Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hoşgeldin canımm...allah razı olsun canım çok sağol

günaydın canımm hoşgeldin nasılsınnn

gardaşım bende istemiştim salavat ama ses çıkmadı sendenn banada 500 ver qzuumm
hadee yaa vallahi görmemişim gardaşım çok sağol allah razı olsun

Herkesin bazal vucut ısısı aynı olmuyo ilk önce onu bilmek lazım ben adetliyken genel 36.2-36.4 ile adet olurum şuana kadar en yüksek gördüğüm ateş bende 36.7 oldu sonra da adet geldi ateş düşünce..yani bazıların 36.8-36.9 larda oluyo bazıların düşük..

günaydın hoşgeldin canımm...allah razı olsun canım çok sağol

hadee yaa vallahi görmemişim gardaşım çok sağol allah razı olsun

ne zamana kadar datlımmm hemen başlayımm

bu arada milli olduktan sonra yunus eşimde durmuyoooo ağlıyo hepp
kıslarr hani demiiştimya size benden 10 gün önce doğum yapan komşumu yazık safra keseinde taş var sürekli hastaneye taşınıyo bebeğede mama veriyorlarr yazık yavrumm yıkmış ortalığıı ben emziriyorum arada

öfff çok kafa karıştırıcıı şu ateşş işii:95::95::95::95:

günaydın canımm hoşgeldin nasılsınnn

gardaşım bende istemiştim salavat ama ses çıkmadı sendenn banada 500 ver qzuumm

hoşbulduk şekerim iyiym cok şükür sen nasılsın yunuscuk nasıl cok güzel bir adı var adıyla büyüsün benımde abimin ismi milli oldun demek hadi bakalım bir civciv daha gelir yakında

ebet quzummm çok haklısınn doğruu
rabbim yüksek ateşler hamilelik belirtileri göstersin inşlahh

dimi nereye çekersen oraya gidiyoo wwalaa ben kötü yerlere çektimmm:)))))
yok aplaa büyüttüğüm kadar varmışş çok canım yandııı((((((((

EEE UZUN ZAMANDIR SONDAJ olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk

neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmm neysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm

20 nisana kadar canım okusan yarım saatini almaz çabuk bitiyo

oyy gardaşımm benimm süt annemi oldun senn inşallah annesi bir an önce iyileşirde kendi anasının sütünü içer yanrumm benimm yaaa

hoşbulduk şekerim iyiym cok şükür sen nasılsın yunuscuk nasıl cok güzel bir adı var adıyla büyüsün benımde abimin ismi milli oldun demek hadi bakalım bir civciv daha gelir yakında

ÇOK ŞÜKÜR CANUM YUNUSCUKTA İYİ BENDEE SAOL CANIM aLLAH RAZI OLSUNN
ÇOK QUZUU rABBİM SİZLERE VERSİN İNŞALAHH SİZLERDEN GÜZEL HABERLER ALALIM İNŞALAHHH

ay kıyamam ya o zaman senin yunusla süt kardeş oldular o bebek kızmı

eee uzun zamandır sondaj olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk

Neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmm Neysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm
demek sahalara çıkıyorsunn ilk akşamdan 3 gol yersin artık

Son düzenleme:
melikeeeeeeeeeeeesüpersinnnnnn
kızlar ağzınıza sağlık tefriciyeler için allah hepinizin ne muradı vatsa versin
dün annem kökleri toplamış 2 kg gelir yaklaşık onlarıda kaynatmış 6 kg su 1 kilo olana kadar yazık çok uğraşmış elleri mahvolmuş bide yılan görmüş toplarkenvelasıl olmuş bana katran gibi koyu kırmızı zehir gibi tadı olan bir içecek akşam içtim 1 fincan sabahta içtim bir fincan aç karnına başladım bakalım inşallah bir şifasınnı görürük
bu arada sabah ateş ölçer aldım durun ateşimi ölçüyüm 1 burda hergün söliyim ateşimi olarmııı
bu hepinizeeeeeee

BUDA BENİM TABLOM TABLONUN ALTINDA DİĞER AYLARA AİT TABLOLARIMDA VAR ONLARA BAK BİRAZ ANLAMAYA ÇALIŞ NURCİK ANLAMADIĞINI BANA SOR

eee uzun zamandır sondaj olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk

Neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmm Neysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm
aynen aplamm unutmuşş garibimmm
hadi bakam önümüzdeki maçlara bakakk inşalahh 9 ay görmeeyeceğin son adet bitmin olurrrr
20 nisana kadar canım okusan yarım saatini almaz çabuk bitiyo

oyy gardaşımm benimm süt annemi oldun senn inşallah annesi bir an önce iyileşirde kendi anasının sütünü içer yanrumm benimm yaaa

o zaman 1000 alıyım quzumm
ebet datlımm öle oldum kadının üzüntüden sütü kesilmiş ağlayarak gitmişyazık yaa
seni sefil ettim yavrum diee

yaw daha dur bismillah yeni başladın daha kendi vucut ateşini bi tanı ondan sonra yorum yap Hemen 1 haftada çözdün olayı Sen bana bırak olayııı karışmaaa bendee
başıma bu işi sen açtın yapıcan tabii

Bu arada nedne giriş yapamadığımı çözdümm :86:ben o siteyi türkçe çeviri yapmışım, tabi i yerine ı yazınca kabul etmiyorduu ..salak kafamm sonradan çalışıyo hepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…