- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ohhh herkeşş gelmişşşşşş hoşgeldinizzzzzzzzzzzz amma siz gelene kadarr uyandıı minnoşş
eccikk laflasaydk ya özledim sizii bennn
herkese günaydınlar
yeter kontrolünüz iyi geçmiş daha da şifa versin Rabbim eşine
asi adet zamanımı başlanıyor bende bilmiyorum düşük tehlikesi varmı onuda bilmiyorum ama araştırıcam.genelde kürler adet bitimine yaklaşırken başlanır ve 10-15 gün sürer.
durucumm hemen işlere daldın sanırımm kolay gele
nurcik çağrını gece yatarken gördüm çok erken görmüşüm dimi
neyse ben kaçar
herkese günaydınlar
asi adet zamanımı başlanıyor bende bilmiyorum düşük tehlikesi varmı onuda bilmiyorum ama araştırıcam.genelde kürler adet bitimine yaklaşırken başlanır ve 10-15 gün sürer.
neyse ben kaçar
herkese günaydınlar
neyse ben kaçar
günaydınn karılarr
yetercim eşinin sonuçları iyi çıkmış gözünüz aydın çok sevindim canım
kankim senin trioitlerind eiyi çıkmış kiloda almamışsın oh süperr
asicimm benim aktardan aldığımda öyle tadı iğrençti içemiyordum şimidi içtiğim taze olsa gerek bu yüzden tadı güzel yane
melikem gardaşım paşanın gaz sorunundan şikayetçisin eee olsun okadarda erkek dediğin zart zort sesler çıkarmalı
hoşgeldinn quzummmmmay biz karıyıkk demiiigünaydınn karılarr
yetercim eşinin sonuçları iyi çıkmış gözünüz aydın çok sevindim canım
kankim senin trioitlerind eiyi çıkmış kiloda almamışsın oh süperr
asicimm benim aktardan aldığımda öyle tadı iğrençti içemiyordum şimidi içtiğim taze olsa gerek bu yüzden tadı güzel yane
melikem gardaşım paşanın gaz sorunundan şikayetçisin eee olsun okadarda erkek dediğin zart zort sesler çıkarmalı
hoşgeldin melikemmm evet görüşemiyos artıkkolsunn siz iyi olunda gerisi mühim değil
günaydın sevom..evet çağrı attım belkim biraz laflarız diye 10 dakka bekledim sen gelmeyince çıktım zati benimde başım ağrıyordu saat 10da uyudum bende
bu arada ateşim yine düştüsaat 6 :30.. 36.5
kıss ben oo değerlerle hamileydimm 36.6ydı galiba yanlış hatırlamıyorsammmgünaydın sevom..evet çağrı attım belkim biraz laflarız diye 10 dakka bekledim sen gelmeyince çıktım zati benimde başım ağrıyordu saat 10da uyudum bende
bu arada ateşim yine düştüSaat 6 :30.. 36.5
aa evet ipek maşallahh hamileliği boyunca korktuğum gibi sorunlu yaşamadı allaha şükür doktorun dediğine uydu bideeKiloda hamilelik boyuncaa rekor gibi Maşallahh diyekkk
sevo eşinin sonuçlarını gösterdinizmi doktora
Milliiii oldummmmmmmmmmmm[/QUOThadi gözün aydın canımcım senin ve kocanın
günaydın güzel topiğin güzel hatunlarıı
Umarım herkes iyidir
kedersizim tefriciyeleri okudum rabbim minik yavruya daima sağlık mutluluk versin anasına babasına bağışlasın hayırlı evlat olmayı nasip etsin en hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
salavatlarıda çektim allah kabul etsin
Milliiii oldummmmmmmmmmmm[/QUOThadi gözün aydın canımcım senin ve kocanın
AYYY UTANDIMMMMMMMMMM
genelde 28 gün ama bazen 29 ,30 sürüyoanladımm bende 12 de yattım seni uyandırsaydım keşke sapığınnn olaraktann
[ımg]my ovulation chart[/ımg]
senin adet sirkün 28 gün değilmiydi bu arad
valla gardaşım benim bu ateşten bir mok anlamadım dün mesela 36. 7 çıktı ondan öncede 36.4 bugünde 36.5 var bir dengesizlikkkıss ben oo değerlerle hamileydimm 36.6ydı galiba yanlış hatırlamıyorsammm
maşallahh tebarekallahh
kiloda rekoru ben kırdımm 30 a yakın aldımmm
ahanda emzikle geri uyuduuuuuu
milliiii oldummmmmmmmmmmm
günaydınnnnn canlarım nabersiniz hepinize çiçekli öpücük alınnnnnnnnnn
milliiii oldummmmmmmmmmmm
genelde 28 gün ama bazen 29 ,30 sürüyo
valla gardaşım benim bu ateşten bir mok anlamadım dün mesela 36. 7 çıktı ondan öncede 36.4 bugünde 36.5 var bir dengesizlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?