Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

az kalmış durummmmmm 16 yıl nedirki sayılı gün çabuk geçerrrr
benimmmm 20 yıl var senindemi 7000 iş günü lazım bacım daha önceden yokmu sigortan ben yasayı 3 ayla kaçırdım da 2000 ssk başlangıcım 3 ay evvel olsa olmazdı sanki şanssss

sıhatler olsun canım güle güle kullan bende boya alıcam benim kociş boyuyor saçlarımı eski bayan kuaförüdür kendiside arada işime yarıyorrrrrr fön mön çeker bazennnn
saol cnmmmm kız ne güzel işteee boyuyomuş bak kocişinnnn
benimki 2 ay önce gitmişşşş kendi kafasına göre boya almışşş kırmızı gibi boyadııı aynı kınalı yapıncak gibi olmuştummm bidaha mı töbeeeeeeee

duru aplam koyu kahveye boyattım saçlarımı bide kısacaık kestiridim pek güzel oldum beeee
aman be ablam kim çekecek şimdi üşenirimmmm

Son düzenleme:
kamer benim paramın çoğu kuaföre gidiyor şanslısın canım ağdada yaparmı kocan ah benimki bi ağdamı yapsa

yok onuda kardeşim yapardı önceden o da kuaförlük yaptı ama hamileliğinden beri yapmıyor du şimdi bebek var heç yapamaz ona gidiyorum kuaföre mecburrrrrr bide kaşa o kadar

asicimmm her seferinde taze demledim ben
işyerinde içme şansım olmadığı için akşamalrı 2 fincan içiyordum

hmm apla bi topikte okumuştumdaaaaa bi seferde yapmışşşş kola şişesine koymuş sabahları içmişler bende öle yapıcam inşaaalllahhh faydasını görürüm yaaaaaa:85::85::85:

en iyisi pazara çıkcam deyip kenara atmak dimi

eşim 16 yıl diyooo aslında sene olarak altı yıl var herhalde ama yaştan dolayı beklemem gerek

peki canım güle güle kullan bide makyaj yap eşini öyle karşuıla

benim kız kardeşim yok kendimde beceremiyorum mecbur parayı kuaföre döküyorum allahdan kapalıyım arada saç kestirmeye giderim şimdilik boyayla işim yok

hmm apla bi topikte okumuştumdaaaaa bi seferde yapmışşşş kola şişesine koymuş sabahları içmişler bende öle yapıcam inşaaalllahhh faydasını görürüm yaaaaaa:85::85::85:

yap bacım faydasını gör çifter çifter gelsin bebeler

benim kız kardeşim yok kendimde beceremiyorum mecbur parayı kuaföre döküyorum allahdan kapalıyım arada saç kestirmeye giderim şimdilik boyayla işim yok

bende kendim kaş alamam mecbur veriyorum
şimdilik boya ihtiyacım yok 1-2 sene sonra başlarım kuaförde öyle dedi zaten

kızlar çıkma vaktim geldi
Allaha emanet olun iyi akşamlar hepinize rüyanızda beni görün tamammıııı

konusu açıkmışken akadaşlar ben 3 4 ay önce bo.der almıştım denemek için hem kremini hemde serumunu ağdadan sonra serumu yaptım her yere sıcak suda şişeyi ısıttım biraz ama daha faydalı oluyomuş neyse bende çok işe yaradı her ay deneyim diyodum ama pahalı alamadım şimdik düşünüyorum tekrar almayı yaz gelmeden 2 kere daha alsam yapsam iyi olacak ben askılı şort felan giyiniyorum ondan çok bela bana bunlarrrrr deneyin sizdeeeee

kızlar ben girdiğimde artık kimseyi göremez oldum annemde kalıorum ama uykudan kendimi alamıorum vlla çalışan hamile annelere allah sabır versin eminim rabbim veriodur aklıma gelio ben böleyim onlar napıorki ama rabbim dağına göre kar verir
yarın kontrole giitcem inş..kalp atışı duyulur 7. haftaya girdik şükür hep dilimde duamdasınzzz

maşşalllahhh elifcimmm öle yada böle geçiyo günler rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirtsin sana inşalaaahhhhh
inşallahhh hayırlısyla kalp atışınıda duyacaksın annesi merak etmeeeee

oh oh maşşaaalllahh melikeeemmm ne güzel kuran okunmuşşşş rabbim kbul etsin veee meleğini nazarlardan korusun inşalllahhhh
senin menüde güzelmiş bacım afiyet olsun yarasınnn memelerineeee

allah kabul etsin sünnetlik damatlık mevlütlerini de gör inşallah ...afiyet olsun
teşekkürler şekerlerrr
saol aplam iğesi batmış aplam kemkikleri yanee
oyy şifa olsunn quzummmm
saol aplammm
evet aplamm suda kartlıı deli ediyo beni ummadık andabitiyoo
bende okudum datlımm
aplammmm RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI SI OLSUN İNŞALAHH
AYYY YUNUS GELDİ AKLIMAA
IOY MAŞLAH APLAM ÇOK SEVİNDİM ÇOK ŞÜKÜR YAAA
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzz

SLM ŞEKERLER BEN GELDİMMMM
ARTIK GÜNDÜZLERİ UYUMUYOR YA UYUSA DA YARIM SAAT
GAZ BİZİ MAHVETTİ YAA MİSAFİRLERİN GELDİĞİ GÜN SAATLERCE AĞLADI İÇİ DIŞINA ÇIKTII ÇOK KORKTUK KOMŞUMU ÇAĞIRDIM EŞİİMDE İŞDEYDİİ ACAYİP PANİK OLDUKK

kuzummm hoşgeldinnn ah cnm yaaaa gazı sevsinler onu emiiiiii
nese olur böle şeylerrr melikeenin komşuları hallederrr
neseki allah razı olsun komşuların var kuzum rabbim başından eksik etmesin onlarııııııııı

saol canım yaa sadece 1 tanesini eksik etmesinn:)))
neyse ben kaçtım quzu uynadıııııııııııııııııı

kız slmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok hiç geçmişe bakamayacağım hem yorgunum hemde kaç saffa olmuştur şimdi:18::18::18::18:
eşimin kontrolü vardı dr gittik tabiki zor ve yorucuydu :26::26: neyseki dr he rşey yolunda dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…