Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bazen bende eşime okiş (tamam ) diyorum kafasını salıyor bu lafları hep sanal alemde öğreniyorsun diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
İPEK İÇİN
ablası......2000 OKUDU
kedersiz..800 OKUDU
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950 OKUDU
ipek...........44 OKUDU
etipuf..........50 OKUDU
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000 OKUDU
ipek.........1650 OKUDU
etipuf.......50 OKUDU
nevo.........600 OKUDU
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000 OKUDU
ipek........850 OKUDU
etipuf......50 OKUDU
nevo........500 OKUDU
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

ne gibi şeyler sipariş ettin anlamadım canım ??

ben temmuz ayında belimi çektirdim. işte bu ay tekrar çektircektim korktum bu seferde bişey olacak diye bakalım bu ay sadece incir fındık fıstık çekiboynuzu muz işte gebelik için hangi yiyecekler öneriliyorsa onları yicez bakalım ne olcak adet te bu ay zaten kafayı yedi anormal şeyler oluyor

hmm şimdi anladım canım benim kafa basmıyo bu aralar kusura bakma:)
iyi etmişsin kıss bol bol yiyin bol bolda fikfik yapın hade rast gele

hmm şimdi anladım canım benim kafa basmıyo bu aralar kusura bakma:)
iyi etmişsin kıss bol bol yiyin bol bolda fikfik yapın hade rast gele

yok canım ne kusura canım. fikfik yapıyoz olmuyo yaw. bizde sorun ne olduğunu bilmiyoruz tüplerime bakılacak da o kahrolası para yüzünden gidemedik hastaneye

yaşım 25 canım mayısta 26 olucam:)
canım eşinde sorun yok dimi ona bakıldımı ?? sen daha önce rahim filmi çektirdinmi ondada belli oluyor tüpler açık olup olmadığı

yaşım 25 canım mayısta 26 olucam:)
canım eşinde sorun yok dimi ona bakıldımı ?? sen daha önce rahim filmi çektirdinmi ondada belli oluyor tüpler açık olup olmadığı

hımm aplamsın o zaman. eşimin sadec sperm testine bakıldı onda da çok şükür hiç bi sorun yoktu. yok canım ya çektirmedim belirsizlik işte bizimki ne olduğunu da bilmiyoz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…