Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

buda benim tablom tablonun altında diğer aylara ait tablolarımda var onlara bak biraz anlamaya çalış nurcik anlamadığını bana sor

[ımg]my ovulation chart[/ımg]
maşalah aplammmmm
ay kıyamam ya o zaman senin yunusla süt kardeş oldular o bebek kızmı
yok canım erkekk oda yunustan 10 gün büyükk

ayol utandım anasını satayımm:))
ohh şifa olsun aplammm
minik fıstık nasıl datlımmm

aa estağfirulah quzumm haksızlık etme kafana bakımm

Melikee yunus a abdest almadan bakmayın sakın yüzüne,yoksa yüzü beyaz beyaz sivilceler dolar..demek süt anne oldunnn ne güzell canım en iyisini yapmışsınn yazık bebeğe

kamercikkk kız gün içinde ateşini ölçsen hiç mantığı yok sabah kalkmadan ölçmen lazım

aa bilmiyordum aplammm dediğinn çok iyi oldu allah razı olsunnn
evet aplamm yazık içim gittii komşular bakıyolar onadaa

kızımız iyi kızlar çok sağolun
sevom doğru diyon bacım da napıyım ben ateş ölçeri gelirken aldım eczaneden denedim şimcik
35.5 çıktı ammada soğuk gacıyım abuuuuuu

hade bakalımm yarasın şifa olsunn sana inşallahh ..benim içimde güzel hisler var du bakiyimm :97:
Bizde kaynanayla toplarken yavru köpekler gördük ağacın altında yuva yapmışlardıı

sevom geldin gidiyon benimde adet yarın biter yarın sahalarda tostide olacak
bol gollü maçlarr sizede

tamam canım allah razı olsun
ıpek aplayı görmüştüm aşşağıda amaa artıkk yokk
işi vardır belki

aa bilmiyordum aplammm dediğinn çok iyi oldu allah razı olsunnn
evet aplamm yazık içim gittii komşular bakıyolar onadaa

guzuuuuuuuu ne güzel yapmışsın canım hayrına olur canımmmmm beişin annesi sağlığına kavuşsun bir ana evvel ne kadar düşünüyodur şimdi kuzusunuuuu

kızlar dün 9:30 da eşimde yatağımıza yattım sohbet edelim istedim
bebek konusunda da konuştum ben eşime artık bebek konusu bana cok cok önemli bir konu gibi gelmiyor dedim gerçekten dende böyle hissediyorum artık 2 . düşükten sonra 2. kez hamile kaldığım için cok sevindim her ne kadar kaybettiysemde yıne olacagını düşünüyorum belkide bundan kaynaklanıyor rahatlığım ama gerçekten çocuk meselesini cok öenmsemiyorum artık ve böyle düşündükçede kendimi rahat hissettikçede eşime yaklaşımım ve bakış açım cok cok daha farklılaştı diyebilirim eşimde aynı şeyi söylede bana alıştık galiba dedi 2. kez düşük olunca ve artık bebek konusu açılmayacak evimizde böyle bir karar aldık nasibimizde varsa olacaktır zaten

SENDEN RAZI OLSNN QUUZMMM
guzuuuuuuuu ne güzel yapmışsın canım hayrına olur canımmmmm beişin annesi sağlığına kavuşsun bir ana evvel ne kadar düşünüyodur şimdi kuzusunuuuu

EVET CANIM YA ARKASINA BAKA BAKA GİTMİŞŞ AĞLIYORMUŞ SÜREKLİİ
KIS YILANLARR UYANDII DEMİİ ABOO ANNENİ aLLAH KORUMUŞŞ

birde boy abdestini almadan süt verme haram süt oluyormuşş
evet datlım biliyorum quzumm çok saoll ama sevo aplamın dediğini bende duydum zor durumda isen yıkayıp verebiliyormuşsunnn
canım benim ya hakkınızda hayırlısı olsunn
eğer zor durumda isen ğöğsünü yıkayıp verebilir diye biliyorum

ebet datlım bende öle biliyorumm

bende bu konuyu merak ediyordum kızlar bir müftünün hanımına sormuştum cünubken neler yapılır neler yapılmaz diye bir kere bir namaz vaktini o sekilde geçirmemek lazım o süre zafında bişeyler yiyip içebilirsin bebeğine bakabilirsin emzirebilirsin demişti çünkü sen gidip yıkanana kadar cocuk çatlar aglamaktan demişti bunun haram olmadıgını biliyorum ben

bencede çok kafanıza takıp bu konuyu konuşmanızın bir anlamı yok kendinizi üzmekten başka...inşallah en sağlıklı bir zamanda tekrar hamile kalır sın canım

oluyormuymuş öyle bilmiyordumm ..bugün ne çok şey öğrendikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…