzeldi fiyatı şuydu çok hoşuma gitti demem gerekiyor sağolsun zorda koymaz ama bazen sinir eder istemeynen verir gizliden harçlık nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
az kalmış durummmmmm 16 yıl nedirki sayılı gün çabuk geçerrrr
benimmmm 20 yıl varsenindemi 7000 iş günü lazım bacım daha önceden yokmu sigortan ben yasayı 3 ayla kaçırdım da 2000 ssk başlangıcım 3 ay evvel olsa olmazdı sanki şanssss
saol cnmmmm kız ne güzel işteee boyuyomuş bak kocişinnnn
benimki 2 ay önce gitmişşşş kendi kafasına göre boya almışşş kırmızı gibi boyadııı aynı kınalı yapıncak gibi olmuştummmbidaha mı töbeeeeeeee
duru aplam koyu kahveye boyattım saçlarımı bide kısacaık kestiridim pek güzel oldum beeee
aman be ablam kim çekecek şimdi üşenirimmmm
hmm apla bi topikte okumuştumdaaaaa bi seferde yapmışşşş kola şişesine koymuş sabahları içmişler bende öle yapıcam inşaaalllahhh faydasını görürüm yaaaaaa:85::85::85:
benim kız kardeşim yok kendimde beceremiyorum mecbur parayı kuaföre döküyorum allahdan kapalıyım arada saç kestirmeye giderim şimdilik boyayla işim yok
benim kız kardeşim yok kendimde beceremiyorum mecbur parayı kuaföre döküyorum allahdan kapalıyım arada saç kestirmeye giderim şimdilik boyayla işim yok
biz tek maaşla alamayız taksit öder gibi aydan aya kuaföre yatırıyoruz
kızlar ben girdiğimde artık kimseyi göremez oldum annemde kalıorum ama uykudan kendimi alamıorum vlla çalışan hamile annelere allah sabır versin eminim rabbim veriodur aklıma gelio ben böleyim onlar napıorki ama rabbim dağına göre kar verir
yarın kontrole giitcem inş..kalp atışı duyulur 7. haftaya girdik şükür hep dilimde duamdasınzzz
oh oh maşşaaalllahh melikeeemmm ne güzel kuran okunmuşşşş rabbim kbul etsin veee meleğini nazarlardan korusun inşalllahhhh
senin menüde güzelmiş bacım afiyet olsun yarasınnn memelerineeee
teşekkürler şekerlerrrallah kabul etsin sünnetlik damatlık mevlütlerini de gör inşallah ...afiyet olsun
saol aplam iğesi batmış aplam kemkikleri yaneeelif cim geçmişi okudumm çok üzüldümmm hayal bile edemedim çok çokkk feci Rabbim hiçkimseye yaşatmasınnnbaşınız sağolsun allahh o babayaaa anayaaa sabırlar versinnn
melikemm kuran okumuşsunuz komşularla allah kabul etsin canım benimmm
yunus a iğnemi batıyoduda fark etmedin bu yüzden mi kendini suçladın cnaım anlamadım
ipeğim sen temizlik yapmışsın bacım yorulmadınmı yaaa
nurcikk leydimin siparişii çok gğüzel olmuş inşallahhh bizlerde veririrz böle güzel siparişlerrr
kamercik sende eşinle nane limonmuşsunuzz en kısa zamanda düzelirsiniz merak etme canım
durucumm yumurta baskısı derken yanlış tabir kullanmış olabilirimyumurtalamamı daha da baskın hale getirecek fazla yumurtlatıcak
bu arada bir hamiş arkadaş gelmiş böğürtlen kökünü demiş bende bu hafta duydum hatta bir yeri arayacağım eşine ve kendisi içmiş spermlere de iyi geliyomuş fırsat olmadı aramaya gerçekten çok yararını gören var
tarfilcim işe başladın hayırlı uğurlu olsunn
tosticimm gelip hemen çıkmışsınnn
asicimm sen nasılsınnn bu aradaa yemeklerinizz süperrrrr
yeteerr paylaşım için teşekürlerrr
oyy şifa olsunn quzummmmkuzucum kelimei tevhit bildiğim kadarıyla 70.000 istersen topşanıp kalan 20 b,ini yetiştirelim ne dersinbu arada allah razı olsun banadaipek vesile olmuştu tedaviden önce iki tane 70+70 kelimei tevhit bitirdim birde 10.000ihlas bitirdim hatim sayılırmış neyse çene düştü yine
slmmmmm
nabersiniz hatunlar geçmişçok okumadım 18 sayfaydı 2 3 sayfa sonra pessssss dedim
herkes iyimi haticenin babasının rüyasını okudum heryanım ayaklandıallah hayırlısını versin kalbi o kadar güzelki allah o güzel kalbince versin herşeyi
benim bıyıklı babada rüya görmüş erkek uşak olucak demiş hayır olsun bakalım
kızlar öldüm bittim tükendim midemi aldırmak istiyprum gece boyu uyuymadım lavabodan çıkamadım bu saat oldu uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdımmmmmilaç fayda etmiyo serumdan korkuyorum bebeğe zararıolursa vicdan azabı çekerim deyip sürünüyorum yine gelemiyorum kusura bakmayın ne olur dua edin çabuk bitsinde hayatıma merhaba diyeyim artık allaha emenet olun öpüldünüz hepiniz
saol aplammmGÜnaydıııınnnnn sabah şerifleriniz hayır olsuuunnnnNasılsınız iyimisiniz
sevdam yumurta baskısını anladım inşallah çok yumurtan olur canım
tubişim canım bulantı kötü ama geçecek canım az daha sık dişini doktorun bu konuda ne diyorsa yap olurmu
