- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tebriklerrrrrrrrrrrrKorktuğun kadar değilmiş dimi gözünde büyüttün sen
(yaa bu türkçeyi seviyorummm ben)
günaydın hoşgeldin canımm...allah razı olsun canım çok sağolgünaydın güzel topiğin güzel hatunlarıı
umarım herkes iyidir
kedersizim tefriciyeleri okudum rabbim minik yavruya daima sağlık mutluluk versin anasına babasına bağışlasın hayırlı evlat olmayı nasip etsin en hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin
salavatlarıda çektim allah kabul etsin
hadee yaa vallahi görmemişim gardaşım çok sağol allah razı olsungünaydın canımm hoşgeldin nasılsınnn
gardaşım bende istemiştim salavat ama ses çıkmadı sendenn banada 500 ver qzuumm
dimi nereye çekersen oraya gidiyoo wwalaa ben kötü yerlere çektimmm:)))))
yok aplaa büyüttüğüm kadar varmışş çok canım yandııı((((((((
günaydın hoşgeldin canımm...allah razı olsun canım çok sağol
hadee yaa vallahi görmemişim gardaşım çok sağol allah razı olsun
öfff çok kafa karıştırıcıı şu ateşş işii:95::95::95::95:herkesin bazal vucut ısısı aynı olmuyo ilk önce onu bilmek lazım ben adetliyken genel 36.2-36.4 ile adet olurum şuana kadar en yüksek gördüğüm ateş bende 36.7 oldu sonra da adet geldi ateş düşünce..yani bazıların 36.8-36.9 larda oluyo bazıların düşük..
günaydın canımm hoşgeldin nasılsınnn
gardaşım bende istemiştim salavat ama ses çıkmadı sendenn banada 500 ver qzuumm
ebet quzummm çok haklısınn doğruuherkesin bazal vucut ısısı aynı olmuyo ilk önce onu bilmek lazım ben adetliyken genel 36.2-36.4 ile adet olurum şuana kadar en yüksek gördüğüm ateş bende 36.7 oldu sonra da adet geldi ateş düşünce..yani bazıların 36.8-36.9 larda oluyo bazıların düşük..
tatlı acıı
dimi nereye çekersen oraya gidiyoo wwalaa ben kötü yerlere çektimmm:)))))
yok aplaa büyüttüğüm kadar varmışş çok canım yandııı((((((((
20 nisana kadar canım okusan yarım saatini almaz çabuk bitiyone zamana kadar datlımmm hemen başlayımm
bu arada milli olduktan sonra yunus eşimde durmuyoooo ağlıyo hepp
kıslarr hani demiiştimya size benden 10 gün önce doğum yapan komşumu yazık safra keseinde taş var sürekli hastaneye taşınıyo bebeğede mama veriyorlarr yazık yavrumm yıkmış ortalığıı ben emziriyorum arada
hoşbulduk şekerim iyiym cok şükür sen nasılsın yunuscuk nasıl cok güzel bir adı var adıyla büyüsün benımde abimin ismi milli oldun demek hadi bakalım bir civciv daha gelir yakında
ne zamana kadar datlımmm hemen başlayımm
bu arada milli olduktan sonra yunus eşimde durmuyoooo ağlıyo hepp
kıslarr hani demiiştimya size benden 10 gün önce doğum yapan komşumu yazık safra keseinde taş var sürekli hastaneye taşınıyo bebeğede mama veriyorlarr yazık yavrumm yıkmış ortalığıı ben emziriyorum arada
öfff çok kafa karıştırıcıı şu ateşş işii:95::95::95::95:
demek sahalara çıkıyorsunn ilk akşamdan 3 gol yersin artıkeee uzun zamandır sondaj olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk
Neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmmNeysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm
EEE UZUN ZAMANDIR SONDAJ olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk
neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmmneysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm
aynen aplamm unutmuşş garibimmmeee uzun zamandır sondaj olmamıştın unutmuştur pıtırcıkk
Neyse ben kaçammm çok işim azıtmadan gidemmmNeysekiii adet bitti temizlendimmm sahalara çıkma vaktimm
20 nisana kadar canım okusan yarım saatini almaz çabuk bitiyo
oyy gardaşımm benimm süt annemi oldun senn inşallah annesi bir an önce iyileşirde kendi anasının sütünü içer yanrumm benimm yaaa
başıma bu işi sen açtın yapıcan tabiiyaw daha dur bismillah yeni başladın daha kendi vucut ateşini bi tanı ondan sonra yorum yapHemen 1 haftada çözdün olayı Sen bana bırak olayııı karışmaaa bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?