muhabbet kocaları kesmeye gelmiş accıkda ben dökeyim içimi kızlar beni bu adam çok bunaltıor bi görseniz bacak bacak üstüne atma bebeğe zarar yan yatma düz yat efedime söleyim merdiven inip çıkartmaz dışarıya çıkarttmaz bugün burda pazar kuruldu çıkmaz bişeler almak istiorum yalnızda değilim annemle beraber ona bile izin vermio neymiş pzarda millet bana çarparmış düşürürmüş ay n komik adam ya bu adar sakınma diorum dr...da dior anlamıor hey allahım yawwwwwwwwwww
muhabbet kocaları kesmeye gelmiş accıkda ben dökeyim içimi kızlar beni bu adam çok bunaltıor bi görseniz bacak bacak üstüne atma bebeğe zarar yan yatma düz yat efedime söleyim merdiven inip çıkartmaz dışarıya çıkarttmaz bugün burda pazar kuruldu çıkmaz bişeler almak istiorum yalnızda değilim annemle beraber ona bile izin vermio neymiş pzarda millet bana çarparmış düşürürmüş ay n komik adam ya bu adar sakınma diorum dr...da dior anlamıor hey allahım yawwwwwwwwwww
yaparmı yapar canım daha önce yaptığı gibi en iyisi o yokken gir sende
aleykümselam
seninkide panik atak tiplerdenmuhabbet kocaları kesmeye gelmiş accıkda ben dökeyim içimi kızlar beni bu adam çok bunaltıor bi görseniz bacak bacak üstüne atma bebeğe zarar yan yatma düz yat efedime söleyim merdiven inip çıkartmaz dışarıya çıkarttmaz bugün burda pazar kuruldu çıkmaz bişeler almak istiorum yalnızda değilim annemle beraber ona bile izin vermio neymiş pzarda millet bana çarparmış düşürürmüş ay n komik adam ya bu adar sakınma diorum dr...da dior anlamıor hey allahım yawwwwwwwwwww
asinin eşi gibi kapattırmaz umarım :26::26::26:benimkinin sizinle bi sorunu yok o varken zaten gelmediğimi biliyo onun derdi bilgisayarın ve kablosuz bağlantının zararları
hımm anladım canım..bir ara akşamlarıda girdiğini hatırlıyorumda o yüzden sordumyoktu ki zaten nurcikim telefondan bağlanıyodum bir ara oda artık bağlanmıyor tarifesini değiştirmiş eşim telefonunun
bağlansada zaten adamı kanser ediyodu kopuyo felan 3 saate bir sayfaya giriyo gereksiz bişey zaten
seninki pek olumlu bi eş maşşaaalllahhh
saç boyar bilgisayarına bişe demez oh oh maşşaallahhhh
öle eşi bulamıyanlarrr var kamerimmmm
hoşgeldin canımselaun aleykum ve merhaba
toto lotadan tuturursun merak etme ortakkevet ya bazen düşünüyom benim kocam melekkkkkkkkk birazda paralı olsaymış
hoşgeldin canım
toto lotadan tuturursun merak etme ortakk
evet ya bazen düşünüyom benim kocam melekkkkkkkkk birazda paralı olsaymış
bebek hoşgeldin ...elif o kadar sakınmak iyi değil sakınan göze çöp batar derler allah korusun
duru ve diğer yemek yiyenlere afiyet olsun
oyna kuzum oyna .nasrettin hoca gibi ya tutarsa bizimkide o hesapevet bu hafta oynayacaktım dimi oynayım en iyisiiiiii
allah yuvanıza huzur ,mutluluk,sağlık sıhhat ve hayırlısından bide bebiş verirse elbet parada gelir cnm yaaaaaaa
seninkide panik atak tiplerden
asinin eşi gibi kapattırmaz umarım :26::26::26:
hımm anladım canım..bir ara akşamlarıda girdiğini hatırlıyorumda o yüzden sordum
hoşbuldukk canımmm naber iyimisinnn
eminim bu kadar uğraşıp bulduktan sonra benimkide aynı olur canım kırma adamcağızı aklınca seni koruyo işteeee yazık
hatunlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?