melike kuran okutmuşun allah kabul etsin sünnetliğini ve damatlığını da gör inşallah
ipek, asi, yeter, nurcik, kamer diğer adını sayamadığım cicoşlarııımmmm huuuu huuuuuuuuuuuuu
diğer minnak melikemiz gelmiyo artık birde damla yok neyse herkesler iyi olsun
giderim ve sonra gelirimmmmm
evet aplamm suda kartlıı deli ediyo beni ummadık andabitiyoocanım benim çok sağol guzuuu yalnız kendine inancını kaybetme olayına kızdımsakın öyle düşünme annem hep der ananın bastığı cücük ölmezmiş (yani bu bir tabir)merak etme sen guzu bişey olmaz bebişine sağlıkla büyür ufak tefek şeylerle kendini suçlama olurmu bebek bu olur böyle şeylerr
siz suyudamı kartla alıyosunuz ya anlamadım benoh allah kabul etsin kuranınızı paşa sağlıklı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
ebettttttt malesef limoniyik hala çokkkkkkk kızgınım onakolay affetmemm
bende kullanacam kafaya koydum onu ama annem bu aralar çokk meşgul isteyemedim kadından kardeşime koşturuyor bu arala sonra hallederiz artık
bu arada birsürü alıntı yaptım yarısı çıkmamış neden acep
bende okudum datlımmcüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....500
kedersiz...300
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300
bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100
asi.................100
leydimm....444
toplam....3544
kalan......900
aplammmm RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI SI OLSUN İNŞALAHHSelam kızlar nasılsınız bugün sessiz geçmiş burası
nurcik bitirdim canım allah kabul etsin şimdi de kamer in yeğeni için okuyacağım sonrada benim eksik kalan ayetel kürsilerim var onu bitiricem
yeteeer ne zaman bitmesi gerekiyo eğer bu cuma ise yardımcı olamam ama daha zaman var ise 100 tane alırım fatiha okuyacaktık dimi
tuğbişimm leblebi yiyomuşsun evett canım o iyi gelir midenee
Bu arada merak eden olmamış ama söyleyeyim yinede bugün testimizde değişme yok hareketlilik %11 yine sayımız neyseki iyi 64 milyon bakalımm şimdii düşünüyoruz devammı tamammı diye :26:
AYYY YUNUS GELDİ AKLIMAAoyyy sevsinler benimm dengesizzz tablomuuu
günaydın hanımlarr nasılsınız bugün ...bakıyorum bu ay çoğumuz böğürtlene umut bağladı ..bende dün kayananmlara gittim oralarda yaban,i böğürtlen ağaçları çok var kaynanaml beraber gidip topladık gerçi ben dokunamadım dikenli olduğu için kaynanam sağolsun evden orak getirmişti onunla kesti ama kızlar biz kök değilde kalın dallarını kestik :44: kök bulamadıkkaynanmm hiç kurutmadan hemen bu akşam taze taze kaynat dedi bende gvendim ona büyük sözü dinlerim hep neyse eve geldim hemen başladım yapraklarını ayırmaya zar zor ayıkladım parmaklarıma dikenler battı hep ..güzelcene yıkadım sonra tencereye girecek şekilde bıçakla kestim 5 litre suda en az 1 saat kadar kaynattım bir buçuk litre su kaldı ..gece 2 çaybardağı hüplettim hemen tadıda hiç fena değildi acaba kök olmadığı içinmi bu kadar acı tat almadım geçen seneler aktardan alıp yaptığım çok acıydı içemiyordum bu yüzdende düzenli kullanmamıştım ..ama bu gerçekten hoşuma gitti bitki çayı gibi bu arada kızlarr ayıptıur sölemesi içtikten 10 dakka sonra öyle bir gaz çıkardımki allahtan mutfaktadım eşim duymadıı yüzüne bakamazdım yoksaa yane bence bu ilk öncelikle bağırsaktaki gazları iyi söküyo diyebilrimmm
IOY MAŞLAH APLAM ÇOK SEVİNDİM ÇOK ŞÜKÜR YAAAkızlar allah hepinizden razı olsun teyzeleri kızımız taburcu oldu bugün evdesağlığı çok iyi teyzeleri sizlerin dualarınızında etkisi çokkkkkkk büyük allah hepinizden razı olsun tekrer sizi kocaman kucaklayarak öpüyorumm dyanamadım yazdım
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzz
teşekkürler şekerlerrr
saol aplam iğesi batmış aplam kemkikleri yanee
oyy şifa olsunn quzummmm
saol aplammm
evet aplamm suda kartlıı deli ediyo beni ummadık andabitiyoo
bende okudum datlımm
aplammmm RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI SI OLSUN İNŞALAHH
AYYY YUNUS GELDİ AKLIMAA
IOY MAŞLAH APLAM ÇOK SEVİNDİM ÇOK ŞÜKÜR YAAA
SLM ŞEKERLER BEN GELDİMMMM
ARTIK GÜNDÜZLERİ UYUMUYOR YA UYUSA DA YARIM SAAT
GAZ BİZİ MAHVETTİ YAA MİSAFİRLERİN GELDİĞİ GÜN SAATLERCE AĞLADI İÇİ DIŞINA ÇIKTII ÇOK KORKTUK KOMŞUMU ÇAĞIRDIM EŞİİMDE İŞDEYDİİ ACAYİP PANİK OLDUKK
kuzummm hoşgeldinnn ah cnm yaaaa gazı sevsinler onu emiiiiii
nese olur böle şeylerrr melikeenin komşuları hallederrr
neseki allah razı olsun komşuların var kuzum rabbim başından eksik etmesin onlarııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?