ayy iyi buna sevindim..zati son haftalrımız seninle, hayırlısıyla doğuma az kaldı eskisi gibi gelemiyeceksin nasıl olsa ..aaa aklıma gelmişken sorayım ömerin odasını ne yaptınız geldimi yeni ustayok benim eşimin yoktur öyle şeyleri hem bize iş için lazım oluyo kapatamayız istesekte
iyiyim canım sen nasılsın
seninkide tam bir gariban desenekızlarrrrr kocalarınızımı çekiştiriyonuz bakiyim haaa benim ki zavallım sabah 7 30 da geldi işten şimdi horul horul uyuyo dün sabah 7 30 da gitti bu sabah tam 7 30 da geldii tam 24 saat çalıştı kuzum
kocişlerin dedikodusunu yapıyozz[sıze=3]hatunlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzzzzzzzzz [/sıze]
hatunlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzzzzzzzzz
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakim:79:
ayy iyi buna sevindim..zati son haftalrımız seninle, hayırlısıyla doğuma az kaldı eskisi gibi gelemiyeceksin nasıl olsa ..aaa aklıma gelmişken sorayım ömerin odasını ne yaptınız geldimi yeni usta
afiyet olsun canımoh beeeee karnımı doyurdummm allahım kimseyi aç susuz bırakmasın yaaaaa
şimdide çay içiyommmm
güle güleeepatronnnnnnnnnnnnnnn
canım yaaaaaaaa bende yemek yapacağım amahiiiiç bişey yapmadan miskin miskin oturuyorum
kocişlerin dedikodusunu yapıyozz
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdidenn..duvar kağıdlarını ne renk alacaksınız mobilya rengi bellirledinizmi nasıl olacakk ..artık tatlı telaş başladı kankimm zaman daralıyo ..elbiseleri ütüledikten sonra çantanıda hazırlarsın artıksipariş verdik geçen hafta 20 gün sürer gelmesi dedi bekliyoruz duvar kağıtlarını falan aldık
oda gelmeden kağıt yapılcak bende önümüzdeki hafta kıyafetlerini ykamaya başlarım
hoşbuldum kızlar bugün hava kayseride iyi insanın içi açılıyor gezmemde var hamur işlerini götürecem rejimle ne işim var ben kilolarıma alıştım hem sıcak tutuyor
ayenen öylee ne kadarda çekilmez olsalarda bazenn, onlarsız hayatta çekilmez olurdu[sıze=3]canım yaaaaaaaa bende yemek yapacağım ama [/sıze]
[sıze=3]kocişlermiiiiiiiiiiiiiiiii neler kaçırdım aceppppppppp[/sıze]
[sıze=3]kılzar rabbim eşlerimizi yanımızdaneksik etmesin yaaaaaaaa onlarsızda olmuyorrrrrrrrrrrrrrr onlar bizim hayatımızın renkleriiiiiiiii düşünsenize onlar olmasa ne kadar yalın birhayatımız olurdu nette girme diyen olmazdı yemek isteyn olmazdı bize karışan olmadı evimizi dağıtan olmazdııııııııı ooffffffffffff çok sıkıcı olurdu hayat onlar olmasaa yaffffffffffffffffff[/sıze]
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdidenn..duvar kağıdlarını ne renk alacaksınız mobilya rengi bellirledinizmi nasıl olacakk ..artık tatlı telaş başladı kankimm zaman daralıyo ..elbiseleri ütüledikten sonra çantanıda hazırlarsın artık
seninkide tam bir gariban desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?