Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok benim eşimin yoktur öyle şeyleri hem bize iş için lazım oluyo kapatamayız istesekte
ayy iyi buna sevindim..zati son haftalrımız seninle, hayırlısıyla doğuma az kaldı eskisi gibi gelemiyeceksin nasıl olsa ..aaa aklıma gelmişken sorayım ömerin odasını ne yaptınız geldimi yeni usta

oh beeeee karnımı doyurdummm allahım kimseyi aç susuz bırakmasın yaaaaa
şimdide çay içiyommmm

ayy iyi buna sevindim..zati son haftalrımız seninle, hayırlısıyla doğuma az kaldı eskisi gibi gelemiyeceksin nasıl olsa ..aaa aklıma gelmişken sorayım ömerin odasını ne yaptınız geldimi yeni usta

sipariş verdik geçen hafta 20 gün sürer gelmesi dedi bekliyoruz duvar kağıtlarını falan aldık
oda gelmeden kağıt yapılcak bende önümüzdeki hafta kıyafetlerini ykamaya başlarım

hiiiiç bişey yapmadan miskin miskin oturuyorum
canım yaaaaaaaa bende yemek yapacağım ama
kocişlerin dedikodusunu yapıyozz

kocişlermiiiiiiiiiiiiiiiii neler kaçırdım aceppppppppp
kılzar rabbim eşlerimizi yanımızdaneksik etmesin yaaaaaaaa onlarsızda olmuyorrrrrrrrrrrrrrr onlar bizim hayatımızın renkleriiiiiiiii düşünsenize onlar olmasa ne kadar yalın birhayatımız olurdu nette girme diyen olmazdı yemek isteyn olmazdı bize karışan olmadı evimizi dağıtan olmazdııııııııı ooffffffffffff çok sıkıcı olurdu hayat onlar olmasaa yaffffffffffffffffff

hoşbuldum kızlar bugün hava kayseride iyi insanın içi açılıyor gezmemde var hamur işlerini götürecem rejimle ne işim var ben kilolarıma alıştım hem sıcak tutuyor

sipariş verdik geçen hafta 20 gün sürer gelmesi dedi bekliyoruz duvar kağıtlarını falan aldık
oda gelmeden kağıt yapılcak bende önümüzdeki hafta kıyafetlerini ykamaya başlarım
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdidenn..duvar kağıdlarını ne renk alacaksınız mobilya rengi bellirledinizmi nasıl olacakk ..artık tatlı telaş başladı kankimm zaman daralıyo ..elbiseleri ütüledikten sonra çantanıda hazırlarsın artık

hoşbuldum kızlar bugün hava kayseride iyi insanın içi açılıyor gezmemde var hamur işlerini götürecem rejimle ne işim var ben kilolarıma alıştım hem sıcak tutuyor

evet hava gerçektende bugün güzel burdaaaaa güneşte çıktı oh mis gibi şimdi dışarı çıkmak gezmek vardı amaaaa nerdeeeeee:97::97::97:
oh papatyacımm afiyet olsun hüplet pastalrı bacım bende yarın gidicem oturmam varrr pastalar beni bekler dimi amaaaaaa
cumartesi günüde bende oturma var ozamanada pastalar börekler yapılacakkkkk

ayenen öylee ne kadarda çekilmez olsalarda bazenn, onlarsız hayatta çekilmez olurdu

mobilyayı krem bordo beğendik eşimle duvar kağıtları da bir duvar miki fareli falan çizgi film karkatrleri olan bir kağıt seçtik diğer duvarada bulut desenli seçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…